mislim da ti moraš raskinut maxadsl ugovor, a oni riješe telefonsku liniju nakon toga s t-comom, nakon što im predaš potpisanu punomoć za to. uglavnom, nazovi korisničku, oni će ti točno objasnit
sviđa mi se ponuda optidsl-a svega 150 kn flat internet 1mbit+telefon. i dostupno je u varaždinu... dok amis,iskon i ostalo nije... planiram odma u ponedjeljak preći na optidsl. da li ja moram raskinuti ugovor sa t-comom ili to oni rade??? ili moram samo raskinuti ugovor sa maxadslom??
mislim da ti moraš raskinut maxadsl ugovor, a oni riješe telefonsku liniju nakon toga s t-comom, nakon što im predaš potpisanu punomoć za to. uglavnom, nazovi korisničku, oni će ti točno objasnit
a da li ima problema na optidslu kod p2p kao na optima trafficu????? pada li brzina ???
Ne...to ide preko njihovih kapaciteta.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pozdrav!!
Moze mi netko ko laiku objasniti koji je postupak sa prelaska od T-coma na Optimu!
Dakle, nemam dsl i odlučio sam uzeti dsl kod Optime. Također bi uzeo i telefonski priključak.
Trebam li dodatno plačati prelazak s T-coma na Optimu?
Kolika bi mi bila cijena DSL ako uzmem brzinu 1024/256 kbps i flat rate?
Koliki bi mi bio ukupni račun - telefon + dsl flatrate?
Kakva su iskustva s Optimom i njihovim dsl-om? Isplati li se to?
Unaprijed hvala na odgovorima!!
imam jedno pitanje.. u ugovoru koji potpisujem za prijenos u OPTIMA DSL pita se koji dan želim prenijeti broj...sad ako stavim 2.7. da li ću dobiti i račun za 1.7.od t-coma+maxadsl??? ili to optima sredi??? znam da je glupo pitanje i stvarno oprostite na ovakvom ispadu,ali nebi htio dobiti za 7.mjesec račun i za OPTIMU i za glupi T-com.... da li da bolje stavim 1.7. za prijenos broja????
Samo da se pohvalim, nakon što mi je pola godine na Optiminim stranicama pisalo da će mi OptiDSL biti dostupan u roku 3 mjeseca, sad mi piše da će mi biti dostupan u roku mjesec dana! Možda do nove godine dobijem OptiDSL!
Juhuuu![]()
I don't want to burst your bubble, ali to ti ne predstavlja skoro ništa, jer oni to stavljaju prema njihovoj procjeni. Tako je meni prvo pisalo 6 mjeseci, pa 9, pa su na kraju skroz izbacili vremensko razdoblje.
možete stavit link da vidim vremensko razdoblje za moj kvart ili ulicu.
nadam se da to nije ono gdje upišeš broj telefona jer mi tamo samo kaže da mi još nije dostupna usluga
Naravno da je to, što bi drugo bilo?
optimu nikako da dočekan, pa sada čekan slijedeći potez t-kome![]()
Heh, try Metronet
I da, i ja ti ne želim pokvariti bubanj, ali i meni je tako prvo bilo 3 mjeseca, pa 1 mjesec, pa onda opet 3 mjeseca, i promjena se događala u svega par dana. Tako da ti to ništa ne znači...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Optima mi je jeftinija: telefon + flatrate internet = 150 kn, a kod Metroneta 200 kn. A i Metronetov VoIP mi se nekak ne sviđa.
Pričalo se po Karlovcu da Optima dolazi u listopadu, tako da se iskreno nadam da ću imati više sreće od vas i da će do mene jednom doći![]()
Kod ADSL Traffic, nakon što potrošim 15 GB paket, mogu li potrošiti još 512 MB prije nego što mi naplate dodatni promet?
Fair usage se odnosi na osnovne pakete prometa... Dakle ako potrošiš 15 GB paket prometa, dalje idu osnovni paketi od 2 GB na koje se odnosi fairusage...
15 GB + 2 GB + 512 MB.... Nema fair usage-a odmah nakon 15 GB paketa nego tek nakon prvog potrošenog osnovnog paketa od 2 GB...
Ja se sprema uzeti Optima ADSL, koju mi brzinu preporučate, jeli ona najmanja OK? Imam računala koja imaju koju godinu pa je pitanje jel može veća brzina! Ne bi downloadirao puno, samo surfao!
Onda ti je 1 Mbit/s dovoljna brzina.
ako planiraš uglavnom samo surfati, najmanja brzina ti je i više nego dovoljna.
zapravo, što se mene tiče, nije ona ni tako loša za download...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Pa nema veze konfiguracija računala sa brzinom ADSL-a. Zavisi za što će ti trebati ADSL. Ako misliš puno skidati, možda bi si i mogao uzeti veću brzinu, ali stvarno nema neke potrebe ako nisi neki power user/leecher/seeder.
kad optima misli povisiti malo te brzine? 1mbit/s je ok, ali nebi se zalio da povise na 2 ili 3....
Pa za 30 kuna više dobiješ 2 Mbit/s, zar ne?
Bolje bi im bilo da porade na dostupnosti![]()
za 38kn je 1Mbit/s, 68kn 2Mbit/s , da nebi bilo loše da ovaj 1 pretvore u 2
Bookmarks