@vampirela6,
Za drugi put procitaj pravila o naslovima tema, te nemoj otvarati temu ako ista/slicna vec postoji (koristi search).
Pretpostavljam da je to "samo" ogrebotina- ne bi se trebala širiti.
Da ti je upao u neku tekućinu- onda bi se nešto širilo.
Ostavi ekran- pa ak ti se počne širiti- mijenjaj ekran.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@vampirela6,
Za drugi put procitaj pravila o naslovima tema, te nemoj otvarati temu ako ista/slicna vec postoji (koristi search).
Ok,nisam znala,nece se više ponoviti :-),lik iz ducana rekao mi je da je mi je puknuo ekran i da cu ga moci bacit u smece jer mi se ne isplati mjenjati ekran.Sa ovim mobom samo loša iskustva:-(
Pregledao sam nekoliko stranica, ali ne vidim da je netko pitao iduće: kako dovraga otvoriti taj M2 slot na vrhu? Onaj gumeni poklopac se ne otvara NIKAKO. Ne želim siliti da nešto ne oštetim ili potrgam, pa ako netko ima učinkovitu metodu...
Evo ovako je na k800, a po slikama mi se čini da je i na s500 tako. Trebaš umetnuti nokat u onaj dio poklopca koji se otvara (da nebi bilo zabune) i samo povučeš. A i ako strgaš onu gumu ili šta već je koja drži taj poklopac- nije bed.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da...ide malo teže i imaš osjećaj da će puknuti jer se malo plastika savija ali nema straha...otvorit će se....samo duboku stavi nokat u onu rupu i povuci![]()
Ljudi, da ga yebeš, ovo ne ide van. Pokušavam noktima, noževima, trgam - ne ide.
Daj me nemoj zezeat da ne možeš to otvorit.
Uzmi motorku- lakše će ići.
Pitaj nekog tko ima malo veće nokte da proba.
Ma, plastika okolo se već počela guliti od mojih pokušaja. Ovo je kretenski napravljeno.
Da utvrdimo: taj gumeni poklopac na jednoj strani ima kao cca 2 milimetra udubine s koje bi se stran trebao poklopac povući van, ne? Pokušavam tako, ne ide, pokušavam provući nešto usko sa obje strane, ne ide. Kaj mi još preostaje?
U tu udubinu gurneš nokat i principom poluge povučeš prema gore samo tu stranu (ne povlačiš oba dvije).
Ma znam kaj ja trebam napraviti, ali ovo se ne daje. Kao počnem potezati, udubi se sredina prema unutra i to je to.
EDIT: uspio sam, majketi!Sad ju stavim unutra i nikad ju više ne vadim. Ps mtr.
![]()
heh, ja pak nemogu otvorit poklopac od baterije..![]()
Ma je...vidio sam...jedva..i na w580 isto....
w610 modded totally.....
Istina. Skroz su zajebali poklopac od baterije i poklopac od mamorijske kartice. A i baterija traje dosta kraće od većine SE mobitela.
Istina da traje kraće....frend mi ima w580...ali to je isto...a njemu mozda 2 dana bude....nekad i manje....pogotovo sa ukljucenim fitness aplikacijama....
w610 modded totally.....
Baterija mu je strašno slaba. Ja sam mislio da je možda neispravna, jer ipak je to SE, ali bome radi ona i to previše![]()
Moj ekran je otišao sad je cijeli crn,nema mu više spasa,koliko dođe novi ekran?
oko 400 kn koliko ja znam znaci uzmi si novi mob na crno isplativije je..
For the hoven lands...
Hvala,ma uzet cu si neki drugi mob,neki malo izdrzljiviji od od ovog.
zašto se nemože zumirat kod slikanja?ah... ma dobar mi je mob... i uspjela sam otvorit poklopac od baterije
![]()
skužila sam još jučer za zumiranje... al hvala svejedno![]()
Daklem,
uz razgovor, slikanje, slušanje glazbe, baterija na mom s500i mi traje cca. 3-4 dana. Na Tele2 sam mreži. U Amsterdamu mi se prebacio na NL KPN mrežu (samo na njoj radi Tele2 signal) i baterija mi traje 12h te se nakon 12h isprazni do kraja, a na mobitel uopće ne pričam. Samo je na stand by-u.
Ima li neko tehničko objašnjenje za tu pojavu? Što mi to može pocuclati bateriju u stand by-u u drugoj mreži? Kada sam bio u Ukrajini, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, ništa mi nije tako cuclalo bateriju.
Drugi mob (Nokia 6288) koji mi je na T-Mobile NL mreži (098) ima normalno trajanje baterije. Pojava se očituje samo na Tele2 mobitelu.
Hvala.
mislim da sam negdje procitao da se baterija vise trosi ako je signal slabiji odnosno manje ako je signal jaci,makar je to velika razlika s 3-4 dana na 12 h.stvarno ne znam sto bih ti drugo rekao
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Bookmarks