Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 991

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Dosadašnje mane koje sam uspio uhvatiti gledajući Jubito: slide se ipak klima, slično staroj N95. Nije toliko drastično, ali za mene, dovoljno da me odlijepi i ohladi. Druga je stvar čisto softverske prirode, a to je da se mobitel zna zablesirati koji put tj. zalediti se, pa se sam restarta.
    Dosta se manje klima, ali je već od starta primjetno klimanje gore dolje za milimetar...ali koga to ne smeta super.
    Druga stvar...da još uvijek se zna zblesirati, meni se je jednom zaledila kada sam prebacio iz fotoaparata u mod kamere...morao sam bateriju vaditi da ju restartam.
    = Citat = Izvorno postao -Phobos- Pregledaj post
    jel ima to cudo poklopac za kameru ili ne?
    Po zadnji put...nema.
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    potom sam upalio telefon i iznenadujuce ekran je skroz u redu,niti je pixelast nit ista cisto nisam mogao vjerovat jer ipak se radi o rezoluciji ekrana od malih 240x320..zvucnici otkidaju nesto slicno kao na n73 ali neznam dali su jaci ali sigurno su u rangu..kamera je onak po danu super a po noci usrana kao na n73 ljudi koji kupuju ovaj mob zbog kamere nek traze nesto drugo npr. k850...evo ja sam uspio potrositi 80% baterije za 4i pol sata koristenja al sam ubio telefon..znaci pricao sam jedno sat vremena,probavao wifi,navigaciju,slusao muziku preko zvucnika(uspoređivo s n73)igrao igrice i tak...mob me stvarno odusevio al me cijena spustila na zemlju grrrrr
    Pa ne može se reći da ekran nije pixelast...vidi se da jest, slično kao na ppc smartphone uređajima.
    Zvučnici su zaista jaki, to sam već napisao, stavljeni su bočno i bolje se čuju i daju bolji stereo feeling nego oni na n73.
    Ekran je fenomenalno vidljiv po dnevnome svjetlu...iznenadilo me je, a i baterija je osjetno jača (mada sam ju uspio skuriti za 3-4 sata).
    Kamera je podjednaka kao na starome modelu, super gdje ima osvjetljenja dovoljno...u mraku za qurac.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    Po zadnji put...nema.

Pa ne može se reći da ekran nije pixelast...vidi se da jest, slično kao na ppc smartphone uređajima.
    Zvučnici su zaista jaki, to sam već napisao, stavljeni su bočno i bolje se čuju i daju bolji stereo feeling nego oni na n73.
    Ekran je fenomenalno vidljiv po dnevnome svjetlu...iznenadilo me je, a i baterija je osjetno jača (mada sam ju uspio skuriti za 3-4 sata).
    Kamera je podjednaka kao na starome modelu, super gdje ima osvjetljenja dovoljno...u mraku za qurac.
    Da sto se tice baterije i ja sam ju skoro stukao za 4 i pol sata lol..za ekran sam se iznenadio,ja sam ocekiva katastrofu a ono sasvim pristojan...po meni je nokia s ovim programom napravila pravu stvar...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  2. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 14-10-2008, 08:47
  3. pitanja vezana za dvd(8.5 GB)
    By kljukica_kviki in forum Mobil Internet c@fé