E imam pitanje. Dobio sam OptiDSL prije 4 dana i dobio sam onaj Telsey modem i radi mi u router modu. I sad, ja sam promijenio lozinku na optiminim stranicama i zanima me jel ja trebam sad u modem ponovno unosit lozinku pošto mi radi u routing modu?
E imam pitanje. Dobio sam OptiDSL prije 4 dana i dobio sam onaj Telsey modem i radi mi u router modu. I sad, ja sam promijenio lozinku na optiminim stranicama i zanima me jel ja trebam sad u modem ponovno unosit lozinku pošto mi radi u routing modu?
Ja sam koji jesam...
Opet su mene preskočiliTrenutno 25%-tna pokrivenost Hrvatske - 420.000 kućanstava!
Optima Telekom, drugi fiksni telekomunikacijski operator u Republici Hrvatskoj, trenutno je aktivirao 122 pristupna mjesta, tzv. kolokacije, čime je povećao tržišni potencijal na 420.000 kućanstava širom Hrvatske. Od tog broja, 113 kolokacija je u modelu raspetljane lokalne petlje, dok ih je 9 neovisnih uglavnom u naseljima u novogradnji. Naime, da bi operator ponudio svoju kompletnu uslugu u određenom gradu ili četvrti, u svoj sustav mora povezati kolokaciju na koje se spajaju korisnici tog određenog područja.
Osim postojećih, u ovom trenutku, ugovoreno je i 120 novih kolokacija koje će do kraja prvog kvartala 2008. omogućiti izbor telefonije i širokopojasnog pristupa Internetu za dodatnih 245.000 kućanstava. To znači da će Optima Telekom, već početkom travnja 2008. aktivirati 242 kolokacije i povećati tržišni potencijal na više od 675.000 hrvatskih kućanstava.![]()
Niti jedno od novih 122 pristupnih mjesta nije u Karlovcu. Ostaje mi čekati travanj, ako ga dočekam![]()
[QUOTE=hrc777;730328]Opet su mene preskočili![]()
Niti jedno od novih 122 pristupnih mjesta nije u Karlovcu. Ostaje mi čekati travanj, ako ga dočekam[/QUO
Ima negdje popis tih novih pristupnih mjesta?
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Bookmarks