190 cm i 110 kg pravog Balkanca. Prije ljeta se bacim na sportove poput bacanja pogleda u dalj i brzog hodanja (do frižidera). Pivska škembica : check. Svi ovdje neki manekeni s idealnim težinama... A što je s nama normalnima?![]()
40-55 Kg
56-64 Kg
65-74 Kg
75-84 Kg
85-94 Kg
95-104 Kg
105-110 Kg
Preko 111 Kg
Ja treniram košarku,visok sam oko 170,imam 52 kg
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
190 cm i 110 kg pravog Balkanca. Prije ljeta se bacim na sportove poput bacanja pogleda u dalj i brzog hodanja (do frižidera). Pivska škembica : check. Svi ovdje neki manekeni s idealnim težinama... A što je s nama normalnima?![]()
ja imam 14 i po godina , 183 cm visok , a imam 69 kg
187cm 76kg...............neuhranjen......
ja sam visok 184cm i tezak sam 63-66 kg !!!!!!!!!!!!!
ja mislim da nisam debel !!!!!!!!!!!!!!!!
gdje ste cure prodao sam kravu)-:-)
Respect
lijepo lijepo, nekih 80% se pohvalilo kako uredno bildaju ili trckaraju pa eto i ja bas danas dosao s mjerenja na faxu pa da se pribiljezim... mladic 20g. frisko osisan, 189.7cm visina, 96.2kg tezina, obujam nadlaktice 42cm, oni pravi znaju da se mjeri opusten misic a oni deblji znaju da ne nema smisla mjerit:throw: na pm za ostale mjere (samo cure naravno)![]()
..sad jos koju kilu gore i spremni za ljeto...il bolje polozit koj ispit
![]()
bio nekad oglas...
radije ti na ispite,hebeš miške![]()
Hm... sta da kazem...
Visok 192 mm, imao 98 kg. Do nedavno.![]()
Otisao na radikalnu dijetu u trajanju od 2 mjeseca... Sad imam 78-80 kg, ovisno o dobu dana.
I dalje imam malu skembu, alkoholnu pretpostavljam...
Ostalo ok.![]()
195/85 tu i tam padnem na 82
176 90 kg, prije borbe znam natuc koju kilu vise (kategorija mi je do 93, pa nemam puno mjesta) a van borbi si spustim na 86-88 kg
....hm 183 60 kila ja sam ona klasična čačkalica![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
kaj je to mod? ili supermod?![]()
bolje da ti ne velim, ali uglavnom imaju velike zube i strašno su brzi! ziher ima kakav i tu na forumu, ak se javi dogovorićemo meč
pa da ga barem
....... PS:ak se meni koji javi, jel mu mogu prijetit s tobom????
Zadnji uredio AutoXpert : 11-05-2007 u 10:20
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
hehe..dobro..![]()
Evo da se pohvalim da sam usao u kategoriju 75-84 na forumu.Sad vec jedno duze vrijeme imam stabilnih 75kg. 3 mjeseca bez znojenja...
![]()
57kg 167 valjda dovoljno kila![]()
Ja visok 183,tezina varira od 78-84...sad sam na 80kg
185 cenata.90kg (10 viška)
Bookmarks