6mj do 1.g
Baš sam se sjetio da bi mogo napravit anketu: Koliko imate mobitel dok ne kupite novi. Pa koliko?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
6mj do 1.g
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
hehe sada ce me neki popljuvati, ali prije sam mijenjeao telefrone svakih 2 mjeseca dok nisam kupio 8850 prije vise od dvije godine
od tada stojim :-) a kao drugi cu uzeti 8210 i maybe 6610
Tak treba!!!!! Traba se uvijek imat aktualni mobitel!!!! 8)
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Svake godine![]()
moj dragi panasonic G600 je izdržao 2 godine i 9 mjeseci... sad sam ga umirovio pred deset dana i uzeo GD75... opet panasonic 8)
i on će vjerojatno neko duže vrijeme trajati... ak ne dobim neki dobro plaćen posao za koji ću koristit neki mrak laptop s pokrivenim troškovima GPRSanja ![]()
![]()
![]()
mijenjam ga kad god mogu ! kad je izasla nokia 8210 mob mi se svidio i kupio sam ga, poslije toga kupio sam t68 i zasad njega koristim.
kad god mogu i pruzi se prilika
http://www.dnif.de
Mjenjam mob onda kada moj stari mobitel bude preslab za moje potrebe i kad pokvarim mobitel
Pa ako gledate vremenski godišnje jedan ili nijedan mobitel...
S time da sam svaki kupio svojom ušteđevinom (osim SX-a, njega dobih za krizmu)
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Mijenjam kad mi se izgubi stariili kada postane prestar da me je stid izac s njim u javnost.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
U prosjeku svakih mjesec dana. Vec sam tolko love popusio al i dalje me svako tolko uhvati! D500 imam od Bozica i to je rekord za sad, jedino sam prvi mob (siemens c25) uspio imat duze-4 mjeseca...
Inace imam mobitele oko godinu dana, dok im garancija ne istekne. Ali od bozica kad sam prodao CX65 sam imao N6030 pa prodao, N6170 pa prodao, onda sam koristio sekin stari N3510i, SE k700 koji sam imao rekordnih 3 dana i sad iscekujem da mi dodje w800, s kojim cu se vratiti, nadam se, na jednogodisnje mjenjanje moba!
Đizs krajst superstar, oklen sad ovo. Iz katakombi foruma?
Dakle, mijenjam mob jednom do dvaput godišnje. Više jednom nego dvaput, odnosno maje dvaput nego jednom, odnosno jednom jednom, a jednom dvaput, a dogodi se i dvaput jednom, a ne mogu se sjetit jel bilo dvaput dvaput.
Bas me zanima koliko je zappan od onda promijenio mobitela!Izvorno postao zappan
Ja mjenjam svake 2-3 godine ili kad mi se stari pokvari.
jednom u 2godine, dok cijena onog koji me zanima ne padne na prihvatljivih ~2000kn na crno...
samsung je prvi mob kojeg sam uzeo u ducanu (zbog raznih prica o flat kabelu), ali sad mi je zao...
kad se ukaže prava prilika...
Seriously?
svaku godinu
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
ista stvar ovdjeIzvorno postao Drug Mile
...zavisi - ali cca. dva puta godišnje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
otprilike 1-2god. zavisi koliko imam para???![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Ove godine dosad 3 (K700, V3 i L6)
La donna e MOBILE
ove godine par ako računamo neposredno pre kraj prošle i početak nove
N90, W900i i ako to prolazi pod mob a inače je stroj MDA Pro
abdbda
ja sam mjenjao jednog prošlog ljeta (V600), sad kupio MPX 220..
Motorola MPX220@T-mobile
Ako gledaš MDA kao mob, tada je w900 negdje na razini abakusa.. Otprilike..Izvorno postao abd
Mjenjam mob dok ga ne izbacim iz stroja, znači ema trošenja na novi dok svira stari..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks