bolji score je zbog videa gdje je N95 pobijedila 5:1.fotic je ipak bolji na k850.
treba znati i da je na k850 beta verzija softvera.
bolji score je zbog videa gdje je N95 pobijedila 5:1.fotic je ipak bolji na k850.
treba znati i da je na k850 beta verzija softvera.
softver ce sigurno poboljsati stvar,a ako izbacimo video koji je kod nokije bolji k850 pobjedjuje sa 30:29.tu govorim iskljucivo o fotoaparatu.
upostalom i na mobile-review pobijedio je k850.
citat:"But after all, if you are looking for the best imaging department today – it all in the Sony Ericsson K850i."
Edit........
Zadnji uredio pbreaker : 15-09-2007 u 20:54
★★★★★
E ljudi imam jedno pitanje za vas. Kada bi morali birati između SE P1 i SE K850 koji biste uzeli i zašto! Znam da su to dva različita moba sa različitom namjenom, ali me zanima onako čisto informativno koji biste uzeli i zašto!![]()
Ja bih osobno uzela K 850 , jer sam nakon Nokie 6600, rekla nikada više symbian.![]()
P1 je lijep mobitel, ali sam nekako nakon SE 800i (oduševio me je)sklonija mobitelima koji nemaju nikakve veze sa symbianom!
![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
osobno p1 nema šanse rije w950 kad bih birao k850 jer nudi mnogo više pa je izbor logičan,nedostatak symba je ponekad koristan,iako ne njegovom slučaju ali eto
Ma definitivno p1 krenuvsi od softvarea,wifi-a,ekrana...
Takoder dajem glas za P1 zbog:
- dizajn ( sibjektivna stvar )
- bolji i pregledniji ekran
- kamera od 3.2 MP je čisto dovoljna za ovaj uređaj i vjerujem da je za nijansu, dvije lošija kvaliteta fotografija u odnosu na 850
- općenito symbian mi je nekako inovativniji u odnosu na običan soft koji se pronalazi u SE dummy telefonima, sve je to već viđeno uz male preinake u nadolazećim mobovima, dosadni su....
- aplikacije
Trenutno koristim w950 i fakat sam jako zadovoljan symbianom te nemam nikakvu namjeru prelaziti na dummy tel. opet....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
P1i. Zapravo ne bih ni razmišljao. Što se tiče kamere, 3.2 mpx su dovoljna, a sve ostalo mi govori u prilog P1, tako da je moj odabir jasan. Samo što, žali bože, ne mogu si priuštiti ni jedan ni drugi.
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
ajmo se vratiti na temu, a ne usporedbe![]()
iPhone 5s 16 GB
usporedba nema smisla jer posve su razliciti.
to je dostojan zaključak...uskoro dolazi a već je8k850) izazvao toliko galanme i ako bude razočaranje poput n95,a n95 je bila,zna se,po komentarima,neće proć dobro i ta velika slava i tih 5 mpx mu neće pomoć
Brijem da će proći dobro ovaj model jer je multimedijalni uređaj i ima sjajnu kameru + nema joystick tako ako mu softver bude stabilan, osvojit će mase....
Eventualno bi mu na put mogao stati w960 koji će skoro biti pa kompletan telefon i ekipa je žešće nabrijana na ovaj telefon, samo što će biti jako skup pa bi mu to moglo oduzeti malo slave ali vidjet ćemo kada izađe...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ma w960 će imat ljudi s lovom ostatak će zagrist k850 jer s obzirom na specs neće cijena bit prenapuhana briem
dobio sam odgovor na mail kada bi trebali izaci k850 i w960 od elektromagica i koja ce im biti cijana. Slijedi odgovor:
Poštovani,
Mislim da prije 11 mjeseca neće biti na tržištu, ali nemamo još točne informacije.
LP
K850i-listopad – cca 3999
W960i – prosinac-cijena nije definirana
cvita
ako ce k850 biti 4000kn,onda w960 nece biti ispod 5000kn.preskupo![]()
![]()
![]()
Bookmarks