je zadnji je soft ali zbilja bezveze!
je zadnji je soft ali zbilja bezveze!
★★★★★
mozda je bezveze,ali ne bi ti trebalo nesto previse smetati.nece usporavati rad.
pozz svima...imam pitanje.... bio sam radio backup telefona i kartice prije nego sam iso updatat softwarei nesto mi nije dobro napravio sa karrice i sad kad palim mob odma mi napise Instalatiom.... i to onda trane 15-ak sek i onda mi pojavi poruku da se te aplikacije nemogu trenutno instalirat da odem u App. manager da to tamo sredim....i onda udem u App. manager i tamo postoje te dvije aplikacije pod nazivom 20003cfb.sis i a0000bf6.sis, i naravno ispod njih pise Not installed(a i nemogu ih instalirat jer mi javi da je Fail corrupted). a to su neki KRally i KeyPadLook...(meni ni malo vazni programi)i nemogu ih obrisat od tamo jednostavno nema opcija za brisanje za ta dva....
i probo sam preko YBrowsera i nadem ih tamo u folderu E:/resource/apps i takoder ih nemogu izbrisat....i onda sam spoji mob kaon Mass storage i nasao ta dva faila i obriso i njih nema vise, ali i dalje kad ja upalim mob ista prica......STA DA RADIM....????
![]()
![]()
i sorry na malo dugackom postu al moro sam
Hvala!!!
e hvala naso sam ali samo jednu osto mi je taj KRelly i njega nema tamo dal i nekom drugom takvom folderu??
jesi radio hard reset i formatirao karticu???takav sličan problem je imao jedan na E50
★★★★★
nisam formatiro karticu kad imam cuda na njoj
prenesi na komp i formatiraj ju i onda hard reset
btw spremi kontakte prije
★★★★★
Jeli postoji neki način da otvorin masku od N 73, ušla mi je neka prašina ispod stakla i htio bi to obrisat, jeli ja to smijem radit s obziron da je mobitel pod garancijon. ( tražia san na ovome forumu kako da ovo napravin i nisan pronaša ).
nevjerovatno sad ja moram sve to radit samo zbog tog faila koji ima 1 Kb jel nema neko jednostavnije rijesenje...?? i kak to da u folderu Private nema tog Krelly a ovo drugo je bilo?
evo ti tema na cafe.mobilu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37528
sve ima samo trebaš malo potražit a ako ti pod pretraživanje nikaj ne najde odi na google pod pretraživanje cafe mobila ovdje! mislim da se nebude skužilo da si otvarao naravno ako ne sjebeš i strgaš
ja bum sutra rastavio svoju jer sam si novu maskicu naručio pa budem mjenjao malo sam gledao i jednostavno je
★★★★★
evo pogledaj tu kak se moze.....http://youtube.com/watch?v=-gN8sew5uHM
samo moras imati dobar alat
a sto se tice garancije....ne bi se nista smijelo dirat...bar moje misljenje
i ja isto to planiram radit kroz koji dan, meni je malo u dolje lijevom kuto pukla ona plastika na ekranu a i rubovi su mi se malo izlizali od dzepovaipak ja imam od kad je izasla
možeš ju i noktom skinuti samo je bitno da malo zjeva dole da možeš krenuti!!
★★★★★
evo ! došla mi maska i sad idem ja skinuti i naravno ja spretan ko niko strgam tu staru masku e poludio sam neogu vjerovati a lijepo polako sam išao (dobro nebaš polako )ali ajd stavim slike kasnije! idem dovršiti posao stavljanja nove!!
EDIT:
evo kako sam ju pomotao!lol
ali nebi bio ja da nisam stavio tu zamjensku tipkovnicu i sad joystick se teže radi treba stisnut baš sad neznam jel to dobro ili nije!a sad ponovno rastavljat pa da strgam i tu novu!
a zadnja maska je ori điđi nikaj se ne razlikuje! i kameru odmah prepoznaje kad otvorim poklopac
![]()
Zadnji uredio Ico : 12-09-2007 u 16:22
★★★★★
http://youtube.com/watch?v=1oFf-eQUt...elated&search=
Da li neko zna kako se ovo napravi
@HalfManHalfAmaz: ako sam dobro skužio to je kako nekakva tema...
ima to na dotsis_u. samo trebaš uz temi imati i flashlite instaliran...
Tema se zove Best XP theme, evo link (samo trebaš biti registriran na dotsis da to skineš, ovo je neka update_ana verzija)
A potraži po dotsis_u, ako ti ova gore nebude radila...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma ta tema je krš,izbacuje stalno neke bugove ja sam se dosta namucio oko nje i na kraju sam obrisao....
Zna li netko,za ime Božje,ovo...
kad sam instalirao Bemused..sve super sve za 5 ali mi glupave slike od skinova za bemused smetaju,kako? e pa tako što kad uđem u galeriju da pregledavam slike tamo su mi...i treba mi po ure da ih prešaltam..a ako ih obrišem Bemused ne radi dobro...
pokušao sam prebacit an memoriju telefona...ne pomaže...pokušo sam preko explorera vidit gdje se one nalaze i nalaze se u folderu bemused ne img. ali svejedno su mi prikazane u galeriji...
to me tolko iznerviralo već par dana se mučim pa reko idem vidjet jel se može što učinit sa tim?
mama ti sestra!
da li mogu druge nokije npr.6280 ili 6288 pokrenuti aplikacije koje ja imam na n73 ili ne?
Dinamo rules!!!
ne mogu otvarati .sis fajlove one jesu S60 ali ne symban
ovako zanima me ovo
kada odem u app. manager
imam instalirano ove programe
MMSSync
Search-localplug
Search
Search globalplug
Search
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
Search-localplug
settingWizard
toćno ovim redom! smijem li što obrisati?
Zadnji uredio pbreaker : 12-09-2007 u 21:27
★★★★★
[QUOTE=Vedo;659408][QUOTE=pbreaker]ne mogu otvarati .sis fajlove one jesu S60 ali ne symbian...............Razlicita vrsta,(ja mislim da je 6280 s40)
Mene zanima kako te Nokije 6280 i 6288 mogu biti S60 ,a da nisu symbian?![]()
![]()
Bookmarks