jeeeeeeeeee!!!!! cura će mi kupit za božić s500i!! mora da me voli!![]()
jeeeeeeeeee!!!!! cura će mi kupit za božić s500i!! mora da me voli!![]()
imam jedno uzasno glupo pitanje.....frendica je kupila s500 zuti i ona tvrdi da su joj pukle neke tipke, ja sam pogledala i rade tipke normalno al imaju po sredini "pukotinu"....sta sad to znaci jel su pukle ili ne........??
inace ja imam crni i sve pet
sve ili samo neke?
★★★★★
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
koji je sad tjedan proizvodnje s500 ako neko zna? kupujem ga uskoro i procito sam cijelu temu
Moram reći da su i meni nakon dva i pol mjeseca pukle tipke 2,4,5,6, I to nakon što mi je sin igrao igrice- znači bio je "malo" grublji sa tipkama. Sada je gore srebrna tipkovnica, pa ćemo vidjeti!!
Isprika svima!!![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
To je stvarno nevjerovatno sto se dogada s tim tipkovnicama,nije mi jasno kako su to SE strucnjaci mogli propustiti jer se zna da svaki mob prije prodaje ide na testiranje(ako je klizni otvara se par stotina puta i takve fore).
Dal mob svjetli kod propustenih poziva ili pristiglih poruka. Mislim na one svjetlosne efekte?
evo da vam nekaj kazem..ovako frendica je prije jedno tjedan i pol kupila svoj mali crni(zeleni)s500 jako ga je volila do sad.cim ga je kupila rekao sam joj da ce joj puknuti tipkovnica nije mi vjerovala još smo se i svadjali u vezi toga.i danas smo se pomirili i tražio sam ju da mi da malo mob da vidim...cim sam ga primio u ruke i otvorio slajder vidio sam da je tipkovnica pukla xD tipka 1 se rascjepila po po. xD ne kuzi se jako no ja sam skužio i njoj pokazao i ona je pala u najduvlji ili najveci bed u zivotu mislim...zanjemila je..mob je kupila u slobodnoj prodaji i platila ga je oko 2t kn...eto još jedna situacija u kojoj je tipkovnica pukla
★★★★★
malo ot pitanje znali tko gdje ima kupiti preko neta baterija za s500i p.s. moze odogovor na p.m. HVALA![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
razmišljam da ga kupim, pa me zanima jel se isplati kupit ga za 1.4kkn?
nedavno sam pisao da su mi puknule tipke....
u trgovini ostali paf, kad su vidjeli puknute tipke. Okrivili mene, rekli da sam sjeo na mobitel i još par gluposti... Nakon što je mobitel išao na, po njihovim rječima 'procjenu', garancija je priznala puknute tipke i zamjenila ih novima. i tjedan dana kasnije: tipke opet puknule. sad sam stvarno ljut... Mobitel mi je prelijep i predobar, ali sam jaaako požalio što sam ga kupio.
Imam pitanje. Da li netko zna, da li je moguće tražiti zamjenu, novi mobitel ili povrat novca? ovdje se očito radi o prodanoj robi s greškom, a 2.000kn nije malo. Mobitel mi koristi u poslovne svrhe i ne mogu si priuštiti da mi je po tjedan-dva na popravcima, a oni mi ne daju niti zamjenski...
mozda ovo zasluzuje posebnu temu, ali kao odgovor na tvoje pitanje citirat cu tekst iz jednog mjesecnika o novom zakonu o zastiti potrosaca:
''Druga vazna odredba novog Zakona o zastiti potrosaca odnosi se na duznost trgovca da, na zahtjev i prema izboru potrosaca, proizvod koji ima nedostatak zamijeniti novim ispravnim proizvodom ili mu vrati iznos placen za taj proizvod, odnosnosnizi cijenu ili, uz suglasnost potrosaca, otkloniti nedostatak na proizvodu. Isto vrijedi i kod obavljanja usluga - vracanje novca, snizenje cijene ili otklanjanje nedostatka. To konkretno znaci da ako, na primjer, kupite novi mobitel koji ne radi, imate pravo traziti njegovu zamjenu, vracanje novca ili popravak istog. Ukoliko vam trgovac to odbije napraviti, slobodno ga prijavite Drzavnom inspektoratu!
Za usluge popravaka i održavanja proizvoda, čija je vrijednost veća od 500,00 kuna, trgovac mora ispostaviti potrošaču predračun i radni nalog s opisom radova te upotrijebljenog materijala i dijelova za popravak. Radni nalog potpisuje trgovac i potrošač, a jedan primjerak radnog naloga mora se uručiti potrosacu.''
citav zakon mozete naci na stranici http://www.poslovniforum.hr/potrosac..._potrosaca.asp
Ja iskreno nisam 100% siguran u moje ispravno tumacenje zakona, tj nije mi jasno jel to bas vrijedi za svakakve slucajeve, jer mislim da bi to malo bilo pretjerano po trgovce! Nadam se da sam ti pomogao!
cvita
kupio i mobitel je predivan u smislu dizajna,i nudi dost,sada sam ga dao sestri jer mi nije potreban no isplati se,tipke me muče preslabo djeluju no bumo vidli---
hvala , jesi pomogao![]()
Baš mi se sviđa taj mobač, jel može netko tko ga ima napisati dali je sve OK s tom famoznom tipkovnicom? -Najpametnije ga uzet legalno npr u TELE2 zar ne?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zanimljivo, frend je slao svoj na zamjenu tipkovnice i dobio zelenu.
Zanima me kako će proći?![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
eto imam dva doma jedan sestra koristi i zasad nema problema u cirka 3 tjedna korištenja,sve tipke zive![]()
Bookmarks