183cm i 84/85kn . .Ovisi kada..Kada treniram...hmmm...Pa ja nikad ne vježbam![]()
40-55 Kg
56-64 Kg
65-74 Kg
75-84 Kg
85-94 Kg
95-104 Kg
105-110 Kg
Preko 111 Kg
Jedi!Izvorno postao Bronth
![]()
![]()
183cm i 84/85kn . .Ovisi kada..Kada treniram...hmmm...Pa ja nikad ne vježbam![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
168cm, 70-72kg
Izvorno postao blozer
kuna po cm?????![]()
ja sam 193cm i 80kg
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
176 centima
76 kg
7 cm al' u širinu![]()
Visina je oko 190, a tezina isto toliko minus 100![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
196 cm i oko 82 kg![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Visina 180, tjelesna masa 76...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pričaj mi o tomeIzvorno postao Bronth
185/74 ..te brojke su konstanta zadnjih 2 godine definitivno![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
80cm i 320kg![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:24
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
183cm i 78kg...
tjelesna aktivnost: (od auta do faxa, od auta do bitrije, od auta do ulaznih vrata od kuce), mali pivski stomacic.
VK 1010-IO
i djevojaka....Izvorno postao JOLIE
Odlika pravog muskarca. Hik!Izvorno postao danyx
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ok. Pomak. Masa sa početka priče je ona otprije 2 tjedna. Sad sam se izvagao - 88 Kg. Teretana (punjenje) i ispitni rokovi djeluju dakle + imam jake kosti.
Masa: 88
Visina: 182
2 Danyx: jesi gledao danas meč Federer - Roddick? Jesi skužio koju škembu Roddick ima?! Ono je super za liječenje kompleksa; od danas prestajem sa sranjima da moram smršaviti.
Ja imam 130/80.
Dakle, blago povišeni tlak, al to je od ziliona kava koje popušim i cigareta koje popijem tijekom radnog dana.
Teretanu posjećujem redovito svake godine, tamo negdje u prvom tjednu četvrtog mjeseca, zaključno s prvim tjednom četvrtog mjeseca.![]()
Žderem nezdravo i puno, ali blagoslovljen sam nevjerojatno brzim metabolizmom pa mi težina nikad ne prelazi 120 kg.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
nisam gledao, ali vjerujem ti na rijec...Izvorno postao ::diaboliq::
ma nebi te trebala brinuti kilaza, bitno je da imas volje bar malo poradit na svom tijelu... ja je nemam
![]()
VK 1010-IO
Oh, evo i mene,
meni takodjer varira tezina od nekih 78 pa sve do 84, naravno treniram obavezno svaki dan, brzo hodanje od fotelje do wc-a kad zagusti te laganm tempon natrag da mi se vrati snaga....tretana takodjer svaki dan, daljinski je stariji pa je i tom prigodom malo tezi sto se dakako odrazuje na masu bicepsa i pmalo tricepsa....(sto god to bilo)....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ma jook, zadovoljan ja kak izgledam, treninzi redoviti, trčanje, ali ono, čim se pojavi malo škembe, panicattack - zato kažem. Fakat, i kad se stešem najviše, kad otopim masnoću, masa mi rijetko kad bude ispod 81-80,,Izvorno postao danyx
Pa tu su na forumu sami neki bilderi![]()
faza punjenja, praznjenja ovo ono
![]()
175 high
76 weight
malo sam se zapustio...a što se tiče teretane pozivam sve vas bildere da ne plaćate teretanu nego da mi dođete na platformu, pa da vidiš kako ćete se nabildati
![]()
Hehe, imas kilu previseIzvorno postao observer
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ja imam fazu punjenja svakodnevno po 5-6 puta, a fazu pražnjenja cca. jednom tjednoIzvorno postao Igor_zgb
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo kad se tu dosta ljudi javilo da i ja napišem....
183/81(87)/44(46)
objašnjenje:
183 cm visok
kilaža 81-87kg (preko ljeta je 81, a kako prolazi tako se bližim 87kg (tolko trenutno imam, ali pokušavam malo smršat...)
44(do 46) je broj cipela... ovisno o modelu...![]()
![]()
Ostalo vam neću reć...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao BlueDevil
aha,sve neki bilderi,jelte.....![]()
Bookmarks