Šteta što ovaj model iz serije "S" nije poluklizni
Šteta što ovaj model iz serije "S" nije poluklizni
- Red-Gsm.net -
kolko para??? je8en je
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Mob je prekrasan, stvarno ostavio me bez riječi![]()
izgleda da je ovaj mob izaso na trziste...na SE-ovoj stranici nema vise zvijezdice kraj njega..
jel se to meni čini ili će podržavat flash menije?![]()
![]()
podrzava flashlite-da oće
Jedva cekam da dodje!
Mijenjat cu k800 za njega!
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
prvo je bilo da je namjenjen samo za sad al je to demantirano
dolazi i do nas...ali ne još w580 i p1 navodno u prodaju izlaze tijekom srpnja a on krajem godine
dobio sam mail od SE-a izaso je s500....
Prije nekog vremena zamolili ste nas da vas obavijestimo kada će novi S500i biti dostupan u trgovinama. Sada je dostupan. Isprobajte ga kod najbližeg prodavača i budite prvi koji će ga imati!*
Prelijep mob! Ali šteta što je dummy(IMO)
Prelijep mob., samo da ga ne precjene
THE POWER OF DREAMS
ne vjerujem da ce biti preskup.po mojoj procjeni do 3000kn.
e ali ima neke novotarije u softu samom ...ali nema točnih speficikacija
ugl kao i uvijek bit će i iznad 3000 ziher
Vrlo lep telefon, prosto me odusevio svojom lepotom, ima nekoliko videa na youtube extra izgleda.Telefon je u prodaji za sad ima da se uzme samo sa TIM mreze, cena je 400$.
Jedino sto sam se razocarao je sto nema FM radio
W580i ima i radio i walkman je, ima i onu fitnes app ali nekako nije lep kao S500i.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
nedostatak FM-a i nije neki nedostatak.malo ga ljudi koristi.
Vidis meni je jako koristan, ma koliko mp3 imao u telefonu nekako dosadi sve i onda lepo pustim radio i gotovo, slusam sta ima
![]()
Inace oprostio bih mu sto nema fm![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
slažem se...a očito su i u se shvatili da i nemaju neke dobiti od tog....većinom ljudi koriste svoje datoteke i slušaju odabranu glazbu...dakle lakše im je sortirat vlastitu muziku u mob nreg ovak.-.-.
edit-meni je npr bzvz kaj nema 3,2 i kaj nema uljepšano sučelje music playera-samo to dvoje no novijim softom se postigne trazeno dok kamera ostaje jedini poveći nedostatak
bezveze je uopce pricati o FM radiju jer svaki mobitel koji sam imao sa FM-om nisam koristio.
pa ako vam toliko triba FM onda kupite w580 koji je praktički isti ko s500, je da će bit skuplji i ima ružniju masku, al ćete dobit toliko vam potrebni FM i to s RDS-om... a i još je walkman
Bookmarks