ali uzmi u obziir da i fotić od 7,2 nekošta toliko a ovo je..kaj je to prosječan mob sa odličnom kamerom... tolika cijena...nepotrebno
600 EUR je paprena cijena i svakako nije realna.ne moze vrijediti vise od 450EUR.
da se radi o w960 onda bi to bilo nesto sasvim drugo.
ali uzmi u obziir da i fotić od 7,2 nekošta toliko a ovo je..kaj je to prosječan mob sa odličnom kamerom... tolika cijena...nepotrebno
n95 n93 n73 i e65 su symbiani pa je i logicno da su nesto skuplji.ne moze k850 kostati 600 eur.
Ako izuzmes bolju kameru na k850 i n80 i n73 ju po ostalom ubijaju u pojam...ali cim k850 dode na trziste u roku od 2 mjeseca ce past cijena za duplo a sljedece godine ce bit u paketu za 1500kn...a cijena od 600 eura je smiješno ja nebi dao vise od 300 eura u pocetku....
Ma šta pričaš ti čovječe stalno, pa normalno da će taj telefon biti sljedeće godine 1500 kn u paketu kad SE stalno izbacuje realne cijene svojnih telefona u odnosu na jednu nokiu ( ne prestaješ je hvaliti, već bi čovjek pomislio da se tu radi o nekakvom objektivnom stavu kad ono.... ), koja besramno metne 6000-7000 hiljada kn cijenu pa ak prođe-prođe....nabijem ti ja tu politiku, a pogotovo na munje koji padaju na te forice i uzimaju telefone po tim cijenama!!![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
No dobro, dosta sad o Nokiama, ovdje se prica o SE K850.
![]()
Cijena bi na pocetku trebala biti cca 500 eura, oko 3600-3700 kuna, otprilike kao k800 kada je izasao.
PREDATOR
a kao nokia sirocco je realna,dobro tu je dizajn,al vjeruj mi dizajn se ne bi trebao plaćat tak puno,a sve dok nokia ima i jedan model s istom cijenom neznam zašto ne bi imao ni SE,nije da je to neki srednji model,to je top model i vjerojatno najbolji fotoaparat među mobitelima,pogotovo za ovu godinu,a možda i za sljedeću
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
naravno da je cijen napumpana i da nije realna, jer to je mobitel koji se trenutno u hrvatskoj a ni u BiH ne moze nabavit legalno, a i ne mozes ga ''skoro'' nikako nabavit. Nisam cak ni siguran da ga se moze uopce kupit, jer sam neki dan bio u mostaru i obisao par prodavaonica mbitelima i nije nigdje bio!
cvita
pocetak prodaje predvidjen je za 9. mjesec u evropi,tako da bas nisam siguran da ga se uopce moze nabaviti.![]()
ma to bi bilo idealno nekim ljudima al mob koji trenutno djeluje kao onak elita sad doleti na naše ttržište tako brzo,sumnjam ali eto nadam se da će se sumnje opovrgnut jel...
nudi potpuno novi dizajn ,podrsku za HSDPA,utor za micro M2 i micro SD kartice,512mb dolazi u paketu,senzor pokreta i photo fix aplikaciju.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2003
iliti ak ti se neda klikat:
-0.2 inča veći ekran
-podršku za micro sd
-jači bateriju,noviji softver,novi dizajn,bolju kameru,ali to je i mobiteli koji je to jedna od najvažnijih funkcija
-motion sensor
-5.0 naprema 3.15 mgpx
uglavnom pročitaj si ak te zanima
Carpe diem
Ja si rezem jaja ak za godinu dana k850 bude skuplji od n73....
drzimo te za rijec
ZubøCяew
Evo ti primjer k800 koji dode u oglasniku novi nekih 1200kn(previse sam reko) a n70 novu neces nac bez 1300kn
a ipak se k800 puno bolje prodaje od N70.
Bookmarks