Meni se sviđa SAMO crno-zelena varijanta i NI JEDAN DRUGI, ali zbog tipkovnice izgleda da je bolje uzet W580, dobiješ i 512MB karticu + radio + one funkcije poput "shake me" i pedometar... ali to nije to jer taj crno zeleni je stvarno... fashion! Ma uzet cu ga za 3-4 mj kad mu cijena padne u oglasniku na nekih 500kn...![]()
zanima me postoji li itko na forumu da je kupio s500 u tele2, dekodirao ga, i da mu je pukla poslije tipkovnica, sad me zanima jesu li mu priznali garanciju?!??
cvita
Pa naravno da ti neće priznati garanciju ako prčkaš po mobu, to govorim opčenito, za bilo koji mob, da je iz bilo koje mreže kupljen, dok imaš garanciju bolje ne dirat. Zato bolje kupiti u slobodnoj prodaji.
Ode tipkovnica.
Gdje je najbolje/najbrze u Zgu ici to zamjeniti ?
Imam jamstvo i racun.
Koliko se ceka na zamjenu ako netko zna ?
Zadnji uredio cvita : 10-12-2007 u 03:50
cvita
Postoji, zasto ne. Preko boxa npr.
IMHO uopce nije stvar u samom dekodiranju, nego u garanciji: ako garancija glasi na npr. K750 VL kupljen u VIP-u, onda bi telefon trebao biti zakljucan, inace naravno posumnjaju da si prckao po njemu.
BTW ne znam sto mu tocno znaci "nacin na koji to rade u servisu", buduci da koliko ja znam u servisu ne mogu legalno raditi dekodiranje...
Ostavio mob u servisu agram na zitnjaku.
Za dva dana gotovo.
inace sam bio tamo i u planinskoj ali nemaju na lageru tipkovnice.
ZAnimljivo da nitko nije nista pitao kako je doslo do ostecenja niti gledao mob , nego su odma rekli da ce biti zamjenjeno..
pretpostavljam da se i mob dekodira da nebi gledali na to
ja imam 2pitanja:
1. kako se vadi sim kartica iz ovog mobitela? jer je nagurana cijela unutra, i ima neki jednostavniji nacin??
2. kolko dođe zamjena tipkovnice..imam novi mobitel al nema garanciju..pa me zanima ako puknu tipke kolko dođe zamjena u servisu?
bio nekad oglas...
kak misliš nagurana,po meni se vadi jednostavno onak nije problem
a zamjena,neznam koliko ti pomaze,ja za w950 platćam 120 kn
ja ju stisnem s rubom poklopca od baterije.
tip u servisu danas s serafcigerom stisnuo
ma sta stisnes poklopcem od baterije, ja je stavim u ono leziste, i ona viri van, i baterija ju stisne unutra kad se stavi, kad se digne baterija, kartica izadje van....
cvita
ja kad izvadim bateriju kartica ostane unutra,nije iskocila van ni malo...i gledam kak je iscupat i mislim si pa necu stalno morat cupat a ono josp_D ima pravo samo se stisne i ona iskoci van
a za tipkovnicu, jos nitko nije mjenjao bez garancije? znaci oko 100kn da ocekujem, ok ak mi stave kvalitetnu da ne puca svako malo...makar se nadam da nece ni ova puknut![]()
bio nekad oglas...
pitat cu vam sutra kad idem po mob koliko kosta inace.
da li se moze na njega stavit sigurnosni kod, npr. na poruke, imenik itd.?
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
imam mobitel tjedan dana kupio u tele 2 paketu za 1395 kn preso na njemu 2 igrice tipkovnica radi super i drugih problema nemam tjedan proizvodnje 39
imam crno zeleni
eo moj je već cirka mjese c i pol,dva i sve tipke na broju iako sestrin i daslje još jedna je otišla sad bi bilo lakše nabrojat one koje nisu shebane,2 i 8 ;/
mislim da baterija dosta traje samo me muce ona svjetla sastrane mislim da to dosta trosi , a ovak mi baterija izdrzi nekoliko dana (3,4) (baterija je dosta dobra)![]()
meni takoer tu negdje možda malo više jer ne slušam muziku pa zna izdrzat 5,6 dana jer ga koristim sam za pozive
i ja slusam muziku pa mi zato i traje baterija 3,4 dana inace zna i duze , nadam se da ce tako i ostati![]()
jel s500i odkodiran kad se kupi u tele2 ili ga morate nosit na odkodiranje???
ja imam 098,jel bi mogla onda kartica kad bi se mob uzeo u tele2???
Zadnji uredio deky777 : 24-12-2007 u 17:56
a kaj misliš, naravno da ga moraš odkodirati ako očeš na njega stavit vip ili simpu
Bookmarks