Meni je još uvijek zakon Half-life pa ako nisi probaj jer iako je prastar ima karizmu (uskoro stiže i dvojka pa me se neće baš čitat' ovdje)...![]()
Jako sam se lijepo zabavio igrajući Max Paynea i volfenštajn. Ima li neki FPS koji je na tragu spomenutih, aj pliz, predlažite .![]()
Meni je još uvijek zakon Half-life pa ako nisi probaj jer iako je prastar ima karizmu (uskoro stiže i dvojka pa me se neće baš čitat' ovdje)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
jesi preso Max Payna ja jesam cuo sam da ce bit drugi dio koji isto moram prec,imas dobru pucacinu Solger of Fortune 2 dubble felix,ja sad prelazim CMR 3 posto sam prosli dio takodje preso
Ako si gladan pojedi nesto
Poslao: miško
Jako sam se lijepo zabavio igrajući Max Paynea i volfenštajn. Ima li neki FPS koji je na tragu spomenutih, aj pliz, predlažite .![]()
jel si igrao max payne extra levels
to znaci da ce i Counter-Strike Condition Zero uskoroPoslao: dmi
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
volfenštajn mi je ZAKON! Pogotovo onaj tihi snajper 'snooper rifle' s night vision! Cijelu igru samo s tom puškom mogu proći (naravno, koristeći cheats...)Poslao: miško
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nisam baš "lud" za igranjem, ali me zanima kakvo mišljenje imate o Serious Sam second encounter s obzirom da je domaći proizvod?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja se nisam igrao par godina, od kad sam nabavio novu pilu sam odigrao collina 2, wolfensteina sam prosao bez cheatova, battelfield 1942 i vjerojatno najdrazi MOHAA.
@nimda, sve sam presao uz pomoć mog malog (9 godina), SOF2 mi nije ni sjena Maxiću i Wolfiću
@bigboss, gdje mogu nabaviti te extra levele?
@Sljaka, Serious Sam mi se nije svidio, ali samo to, ne kažem da je loš ili sl. Mogao bih ga ovih dana malo iznova pročačkat.
imam ti ja extra levele , to sam nabavio jos prije vise od godinu dana
A stigli su i extra leveli za volfenštajn! Negdje sam to pročito, mogu se besplatno skinut negdje s neta...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Whiteboy, mislim da su ti novi extra leveli za volf...samo za multiplayer verziju.
Istina i cijelu novu igru imate u novom PCplay-u (da ne skidate s net-a)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
dobre su i MEDAL OF HONOR,METAL GEAR SOLID,SERIOUS SAM 1 i 2 bar su se meni svidjele mada je WOLFENSTEIN ZAKON
ma MOHAA:S rula u Multiplayu na netu ili u lan-u
Forumaš godine :)
Bookmarks