crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
e vidiš neznam baš i ne igram igrice pa onda ide sad u redu no očito nije baš uvjerljiva
loša tipkovnica..imao ga 2 tjedna i prodao ga za 500 kn
Šta ga meni nisi dao za 500kn? joj...)) a dali te puknute tipke rade kad su puknute?
Čini se da neki stvarno imaju "feler" dok su neki OK... a što je sa W580??? potpuno isti mob iznutra, ali na njima ne puca tipkovnica? Možda bolje uzet taj, još se dobije mem. kartica od 512MB, i ima dost više funkcija od S500... (ali nije tak lijep kao crno-zelena verzija S500)
E da, imam SE S700i već oko 1.5g i mob je fenomenalan, display nema ni najmanje ogrebotine a svuda ga vučem, tipkovnica je perfektna, to sam očekivao i od S500, jer je S serija, ali očito kod SE ne vrijedi da je neka serija dobra-loša-slaba-srednja-odlična, izgleda da u seriju K ulažu najviše, a meni se candybar ne sviđa, niti taj zakretni mehanizam, slide rules!![]()
Zadnji uredio SE Hondaš : 19-11-2007 u 13:17
jeli ima s500 radio?vidim da ga w580 ima, a prakticki je identican ovome(na gsmareni pise da s500 nema radio)
EDIT: saznao da ga nema...steta...a mob mi je bio ful privlacan al eto...bit ce drugih![]()
Zadnji uredio Red Dwarf : 20-11-2007 u 13:45
ima prijatelj s500 (žuti) vec nekih mjesec i pol dana..i nikakvih poteskoca nema,a kamoli pucanje tipki!
i dali netko zna gdje se moze kupiti crna maska za s500 trazio sam tu po osijeku,ali nikakve koristi!
malo sam trazio, ali nisam uspio naci jednu informaciju
Da li je moguce dekodirati s500 kupljen u tele 2 na t mobile i koliko bi to kostalo?
hvala
daklem...namjeravam ga kupiti ali bih vas zamolio da mi napisete njegove karakteristike tj. kvaliteta sliki, kvaliteta zvuka i zvučnika (dali se jako čuje kad svira neki mp3 - to mi je jedno od najbitnijeg), da li se dobi sa njim memory stick ako da od kolko MB...i ako se jos necga sjetite slobodno napisite![]()
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s500-1983.php pa čitaj
zvuk je relativno glasan(vanjski zvučnik glasniji nego na w950-.-,svjetlosni efekti su jako dobri,dizajn je pouzdan,tipke i ne toliko,ms ne dobiješ moraš kupit-512 mb cca. 150 kn kako gdje ima i jeftinije,i ne shvaćam za koji k... ti je najbitniji zvuk i dal se jako čuje,ako misliš na slušalice,nećeš bit razočaran iako ti hpm-70 mogu pomoć u još boljoj kvaliteti,a vanjski zvučnik iako je glasan u guzvi neće koristit ak misliš muziku prek njeg puštet jer za to ipak dođu zvučnici koji su oko 200-tinjak kuna više manje tu negdje
mislim da ti govoriš z w580 ne za s500
imam dva doma,jedan je moj drugi od sestre,i uspoređujem ga ponajviše s w950,dakle ipak govorim o točnom uređaju ako se ne varam,a zvučnik vanjski i je relativno glasan a osjetno glasniji od w950,a i w580 dobije mmc.
što se tiče pucanja tipki,sestri su mi pukle redom:1,3,4,7,8,9,# dok je moj još uvijek neogreban
Zadnji uredio ravilov : 02-12-2007 u 21:43 Razlog: koristi gumb EDIT!
Meni je taj mob prekrasan...imao ga prekjučer u ruci i lijepo leži...jedino malo tipke nisu baš...premale možda...neznam...
ima li kakvih novosti u vezi s tom geeenijaalnooom tipkovnicom, puca i dalje ili je problem riješen (tj. da li je ono u vezi nakon w27 istina)
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
nije istina,puca i dalje,ocisi kod koga,moj je u redu,sestrin nije tak da...varira od osobe do osobe
ma nema veze, mob mi je lijep i privlačan tak da ga kupujem ali ću još pričekat do Božića dok još nešto snize tako da za tu kvalitetu ne moram davati tolke novcei da naravno...pazit ću na tipkovnicu
![]()
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
tipke pucaju na crno-zelenom modelu navodno zbog kemijske reakcije boje i plastike, tak da je preporučljivije kupit žuti...užasno mi se sviđa taj mob i riskirat ću...![]()
Meni se sviđa SAMO crno-zelena varijanta i NI JEDAN DRUGI, ali zbog tipkovnice izgleda da je bolje uzet W580, dobiješ i 512MB karticu + radio + one funkcije poput "shake me" i pedometar... ali to nije to jer taj crno zeleni je stvarno... fashion! Ma uzet cu ga za 3-4 mj kad mu cijena padne u oglasniku na nekih 500kn...![]()
zanima me postoji li itko na forumu da je kupio s500 u tele2, dekodirao ga, i da mu je pukla poslije tipkovnica, sad me zanima jesu li mu priznali garanciju?!??
cvita
Ode tipkovnica.
Gdje je najbolje/najbrze u Zgu ici to zamjeniti ?
Imam jamstvo i racun.
Koliko se ceka na zamjenu ako netko zna ?
Postoji, zasto ne. Preko boxa npr.
IMHO uopce nije stvar u samom dekodiranju, nego u garanciji: ako garancija glasi na npr. K750 VL kupljen u VIP-u, onda bi telefon trebao biti zakljucan, inace naravno posumnjaju da si prckao po njemu.
BTW ne znam sto mu tocno znaci "nacin na koji to rade u servisu", buduci da koliko ja znam u servisu ne mogu legalno raditi dekodiranje...
Ostavio mob u servisu agram na zitnjaku.
Za dva dana gotovo.
inace sam bio tamo i u planinskoj ali nemaju na lageru tipkovnice.
ZAnimljivo da nitko nije nista pitao kako je doslo do ostecenja niti gledao mob , nego su odma rekli da ce biti zamjenjeno..
pretpostavljam da se i mob dekodira da nebi gledali na to
ja imam 2pitanja:
1. kako se vadi sim kartica iz ovog mobitela? jer je nagurana cijela unutra, i ima neki jednostavniji nacin??
2. kolko dođe zamjena tipkovnice..imam novi mobitel al nema garanciju..pa me zanima ako puknu tipke kolko dođe zamjena u servisu?
bio nekad oglas...
kak misliš nagurana,po meni se vadi jednostavno onak nije problem
a zamjena,neznam koliko ti pomaze,ja za w950 platćam 120 kn
Bookmarks