vidim u oglasniku k850 250e.jel ko probal zvat?
vidim u oglasniku k850 250e.jel ko probal zvat?
daj covjece gdje ces na to nasjesti..... najjeftiniji sto sam ja nasao u njemackoj sve ok----- je 400€
Ako za Bozic bude oko 350 ---moj je
###1410989180026
za Bozic ce biti sigurno oko 2500kn na crno, naravno.
ista stvar se dogodila i sa K800 kad se pojavio u prodaji.
Upravo to, padaju cijene telefonima dosta brzo pa bi trebao doseći tu cijenu koju navodiš..
Nije mi telefon ništa posebno, ali možda si ga uzmem čisto ono malo za probu dok ne dođe w960 ( čitaj- dok mu drastično ne padne cijena )
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
slažem se wild,al samo ak bude u nekoj ponudi samo uređaj na čisto ne kupujem,koliko znam w950 he svoju cijenicu od 4 i pol soma držo oko godinu dana,tako da w960 ne planiram kupit prije slijedećeg bozica
ma ja ću fino uzeti novi k800 dok bude za soma kn i bok...svi sretni...ne pada mi na pamet uzimati k850 za dva soma više zbog 5mpx,a iste kvalitete fotki...
smog, dobro veliš, ne isplati se davat tu lovicu samo zbog 2MP više, malo većeg ekrana i po meni totalnog promašaja u dizajnu....
Još k tome, prijeći sa w950 na 850, bilo bi to kao ''s konja na magarca''![]()
lolo
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Prijatelj dobio K850i u ducanu pa sam otiso na kratko da ga vidim.
Mobitel izgleda jako ljep(barem meni), one navi tipke super funkcioniraju.
Nisam ga smio palit jel nije dao njegov sef(kaze kupi pa ga upali-kreten)
Tipke mi izgledaju jako dobro i naviknio bih se na njih za 5min.
Uzivo je puno ozbiljniji nego na slikama.
Pozdrav
I ja sam ga jučer imao u rukama par minuta. Na slikama mi nije izgledao nešto posebno ali uživo mi izgleda puno bolje. Čak i tipkovnica koja mi je na slikama bila ružna uživo mi se čini jako zanimljiva. Mislim da bi si ga drugi tjedan mogao upiknuti.
PREDATOR
zanimljivo da jos nijedan forumas nije uzeo K850 ili se jos nije pohvalio.
vjerojatno je razlog cijena i svi cekaju Bozic da padne.
Jučer sam se malo poigro sa k850 i prvi dijmovi su onako, li-la. Imam k800 i na prvu mi se više dopada moja tipkovnica i sama izrada kučišta nego kod k850. Ona tipka za navigaciju mi od prve nije niti malo sjela ali mi se jako dopoda što ima touch screen umjesto tipki ispod ekrana kao na k800. Kamera i dalje savršena, malo izmjenjen preglednik fotki... a ostalo nisam uspio tako detaljno razgledat. Da je malo ekskluzivnija izrada ne bi škodilo
pa ima neki tip u profilu k850 i kaj žali kaj p1 nije uzeo,sad sam maloprije vidio...
ocigledno se razocarao cim nije bilo nikakvih impresija.vjerojatno zali jer mu fali OS.![]()
je ima čovjek kupio je di vreć je k850 i ak se ne varam pao je kratki review
aha... upravu si... ja jucer imo tel u rukama jedno dva sata.. rodjak dolazio osjecaj jednostavno fantastican samo me strah da ako jednom tel ispadne da vise nikad od njega nista nece bit
###1410989180026
pa uzeo sam ja telefon prije nekoliko prelistaj par stranica unazad i vidi. Telefon nema konkurenciju. n95 nije ni blizu k850 bar meni. perverzne su karakteristike tog telefona, najvise mi se svidja senzor za automatksu rotaciju slika, touch scren meni, brzina, kvaliteta fotki, dizajn, media izbornik za prelistavanje fotografija, muzike, videa... koji lici na sony psp itd...
touch screen?ovo ne kompčam
u HGspotu 3999 kn, fakat je preskup, uopce se ne isplati uzimati jos bar godinu dana ;-)
WTF naso sam u oglasniku da je k850 samo 250€ :S
"K850 (0h 0h) 1 g garancije nov zapakiran hr menu 5.0 MPX dostava 250€"
Jel to moguće ili se to neko zabunio..?
to se zove snizavanje cijene. probaj nazvati i vidjet ces da je prodan. tako snizavaju cijene ovima drugima koji ga stvarno prodaju![]()
iPhone 5s 16 GB
heheh moguće....
ma to je obicna patka,neki saljivdjija nema pametnjieg posla nego zajebavat.![]()
Bookmarks