@Lili: Nađeš si nekog sa Carnetovim accountom tko ne koristi i imaš 50% popusta ili ako ne nađeš, aktiviraj si i voice tarifu pa dobivaš 50% popusta, jedino što plaćaš pretplatu za telefoniranje.
Na koji način se kontrolira korištena količina podataka u Wab'n'walk-u tj kako ću znati koliko još mogu iskoristiti od paketa.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
@Lili: Nađeš si nekog sa Carnetovim accountom tko ne koristi i imaš 50% popusta ili ako ne nađeš, aktiviraj si i voice tarifu pa dobivaš 50% popusta, jedino što plaćaš pretplatu za telefoniranje.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Go tarifu? To kod T-Mobilea? Jer kod Vipneta još ne možeš putem prepaida ići na Net povoljno...
imam i ja jedno pitanje![]()
imam N70 i u meniju imam ikonu wnw jer sam mob uzeo preko one akcije wnw prošlu godinu e sad, danas idem uzet wnw i dal samo ja pokrenem wnw preko te ikone ili još negdje treba upisat broj i neznam već šta da mi nejede promet od negdje drugdje pa da ne napravim pun k.... troškova![]()
btw znam da sam to sve mogao pitat u szk i u t-centru ali već sam se par puta opekao kad sam njih pitao...![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa ne znam kako ti to funkcionira, ali ako sam dobro shvatio, ta vip go tarifa ne koristi GPRS, nego WAP odnosno data poziv (nešto kao faks)...Imaš VIP.gprs Start u kojoj ideš preko GPRS-a i isto ti skida vip bona lovu![]()
Pa opet mi nije jasno zašto ideš tako kad ti je GPRS kudikamo jeftiniji![]()
Mislim da si nesto pomijesala, evo s njihove stranice:
Vipme + Vip online Go
Surfajte po Internetu, pričajte putem svog GSM aparata u isto vrijeme, a troškove plaćajte zajedno.
Uz pojam kombinacije Vip online s GSM uslugom korisnici obično povezuju fizičko spajanje (žicom, infracrvenom vezom…) njihova GSM aparata s kompjuterom. Kombinacija Vip online-a s GSM uslugom zapravo predstavlja povezivanje naplate tih dviju usluga, što znači, spajanje na Internet i dalje se vrši putem fiksne linije.
Vipme korisnici mogu odabrati Go proizvod i u tom slučaju svi će troškovi korištenja Vip online i Vipme usluge teretiti isti Vipme/Vip online korisnički račun.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722212&idnews=15211
ili ovo:
Vip online + GSM
Uz pojam kombinacije Vip online s Vip GSM uslugom korisnici obično povezuju fizičko spajanje (žicom, infracrvenom vezom…) njihova GSM mobilnog telefona s kompjuterom. Međutim to je samo povezivanje naplate tih dvaju usluga, spajanje na Internet i dalje vršite preko fiksne linije.
* ako koristite Go proizvod - troškovi za obje usluge (Vip online i Vipme) terete isti Vipme/Vip online korisnički račun
* ako koristite Mini, Start ili Midi proizvode - troškovi za obje usluge (Vip online i tarifni modeli za Vip pretplatnike) iskazuju se na istom mjesečnom računu
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723978&idnews=15696
Zadnji uredio 10aLEX : 16-08-2007 u 15:04
imam jedno pitanje u vezi msn-a na mobu.
Kad upisem username i pass pita me dal hocu se spojit na net, e sad mene zanima, ako mu ja dozvolim da se spoji dal ce on ici preko wnw ili preko necega drugog?
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ovisno kako ti je mob konfiguriran. Ako si upisao postavke za neki od Web'n'Walk modela onda će ti ići preko Web'n'Walka.
Zadnji uredio mortal : 07-09-2007 u 11:42
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Daj da vas priupitam još.
Jučer sam se na istom mjestu spajajo sa 450kbps a sad se spaja sa 115.
To se događa često? O čemu to utječe?
zašto da se svađam kada sam u pravu?
O vremenskim uvjetima, zagušenosti BS-a (što uključuje i standardne razgovore) itd itd...
nemam bas vremena za trazenje ovih informacija pa bi molio na razumijevanju i odgovoru .))
1. da li je web'n'walk dostupan za prepaid korisnike
2. meni treba samo web'n'walk. dakle bez govorne tarife (imam tele2) - da li
je moguce imati web'n'walk bez govorne tarife odnosno pretplate za istu
to je u biti sve zasad![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pitam se kada će već jednom ovi naši u T-Debilu shvatiti da imaju preveliku cijenu tarifa.
Nisu normalni.
Pogotovo za simpa korisnike...15kn-5 pišljivih MB.
Kada bi dali neki paket od 50MB za nekih 30kn (što je još uvijek daleko prevelika cifra) ja bih to uzeo odmah.
Pa nisu normalni.
Iz principa nisam uzeo w'n'w 1GB paket jer mrzim pretplate i već ih imam na Vip-u.
Zato sam na Simpi na prepaidu godinama i neću im nikada ići na pretplatni ugovor zbog pizdarija koje sam kod njih doživio.
I sada gledam, i gledam...pa mislim stvarno imaju ponudu za -5 (minus pet).
I oni misle tako ući vjerojatno i u 2008 godinu.
Jadni smo mi uz takve operatere. Zaista jadni...
Bookmarks