koliko ste platili kartu za doček, ako ste negdje bili?
šta je sve bilo uračunato u cijenu?
jeste bili zadovoljni?
i koliko ste novaca ponjeli sa sobom, a koliko potrošili?
koliko ste platili kartu za doček, ako ste negdje bili?
šta je sve bilo uračunato u cijenu?
jeste bili zadovoljni?
i koliko ste novaca ponjeli sa sobom, a koliko potrošili?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
meni je ostalo alkohola za još jedan tulum, kupili smo cuge toliko da mi je auspuh strugao po podu kad sam nakrcao auto...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja nisam nista potrosio para za ulaz, bio sam organizator, ali sam potrosio svog vremena i novaca na mobitelu i telefonu!
Nas je bilo oko 35 tako da je svatko dao 100 kuna i bilo je cuge i viska :-)
Forumaš godine :)
A i hrane.
karta 100 kn--> u cijeni rezervacija stola, boca šampanjca i švedski stol...
sa sobom sam uzela 500 kn....i ostalo mi 200 kn
Ah lako je vama ljudima s dobrim poslovima
Salim se, naravno![]()
zašto se šališ?![]()
...sad se ja šalim...
pa nije to puno...pročitala sam da u sheratonu na severini nije došlo očekivanih 400 ljudi nego 200..i da je bila totalna banana...
Ma znam da nije puno, kazem - sala![]()
kad bumo ti i ja na cajki...potrošit ćemo cca 2000 kn...![]()
Potrošila sam 50 kn, ostalo je dečko financirao.
... 0 kn ......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eminem, kako 0 kn, šta ti imaš besplatan internet?
lol lol ja ostala doma..ali ipak sam nekaj potrosila..video kazete...plus kaj sam malo napunila fridge...nek se nadje..i pivicama dapace..al tek sam jucer strusila dvije...s alimuncetom i tak su mi pasale....mmm
to su me ovi tu forumasi pokvarili hehe
copyright by Mjehuric
koja piva?
(malo off topica, wb nece zamjeriti, to je ipak piva)
šta se nisi javila da nemaš kamo?Poslao: Bubbles
lol lol ja ostala doma..ali ipak sam nekaj potrosila..video kazete...plus kaj sam malo napunila fridge...nek se nadje..i pivicama dapace..al tek sam jucer strusila dvije...s alimuncetom i tak su mi pasale....mmm
to su me ovi tu forumasi pokvarili hehe![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
U ponoc sam bio na Rivi, a nakon toga smo isli na Obojenu svjetlost (to vam je jedan veliki kafic, sa narodnjacima i cajkama) upad je bio besplatan, a recimo u cijenu pica ti je uracunata i casa tako da je bilo ujutro sve puno stakla. Ja i frend smo nosili skupa kojih 2000kn potrosili smo 500 i plus ono sta smo pripremili za kucni docek nakon Obojene, kojih 300kn dodatno.
Bilo je super.
klasika nekoliko stotina kuna za doček kod kuće (odojak, francuska, grah salata, slane ribice, sarma, naresci, bakljava, 15ak litri vina voda i pokoji sok).
dobar grah daleko se čuje
prvo sam strusila coronu sa limunom, a onda izzy..isto s limunom, frendica je trusila vino.....
ma nije da nisam imala kamo, al bila sam i prehladjena i kronicno premorena..nisam si bila za tulumarenje
pa da se potrosit za Novu..... ko hoce..kaj u Sheratonu je bilo 1800...Globud oko 800, pa onda ovo oko 500 i nije tako katastrofalno
copyright by Mjehuric
...da...zar ti nemaš...Poslao: Gen Mo'Kai
Eminem, kako 0 kn, šta ti imaš besplatan internet?
Ma ne, ja se spajam preko carneta, to se plača malo, ali se ipak plača...
...ja sam ti prijavljivao na VIP nove korisnike pa sam tako skupio 15 besplatnih sati...al imam još samo 1 h za iskoristit......
....još pol sata.......ko bu onda mod umjesto tebe![]()
...e onda krećem sa >>CARnetom<<......
Bookmarks