evo ovisi o količini treninga sad kad su svaki dan 4 sata,onda oko 73-75kg a kad imam i ujutro 3 sata voda i 2 sata teretana pa opet navečer 4 sata voda onda oko 65-68
40-55 Kg
56-64 Kg
65-74 Kg
75-84 Kg
85-94 Kg
95-104 Kg
105-110 Kg
Preko 111 Kg
Izvorno postao INDEX.HR
Ponukan ovime, zanima me sljedeće: koliko smo teški i koliki nam je prosjek?![]()
Cure, najte se ljutiti, sve je ovo za znanstvene svrhe.
Meni težina (ok, za picajzle, "masa") varira ovisno o razdoblju u teretani, tako da je u "najsušem" razdoblju 80, a u najboljem 90 kg. Trenutno sam na 85 i to mi je gornja granica moje idealne težine; ljeti se držim na 81-82 sa 3 treninga tjedno i trčanjem 5 km svake večeri između treninga.
Ostavio sam rezultate anketa tajnima - za slučaj da netko ne želi reći, ali bih volio da glasa.
![]()
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 14-11-2006 u 16:17
evo ovisi o količini treninga sad kad su svaki dan 4 sata,onda oko 73-75kg a kad imam i ujutro 3 sata voda i 2 sata teretana pa opet navečer 4 sata voda onda oko 65-68
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
sad kad se na masi radi+box,sparing itd 90kg...visok 180...![]()
Zadnji uredio smogovac : 14-11-2006 u 16:56
Evo da probijem led curamaMeni se posljednje 3-4 godine krece u rasponu od 51/52-55. S tim da se uglavnom po ljeti krece oko 52, a po zimi oko 54. Vjezbanje mi uglavnom ne utjece na kile, kad vjezbam, radim samo trbusnjake i cucnjeve, cisto da se ucvirstim malo
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
solidnih 75kg![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
sad imam 87, imal sam 90... visok sam 185..
kad stanem na vagu vidim svoj broj mobitela izostavivsi prvu nulu![]()
sala,) nisam zak
) kako kad,po ljeti pada,a po zimi raste, ugl oko55-54 kg
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
85 kg, ... visok 185.. volim sve sto vole mladi,slusam severinu i mineu..heh
45 kila imam,pa ipak imam 13 godina.Nisam baš žderač
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ja imam oko 50-55..ovisi kako kada,preko ljeta jako puno smrsavim..a opet kada dode zima se popunim..a visoka sam 1,72...![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
na 180cm , trenutno 86kg , bilo je i 97 nedavno .
ja imam negdje 51/52 kg. težina mi vrlo malo varira i to nažalost, najčešće prema nižoj vrijednosti (za vrijeme ispita znam izgubiti i više kg pa se onda gnjavim s vraćanjem)
ineče ne vježbam.lijena sam za poludit. trčim jedino kad zaključim da bi mi mogao zbrisati bus.
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Evo bas sam se izvago
95 kg na tome stojim cijele zime, preko ljeta defka pa padam na 90![]()
Pa lepi najjaci si tu![]()
![]()
Zadnji uredio Igor_zgb : 14-11-2006 u 23:37
hmmmmm 51,4)))
I još k tome obrijana glavaIzvorno postao smogovac
![]()
BTW, jel te kontolor u tramvaju pita kartu?![]()
nit ga pitaju za kartu , niti u pekari mora cekati u redu za burek sa mesom , niti kad negdje ide sa autom mora davati zmigavce , ma .... ON je BOMBA ....
(samo sala) ( i trenutak inspiracije )![]()
Ja sam trenutno na 78kg...s obzirom na mojih 1,91m, to i nije puno, ali inače mi se baš neda vježbat, jedino povremeno odem otrčati par kilometara na atletsku stazu i to je to![]()
Bom Chicka WahWah
185 cm 77 kg
Aj dobro da se i ja izjasnim, osim što samo kenjam
184 cm, 90 kg, 20 cm ups, nije to ta tema![]()
LOL,care,Izvorno postao Drug Mile
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
168 cm,69kg...teretana 3 puta tjedno
173cm,sa 85 kg,jest da sam ko mali odojak,al ljudi,ja imam teške kosti!!!![]()
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
dobar,dobar..ne..a kad me pita kažem nemam i likovi sam odu.heheheIzvorno postao Drug Mile
![]()
+ali sad imam godišnji pokaz![]()
72/3 kile na 182cm za vrijeme treniranja, 84/86 sam imao kad nisam nista radio preko ljeta mjesec dana...![]()
53-55kg..
imam problema sa težinom, nemogu se udebljati..
a visok sam 175cm, i treniram Parkour, tako da mi teretana netreba, jer je sve objedinjeno sa Parkourom..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bookmarks