ajd ako imate nekakvih ideja koji bi bio dobar do 50 kubika...
ajd ako imate nekakvih ideja koji bi bio dobar do 50 kubika...
.....cute but psycho.....
Evo ja imam Scooter 50cm PEUGEOT VivaCity. Jos sa blokadam i pici ko speedy gonzales...
Trenutno me hvata panika za skidanje blokade jer su drasticne kazne itd.
U kvartu jedan decko ima isti model ali bez blokada i przi 80km/h sa kitom 110km/h.
Aprilia ili Yamaha
runnerica ti je najbolji skuter do 50cm ili si kupi buggy-a od 125cm za te pare
nemoj uopce razmisljat o 50ccm skuteru. 125ccm minimalno.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ak već uzimaš 50cc, uzmi gileru runner, yamahu aerox ili piaggio nrg power, to ti je najbolje kaj se tiče kvalitete. Bez blokada idu nekih 85-90kmh. Blokada se skida nakon 1000km.
Gilera i piaggio ti imaju identične mašine tak da ti ostaje samo na izgledu. I gilera i piaggio imaju nove modele dok je yamaha aerox isti model na tržištu od 1998.
Nrg
Runner
Aerox
Ja imam Hondu X8rs i skuter je spor, tj. ide 75kmh max. al je mašina pouzdana i kvalitetna, mada je zračno hlađenje. Imam trenutno 12tkm i jedino kaj sam mijenjal na mašini je prijenos (stavil sam mulitvar radi ubrzanja i novi kevlar remen), normalno mijenjal sam svjećice i tu "potrošnu" robu.
Zadnji uredio Tommek : 12-02-2006 u 12:55
Ja sam sa mojim skuterom zadovoljan! Posto sam u Rijeci pa picim po uzbrdicama i nizbrdo pa krivine mi je Vivacity koma zbog tezine. Nazalost jos su blokade na njemu ali jos ne kanim ih skinut i stavit kit.... Ali zanimljivo je da neki stavljaju kit vec nakon 2.000 ili 4.000km ja ga zelim stavit na 10.000km ! Eto samo mogu reci sa Peugeot sam zadovoljan.
osobno imam baotiana 50 , kostao 5k kn novi i to je prava stvar , jeftino prijevozno sredstvo koje se ne kvari , gotovo nista ne trosi . najbolje rjesenje za moj pojam . za novac potrosen na bilo koji od ovih druih modela se moze kupiti auto , sto je u svakom slucaju bolje od bilo kojeg skutera .
ja ti opet predlažem buggy-a od 125ccm za 9000kn!!!
Ja imam Piaggio NRG full Malossi sve sportski.
ja predlažem Tomos Automatic..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
vidio sam te kod medika kako se španaš s nekim tipovima , mogu reći da stvarno dobro ide ali ja mislim da nema takvo ubrzanje i sereš da je auspuh od akrapovićaIzvorno postao Bronth
Ma o cemu pricas, od kada motor na lanac ima brze ubrzanje od motora na remen???Ustalom scooter imaju CVT mjenjacIzvorno postao Bronth
vidim kužiš se ti u scootere, a vidim i da se ne kužiš u tomose!Izvorno postao RAUL
:bunny:
HAHAHAAA !!!! Daj ti se zezas...ili ti je ovo cudo od dudeka ?????
Moram se jos jednom nasmijat...hahahahaaaaa
To ti je odlican scooter, samo ga kupi sa DI-TECH Motorom.Izvorno postao muras
Ditech ne uzimaj ni pod razno jer su to najgori motori koji su poslani na tržište.Izvorno postao RAUL
da znam, al kazu da su imali nekih problema s di techom, pa da vise ne prodaju...
.....cute but psycho.....
Stavr je bila u ulju, trebas samo stavlati viskokvalitetnu sintetiku i nemas problema.Izvorno postao muras
vidiš li ti koliko on ima kila , ali se dokazao da pere skutere pogotovo na ravnici i na zavojima. ja mislim da sere o ovom ubrzanju
daj razmisli o yamahi tzr-50 najaći do 50 kubika 6brzina maska od r6 skineš blokade i naj jača si faca u kvartu 24000kn
gilera,peugeot nije dobar-brzo se kvariIzvorno postao muras
kubi bolje gileru 180![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks