aprillia je dobar proizvođač,motori su OK i iznutra i izvana...dobro si se odlučio...heh..![]()
ja sam namjeravao uzet gileru runner vx 125,ali naletio sam na apriliu sr 50 ditech za malo para,u odličnom stanju,kao nova ima jednu ogrebotinicu na prednjoj masci(kao brojka jedan na tipkovnici od mobitela) i to je to.uzeo sam to za ovo ljeto,drugo ću radit pa ću sredit neki plan za vx-a.Tako da je moja želja,i preporuka drugima ako namjeravate kupit motor,vx je prava stvar.Još ako nađeš ko ja 2005 god. 2000 km,kao nov za 17000 kn.VXR je jači ali ko nemože zbog godina i vozačke dozvole bolje je 125 nego 200.
aprillia je dobar proizvođač,motori su OK i iznutra i izvana...dobro si se odlučio...heh..![]()
E ljudi vak ja imam 15 god i uskoro cu uzeti prvi scoot jedina 2 su mu se svidjela Yamaha Aerox i KeeWay F-ACT 100cc i nemogu da se odlucim ako moze mala pomoc!?Thx!
![]()
![]()
Zadnji uredio MotoX : 03-10-2007 u 10:20
yamaha definitivno.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
hmm....a dali znas slucajno koja je max speed yamahe?!![]()
The Doctor!
sa blokadom ti je max 50km/h, kao i kod vecini skutera.
sad ako dignes blokadu sigurno do 100km/h ne znam tocno.
uglavnom se sa yamahom da jako puno toga napravit.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
evo aj ti svakako preporucujem apriliu sr50r to je jako dobar motor imam ga i jos uz toga imam yamahu xt125 enduro..
Aham hvala moj prijatelj ima isto Yamahu Aerox i sa skinute 2 blokade kaze da je isao 100km/h i sad ce skinuti i zadnju tako da mu scoot ide 120km/h!samo sad ak nelaze al nevjerujem!![]()
:adminrulez:
The Doctor!
reci mu da si kupi padobran..jer dok poleti uzemljenje zna biti grdo
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
neji seriskog nego SERIJSKOG.. i nije max. ti je 80 nego max brzina je 80km/h![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
e aprilia sr 50 s rezonkom i maknutim blokadama ide 90 km/h jer sam vozio... ali ni jedan skuter bez blokada i rezom neide preko 100 km/h nikako( 50 ccm ).
|\/|0T0r0La
najjači skuter 50 kubika kojeg sam vozio je piaggio nrg xtreme...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks