evo napokon sam uhvatio malo volje i vremena da napišem neki review...
-dakle nakon vec 3 dana korištenja baterija ima još 2 crtice...mob sam koristio ono max kaj sam mogaoi baterija je prvo ono što me oduševilo
-izgled je fenomenalan jedino malo kaj je materijal na masci sjajan pa se onako malo vide i packe
-tipke ispod ekrana su mi lakše za koristiti nego kod obične n95. jer sam prije ove od 8gb imao običnu i nju bih samo promjenio ovom od 8gb što sam i napravio.dakle lakše ih je za stisnuti
-numerička tipkovnica ostala ista (po meni oke =) )
-što se diplaya tiće ogroman je...još uvijek imam foliju na displayu i neplaniram ju ni skidati pošto je display u ravnini s maskom te bih se mogao lako zguliti pa mi je malo mutno ali baš sam malo odlijepio i da vidim zbilja te pixele kaj se vide i znate kaj...ja ih nevidima na to sam strrašno osjetljiv jer prije dok sam imao k800 i želio sam preći na neki symb i kad sam vidio nokiu n70 koja me zanimala e na toj se vide pixeli i to podosta kao i na samsungu E250.i lako ih primjetim no na n95 8gb slobodno mogu reci da ih se ne primjeti.
-što se tice zvuka u zvučnicima ne vidi se previše razlika baš sam opalio istu pjesmu na običnoj i ovoj od 8gb i nema razlike prevelike gotovo nisam ni primjetio razliku.
-što se tice brzine softa normalno da je brži ipak ima skoro 65 rama više dok je mob u funkciji jedino malo što je još moguz recu bugovit kao npr onaj kod obične n95 onaj v12 dok je na v20 bilo savršeno sve reimo nekad se on sam zbuni kad je otvoren i tipkovnica mu se zaključa uopće ne kuži neke stvari...sad sam probao staviti onaj soft v15 kaj sma procitao na dotsisu da je izašao no nije još za nše tržište tako da sigurno kad izadje če biti u meniu biti brži i nece imati te neke gluposti koje zbune njega i mene.
-što se tice memorije mogu reci da se stvari dosta sporije šalju/primaju nego kod obične na microSD što mi je razmuljivo nabacao sam si neke pjesme koje stalno slušam na mob i slika dosta i još mi je ostalo gotovo oko 4gb bez filma kojeg sma dobio na njemu spider man 3 kojeg pokrece savršeno nema nikakvog zastajkivanja i kvaiteta je savršena...
-zvuk u sluškama je oke no stavio sam one walkman sluške na ovaj adapter samo da isprobam (hpm75) s onim gumicama i zvuk je presavršen osjeti se bass da je to strašno dok u ovima se čuje samo onako površno te si moram nekak nabaviti te s gumicam da zbilja uživam u glazbi...
bateriju sam tek 1. put punio po 16h i molim da mi niko ne govori da su baterije tvornički formirane te o tome necu uopće razgovarati jer znam da postoji razlika kad ju ja 3x ispraznim i 3 x punim po 16 kao svaki moj mob koji sam do sada novi imao tj imao priliku to napraviti baterija je znatno dulje držala...nakon što 3x to napravim reci cu vam kakvo je tocno stanje držanja baterije kod mene...
-što se tice tema koje su napravili za nju malo mi idu na živce jer su sve crne i pomalo nepregledne...a ove kaj skinem s zedgea ili gdje sve su mutave i kad ih prebacim u vodoravan položaj nevidim pol slova...nadam se da ce novim softom doci i neke druge teme malo svijetlije no znam da s crnim temama slabije se troši baterija ali ajde još jedan +.
-što se tice slide je fenomenalan nema onog škljoca kao na običnoj i nikaj se ne klima...lagano ga povlačim i pazim posebno na njega
ja sam prezadovoljan s mobom i mob je pre dobar te savjetujem svima da ga kupe koji mogu...
-što se tice zujanja na displayu tijekom igranja igre na običnoj n95 kod ove s 8gb toga nema.
-što se ice otvaranja kamere zbilja čim se pokrene ikonica otvori se za 2sec i ono što nema zatvarača nema veze još je bolje jer je tanji a pri razgovoru pokušavam ne držati prst na staklu od leća xD
...ako još netko ima kakvo pitanje neka slobodno pita
![]()

a na to sam strrašno osjetljiv jer prije dok sam imao k800 i želio sam preći na neki symb i kad sam vidio nokiu n70 koja me zanimala e na toj se vide pixeli i to podosta kao i na samsungu E250.i lako ih primjetim no na n95 8gb slobodno mogu reci da ih se ne primjeti.

Bookmarks