nekome izgleda ne odgovara da Hamilton bude svjetski prvak.
lol....onda će biti fakat zanimljivo...
žao mi je hamila,ali bilo bi fora![]()
nekome izgleda ne odgovara da Hamilton bude svjetski prvak.
koliko sam čitao i na raznim web stranicama (između ostalog i onoj službenoj), Hamiltona se optužuje zbog ne baš korektne vožnje iza SC_a, više nego zbog naglog kočenja.
a on je naglo zakočio kako bi zagrijao kočnice...
mislim svašta...
No danas bi se trebalo znati što će biti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma ne vjerujem da ce biti kaznjen.ne bi bilo posteno.
da li bi bilo pošteno ili ne, to je pitanje...
ali stoji da se Hamilton nije pridržavao pravilnka.
bio je puno puno bliže SC_u nego što to pravilnik predlaže/nalaže. baš u tom zavoju u kojem se dogodio sudar Webbera i Vettela, bio je skoro uz bok SC_u...
Je mlad i neiskusan očito što se vožnje iza SC_a tiče, ali je opet trebao znati da to nesmije raditi...
Ako bi mu se ukinuli bodovi iz zadnje utrke, i ostali se pomakeli za 1mjesto naprijed, poredak u borbi za naslov prvaka bi bio:
Hamilton - 97
Alonso - 95
Raikkonen - 92
Massa - 81
da stvarno nebi bilo posteno da covjek spusi titulu!mislim hamilton je cijelu sezonu bio konstantan..uglavnom je sve trke vozio ko po tracnicama, bez greske....i onda mu ovak nesto smjestaju!a da ne govorimo o uvjetima na stazi....puno kise (ni full wet gume nemogu toliko vode propustit),iza safety cara se sporo vozi (nema se downforcea ,a bez njega je formula isto sto i yugo sa slikovima!)
ja mislim daš suprotno...
Trebali sad kazniti i "šofere"...
jer je meni bilo čudno to da je Alonso posjedovao nekakve e-mail-ove i to sve lijep dao FIA_i i nije dobio nikakvu kaznu. a pošto je posjedovao nekakve dokumente, onda je i on trebao biti kažnjen, kao i Hamilton, ako je i on znao nešto o aferi...
Ali da se ne izgubi draž natjecanja među vozačima, bodovi im nisu uzeti, pa se dobilo malo na napetosti u posljednijh par utrka...
isto tako, da se privuče još više gledatelja u zadnej 2 utrke, će oduzeti bodove Hamiltonu tako da prvenstvo bude neizvjesno do samog kraja...![]()
i to sto kazes (vepar) ! Ja bi stvarno volio da hamilton dobije ovu sezonu,zao mi je kimmija jer u svakoj momcadi ima pehove,zadnje dvije godine mu se cesto događalo da mu meklaren crkne,a jos su i pravila sa gumama bila nerealna
uzeti posteno zaradjene bodove da bi gledatelji bili zadovolljni.razmisli malo o tome![]()
kad bi se FIA drzala svih pravila doslovno,sigurno bi jos 10 puta bilo vise kazni.
ovako se namjerno ide na ruku Alonsu i Raikkonenu,a novi mladi vozac koji je ponizio svjetskog prvaka, mogao bi zbog birokracije izgubiti naslov za zelenim stolom.
nisam ja rekao nista o tome da se hamiltonu uzmu bodovi da kimi dobije prvenstvo (ako si na to mislio), neg mi ga je ovak zao...a hamilton po meni ni netreba dobit prvenstvo da bi ponizio Alonsa...po meni ga je vec ponizio!
Ništa od kazne Hamiltonu...
A također je poništena i kazna Vettel_u, koji je bio kažnjen sa 10mjesta "unatrag" u startnom poretku na VN Kine...
Ah, šteta... bilo bi zanimljivje da su mu oduzeti bodovi...
ovako je skoro pa sigurno da će biti prvak...
završene su kvalifikacije za veliku nagradu kine
poredak prvih 10:
1. L. Hamilton
2. K. Raikkonen
3. F. Massa
4. F. Alonso
5. D. Coulthard
6. R. Schumacher
7. M. Webber
8. N. Heidfeld
9. R. Kubica
10. J. Button
poredak svih vozača: http://www.f1-hr.com/poredak.php?cat=67
po meni malo iznenađenje Red Bull na 5. i 7. mj, te Ralf na 6. mjestu.
a i sto tako pomalo čudno BMW_i na 8. i 9.mj...
A što se tiče prve 4orice, Hamilton i Raikkonen su 0,150 sec, dok Massa za hamiltonom kasni nekih 0,3 sek, a Alonso malo više od 0,4 sec...
Tako da mislim da je Hamilton najlakši i da će prvi ić u boks...
A zanimljivo je da su za sutražnju utrku najavili kišu...
što bi moglo biti objašnjenje da su BMWi lošiji, tj možda se pripremaju za kišnu utrku pa im je bolid drugačiej postavljen...
Vidjet će mo. bili bi zanimljivo da padne kiša sutra...![]()
opet luda utrka izgleda.
ja imam filing da bude hamilton dobio i ovu trku...konkurencuja bude se forsala pa bude zletila negdje...a hamilton je pre pametan za to
e moj crnjo !!!! Hamiltone crni Hamiltone.
kakav kiks.
dobar grah daleko se čuje
ode Hamilton!izgleda da ce Kimi pobijediti.
dobra utrka, dobra...
bilo je i pretjecanja i izlijetanja...
Dobar i Vettle na 4om mjestu... što je i malo iznenađenje, ali stvarno mu svaka čast... pokazao je u zadnje 2 utrke da ima potencijala u njemu...
A što se Hamiltona tiče, mogu samo reć:
sve se vraća, sve se plaća...
Ako mu nisu oduzeli bodove za postupak iza SC u Japanu, onda ga je pravda stigla...
Al dobro...
bar će zadnja utrka biti jako jako zanimljiva...![]()
Kimi je pokazao i dokazao da je klasa.
Utrka je bila do jaja,naj potez je kad je alonso preso massu,stvarno je majstor,bilo je i dobro kad je fissicela preso rosberga i kovalajnena....ali ono sto se desilo hamiltonu je pre smjesno lol...
Bookmarks