Heh, imao sam je neki dan u rukama. S obzirom na onu ekrančinu, odnosno, odnos ekrana i ukupne dimenzije, izgleda kao PDA. A na PDA uvijek očekujem touchscreen.
ja sam imao 8gb model nedavno u rukama. Dobili ju da ju vidimo i isprobamo pa da vidimo da li nam odgovara.
Odlučio sam ju kupiti. Čekam samo da ju otključaju.
Uređaj nije nešto posebno po specifikacijama, osobito kada usporedim sa MDA Pro koji imam, ali dosta mi je nošenja cigle u džepu stalno tako da ću vjerojatno prodati mda pro i uzeti za prvu ruku tu nokijicu.
Što reći, uređaj mi se sviđa, nešto je veći ekran i da...dosta je ispixeliziran, podsjeća me na stari Vario koji sam imao...katastrofa.
Ali dobro, ja znam zašto ju kupujem, da malo odmorim ruku nakon ove cigle.
Mislim svaka čast MDA Pro ali ovo je duplo manje
Eh da, i baterija ne stane u staru N95 nikako...isprobano.
Sada samo preostaje čekanje da ju dečki otključaju.
Heh, imao sam je neki dan u rukama. S obzirom na onu ekrančinu, odnosno, odnos ekrana i ukupne dimenzije, izgleda kao PDA. A na PDA uvijek očekujem touchscreen.
Ma ja ju imam već neko vrijeme.
Nije nešto posebno, pogotovo uz Mda Pro.
Ali sviđa mi se što je mala...barem meni.
Još samo da ju otključaju![]()
Još jedna odlična stvar kod toga ekrana je da se fantastično vidi na suncu...moja osobna procjena.
A zvuh na zvučnicima - jednostavno fenomenalan.
a kakav je famozni slide?jel isti kao na obicnoj N95 ili?
jedna od najvaznijih funkcija na n95 8gb su glazbene sposobnosti no kvaliteta zvuka nije poboljsana nego je cak i malo slabija u odnosu na obicnu n95. mislim na test na gsmareni.
Dinamo rules!!!
Slide je bolji, osjetno bolji. Ali moram reći da se već u samome startu mrvicu rasklima. Znači mrvicu se cima gore i dolje već u startu, ali na svu sreću na tome i ostaje tj. ne povećava se odstojanje.
Ne znam baš. To su subjektivni testovi, čak ovise i od samog uređaja kojeg su imali a ne od cijele serije tog modela.
Ja i dalje mislim da je odličan uređaj, i sa glazbenog pogleda.
Koristio sam mob 3 sata..dobio ga ovaj diler i ja ga nagovorio da mi ga da mal da vidim sta moze dok ne nade kupca...cim sam ga izvadio iz kutije bilo je wow kolki ekran..slide je puno bolji na n95 klima se mrvicu lijevo desno al to je kod svakog slidera pa je ovo pravi napredak u odnosu na n95..potom sam upalio telefon i iznenadujuce ekran je skroz u redu,niti je pixelast nit ista cisto nisam mogao vjerovat jer ipak se radi o rezoluciji ekrana od malih 240x320..zvucnici otkidaju nesto slicno kao na n73 ali neznam dali su jaci ali sigurno su u rangu..kamera je onak po danu super a po noci usrana kao na n73 ljudi koji kupuju ovaj mob zbog kamere nek traze nesto drugo npr. k850...evo ja sam uspio potrositi 80% baterije za 4i pol sata koristenja al sam ubio telefon..znaci pricao sam jedno sat vremena,probavao wifi,navigaciju,slusao muziku preko zvucnika(uspoređivo s n73)igrao igrice i tak...mob me stvarno odusevio al me cijena spustila na zemlju grrrrr
koliko je taj "diler" prodaje? daje neku garanciju..
u oglasnicima je oko 4200kn.zasad je definitivno previse i ne isplati se.
Dosta se manje klima, ali je već od starta primjetno klimanje gore dolje za milimetar...ali koga to ne smeta super.
Druga stvar...da još uvijek se zna zblesirati, meni se je jednom zaledila kada sam prebacio iz fotoaparata u mod kamere...morao sam bateriju vaditi da ju restartam.
Po zadnji put...nema.
Pa ne može se reći da ekran nije pixelast...vidi se da jest, slično kao na ppc smartphone uređajima.
Zvučnici su zaista jaki, to sam već napisao, stavljeni su bočno i bolje se čuju i daju bolji stereo feeling nego oni na n73.
Ekran je fenomenalno vidljiv po dnevnome svjetlu...iznenadilo me je, a i baterija je osjetno jača (mada sam ju uspio skuriti za 3-4 sata).
Kamera je podjednaka kao na starome modelu, super gdje ima osvjetljenja dovoljno...u mraku za qurac.
I, na kraju, koliko bi baterija mogla potegnuti uz npr. 1 sat poziva, 10 SMS-a i malo surfanja preko WiFi-ja? Naravno, slušanje mjuze cca 1 sat.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
2 dana može, za tri već nisam siguran.
ma vazno je da moze dva dana uz maltretiranje,a ne da punim svakih osam sati.dvoumim ser izmedju N95 8gb i N82 pa mi je vrlo vazna baterija.
Zna li itko kakav je slide dali se klima
To sa spiderman filmom nije ništa novo...pa jassy je prodavala to prije dosata vremena ili neko drugi tu u oglasniku dok je bio u funkciji.
observer ajde please nabaci mali review jer naginjem kupnji ovog multimedijalca.![]()
evo ja sam danas imao neko vrijeme mob kod sebe....meni je predivan po izgledu...ekran savršen...slide jaaako dobar...niš se ne klima... i odlucio sam da je ovo definitivno moj sljedeci mob....
sam se ceka da dođe u te-mobajl da ga bocnem....
kupio i priznajem..SAVRSENSTVO...Ima sve i jos malo ;-)
planiram si ju kupiti i to uskoro samo da mi stigne lova i da produljim ugovor i prodam mob dakle sve bi sutra vec trebao imati....samo me kolje što trebam provesti cijeli dan po oglasniku zivkajuci i dogovarati...cijene se krecu oko 4 soma koliko znam od prilike što mi paše
Zadnji uredio pbreaker : 02-01-2008 u 02:35
★★★★★
Nađe se i par crnih n95 za oko 3600 kncijene se krecu oko 4 soma koliko znam od prilike što mi paše![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
misliš 8gb ili crnih obicnih?
★★★★★
imam par pitanja za nokiu n95 8gb
1:koklo traje baterija kad se tipka po mobu, a kolko kd se netipka???
2:jel se moze stavit neka jaca baterija umjesto 1200 mAh, da stavim 1500 mAh...
3:jel uopce postoji jaca baterija od 1200 mAh ili je ta najjaca???
ajd tko imam mob nek odgovoritu ili na moj mail.
moj mail vam je:Imarin8@gmail.com
hvala![]()
Bookmarks