a kaj to znači na svjetsko tržište il kod nas 15.10?
a kaj to znači na svjetsko tržište il kod nas 15.10?
pa vjerojatno se misli na evropsko trziste.![]()
Za tjedan dana ga možeš očekivati kod nas na crno, a do kraja mjeseca i u dučanima.
PREDATOR
Baš me zanima početna cijena u oglasnicima
D900i
a kad bi mu cijena trebala pasti na cca. 2500kn ili niže?
za par mjeseci,dok im ne dosadi prodavat po 4soma kn
a ja se nadam 15-tog na crnjaka u oglasnicima![]()
evo i jos jedan review sa mobile-review:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...-Ericsson/K850
ipak je kamera na K850 bolja nego na N95![]()
fotografiranje hočeš reći...pošto su tu negdje sa fotkama,a u video snimanju je n95 bog za sve,tako da je ipak cijelokoupna kamera na starni n95![]()
video me uopce ne zanima jer na mobitelima video nista ne valja.zanima me samo fotoaparat,a tu je ipak K850 jos uvijek u prednosti.
ipak treba cekati Samsung G800,Nokiu N82 i SE K860(???)i LG KU 990 pa cemo tek onda vidjeti koliko je dobar K850.![]()
po meni k850 ima dosta boljki...kao što i u testu piše,vrlo brzo će i k850i..jer očito je da sam ovim baš i nemaju neku šansu da bude nešta extra na tržištu,a tome SE teži..
ku990 je odličan aparat..takođe me zanima g800,to će biti mašina..
ali ne bi se složio da video ne valja na mobvima,u rangu je sa low end fotićima,ako ne i bolji,meni dosta-o n95 pričam,n93 itd..
vjerojatno u Sonyericssonu nisu racunali na tako jaku konkurenciju sto se tice kamera na mobitelima.![]()
Samsung G800 ce imati opticki zoom,LG KU 990 ima cijenjene Schneider-Kreuznach leće i digitalnu stabilizaciju slike,Nokia N82 takodjer ce imati 5mp kameru ,ksenon flash i Carl Zeiss leće.![]()
vjerojatno u Sony Ericssonu ubrzano rade na poboljsanoj verziji K850 koja ce imati opticki zoom,sto potvrdjuju i glasine.![]()
ipak treba cekati da svi krenu u prodaju pa cemo u praksi vidjeti koji ima najbolji fotoaparat.
sto se tice videa,istina je da Nokia ima najbolji video,ali i LG KU 990 dolazi sa videom 120fps,sto je dosad nevidjeno na mobitelima i bas me zanima kakav ce to video biti.![]()
Ma joj stvarno pretjeruju sa tim pixelima jbt,bolje da su poradili na drugim stvarima kod svih mobitela(da opet neko nekaze da sam nokijas)![]()
taj video na ku990 ti daje usporeni snimak..pogledaj na gsm areni,zanimljiv i do sad neviđeni efekt na mobovima
šta je ,super zgleda...a i sam mob je kulj...nadam se da cijena neće biti viša od prade..
a što se tiće k850,ne piše mu se nikako dobro...
a ovaj izaci ce uskoro poboljsana verzija K850i........
razmislite tako je bilo sa svim telefonima...
Nokia 3210 pa odma 3310
SE T610 pa odma T630
K790i pa odma K800i
K800i pa K810i....
znaci ocekujemo K860?
###1410989180026
da,vec po internetu ima dosta slika k860.
ma znam,ali glasine govore da je u pripremi.e sad nije lako bas saznati koja slika je prava.
Problem je u tome što Eldar nije postao tu sliku, nego neki normalan član. Slika je očito fake i ne mora se vjerovati baš svemu što postaju članovi Esata i M-Ra.
Zasad sam pročitao samo dva dojma od vlasnika Sony Ericssona k850. Dojmovi su totalno drukčiji. Jedan ga pljuje na sve strane, a drugi ga diže do neba. Zato treba pričekati više user reviewa.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
jos preskupo za mene![]()
Bookmarks