Pa sto ga vise pazis duze ces ga imat,sto se tice baterije nece mu nis biti.....
Pa sto ga vise pazis duze ces ga imat,sto se tice baterije nece mu nis biti.....
evo meni je maloprije došao mob i prezadovoljan sam sad trpam teme muziku i programe na njega ali trenutno imam samo 128mb a giga će u hg spot doći sutra ili prekosutra! mob je zbilja super ! slika je vani ok ali u kući ubi bože po tome je k800 majka!
★★★★★
Ja kupio preko oglasnika N73 ME krajem 4. mjeseca, čim je došla. I dobio 2GB karticu i originalne slušalice od ME i originalnu kutiju sa uputstvima za ME, tak da mislim da me nije prešao švercer i uvalio mi samo crnu masku na običnu N73. A da i je ovo kaj sam dobio karticu od 2GB i slušalice vrijedi 20€ koliko sam više platio ME nego je koštala obična N73!!![]()
Onda si super prošao! ja nisam imao love za ME
★★★★★
koliko je me na crno??
neznam ja sam polovnjak uzeo! na crno obićna je od 1800 do 2000kn a ME onda nisam ni gledao! ja sam svoju uzeo za 1400kn samo je malo udarena kod 3gkamere a masku sam si takvu original našao za 100kn
★★★★★
ma i ja sam crnu našao polovnu za 1600kn,ali nekak sam skeptik za polovne mobove preko oglasa...
---zašto???
★★★★★
tu sa foruma mi nije bed...ali kaj ja znam,stick,može biti bilo kaj sa mobom,što se na prvi pogled ne vidi...nikad ne znaš...jednom su mi uvalili prije dvije god,pa ono..sa novima nisam imao problema...
ja sam ovoga lika našao preko forum.hr i bilo je napeto jer kad sam mu lovu uplatio nije se javljao i tako a ja u bedu skroz i dogovorili smo se nekako da u sub do 1h pošalje i nije se ništa javljao već je navćer u sub me nazvao i rekao da je poslao i da mi se on nemre javljat kad ga ja zovem da je on po nekim seminarima, i da je poslovan čovjek pravi biznis men(bussines man)ali evo mob je došao i sve je super!
btw gdje se pali kamera 3G??
★★★★★
prednja kamera ti se pali kad odeš u izbornik pa tamo nađeš kameru, i pokreneš. samo ne otvaraj poklopac od kamere. i onda ti je kamera upaljena.
a možeš otvorit poklopac kamere, pa onda u opcije i upaliti prednju kameru.
A možda možeš i da stisneš onaj gumb za slikanje. al se nesjećam dal on pali kameru...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To mi se čini ko da je od nekakvog blažeg pada...
a gle, masku nije problem zamijeniti (bilo je na forumu kako zamijeniti masku na N73, pa pretraži malo).
Ako ti to baš toliko smeta, onda zamijeni masku. ali ako sve funkcionira i ako je ispravno, onda i nema baš potrebe...
Ako ta maska kupljena preko e-bay_a nije orginal, onda je kvaliteta nešto lošija nego kod originalne maske...![]()
rekao je lik da je zapeo od stol s njim!a i logo TIM na kučištu me malo živcira ali mislim da nebudem mjenjao neda mi se davati lova opet za maske jer sam i na k800 kupovao pa...
★★★★★
evo iznenad me stari nazove i kaže da siobavezno kupim masku i da će i on dat lovu!he he već sam sve naručio
★★★★★
tko to naručuje preko e-baya i kojeg?
lik je kupio prije pa je prodao N73 i ostala mu maska pa mi je ponudio jer sam u nekoj temi nabacio da trebam!
★★★★★
kad stavim neku aplikaciju na mob i stavim crack posebno,nakon sto crack obavi svojedal mora ostati na mobu ili ga mogu maknuti?
crack se instalira isto ko i apliacija.
ako si taj crack prevacio na mob, pa onda sa moba instalirao, onda možeš slobodno izbrisati crack. ali nemoj ga deinstalirati...![]()
s koje stranice vi skidate app. i games meni je dotsis u totalnom K_______ e 15min treba da otvori i još baca srver not found nekad kad stisnem za download !ako netko ima jel mi može na pm poslat app. R.Viewer
★★★★★
Ja sam uvijek skidao sa dotsisa... malo pričekam, i onda polako skidam... budi strpljiv.
Evo ti resco Viewer:
http://rapidshare.com/files/54973315...HSpda.rar.html
i BTW: ako tražiš neku aplikaciju, postoji posebna tema za to, pa u njoj drugi put zatraži neku aplikaciju...
hvala !ok budem evo izdvojio sam sat vremena i idem s dotsisa skinuti 5 app. hehehe
★★★★★
Ma i meni ide na zivce dotsis...zasto je tako spora stranica,jedna od najsporijih...zato ja gledam da neko stavi na rapid![]()
Bookmarks