jel moguce na pretplati uzimat takve pakete po 15 mb?
jel moguce na pretplati uzimat takve pakete po 15 mb?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Ne, na predplati imas samo S i XL pakete
a lol, kako kupim te pakete od 5mb? i kako provjerit stanje? jer danas sam 'mislio' da sam kupio paket taj i spusio 40kn.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
molim vas recite mi jel radi taj wnw na k800 ili se bas mora imati symbian mob? hvala
haha.. koja pitanja postavljate..
pogledaj ponudu w'n'w uređaja, pa ćeš i po tome vidit da nisu svi symb
Za surfanje je sasvim solidan edge i bilo koji mob koji vrti javu, a vecina tj skoro svi je vrte. Preporucljivo sa vecim ekranom. Ja koristim c81 i poprilicno sam zadovoljan s time da koristim operu mini advanced versiom, sa dodatnim opcijama kao sto su landscape pogled, snimanje stranica...
Pozdrav nakon duzeg vremena!
Trazim nacin za pristup internetu preko broadbanda. To bi bilo privremeno dok Tscum mi ne dovede ADSL u ulicu (prijatelji koji su 100m dalje od mene imaju ADSL, okolna sela isto imaju, ali moja ulica nema)!
Dosad sam 1.5 godinu (zbog ugovora) koristio Vodafone Mobile Connect, ali to je preskupo - 128 MB 100kn ili 512 MB 200kn. Vidio sam Web'n'walk.
Sto mi je ciniti da postanem korisnik?
Imam jednu 098 SIM karticu staru 2.2 god (kupljena s 500kn na racunu na akciji s Nokiom za 548kn).
Koliko sam cuo morat postat pretplatnik. Uzeo bih tarifu 60 i ne zanimaju me uredjaji koji se mogu dobit jeftinije. Jel to mora ici na npr 12 mjeseci ili moze i na 6? Jel te novce mogu potrosit za razgovore i SMS? Jel negdje mogu skinit taj ugovor ispunit ga, skenirat i poslat Tcomu? Ili jel mogu to u obliznjem T-trgovini (neka mala, jedina u gradu)? Bitni da ne moram u Osijek za tim.
Kad postanem pretplatnik sto dalje radit za wnw?
Jel se i on mora uzet na 12 mjeseci ili ga koristim dok ocu?
0981550
www.t-mobile.hr
to su ti dva čarobna puta do svih ovih odgovora.![]()
Na webu nisam bas nasao odgovore koje trazim, zato sam postao ovdje.
No, nakon 4 dana dosao je odgovor na moj mail s odgovorima
Ukoliko želite izvršiti prijelaz sa Simpe na T-Mobile pretplatu te potpisati pretplatnički ugovor, isto možete učiniti u svim T-Mobile dućanima ili T-Centrima. U Županji se T-Centar nalazi na adresi Strossmayerova 12.
Pretplatnički ugovor nije potrebno potpisivati s ugovornom obvezom od 12 ili 24 mjeseca ukoliko to ne želite, a za korištenje opcije web`n`walk možete odabrati bilo koji tarifni paket, uključujući i Flex 60. Visina paketa, npr. 60, ukoliko se za taj odlučite, na raspolaganju vam je za T-Mobile usluge, pozive SMS poruke MMS poruke itd.
Nadalje, u mogućnosti ste aktivirati web`n`walk S ili XL paket. Mjesečna naknada za S paket iznosi 25 kn a u isto je uključeno 10MB prenesenih podataka, nakon toga cijena 1 MB iznosi 2,50 kn. Ukoliko odaberete XL paket, mjesečna naknada iznosi 100 kn, a u paket je uključeno 1 GB. Nakon iskorištenog 1 GB, cijena 1 MB iznosi 1,10 kn.
Uslugu Web’n’walk paket možete aktivirati pozivom T-Mobile Službi za korisnike ili potpisom odgovarajućeg zahtjeva za aktivaciju web’n’walk paketa na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem prodajnog predstavnika, a paket će vam se aktivirat u najkraćem mogućem roku.
Nakon izvršene aktivacije zaprimit ćete SMS poruku s obavijesti o trenutku kada vam je web’n’walk paket aktiviran, te od trenutka aktivacije počinju vam teći prava i obveze utvrđene Uvjetima korištenja web`n`walk paketa.
Dodao bih samo da je razlika izmedju vipa i t-mobila ta sto u t-mobilu se mora potpisati ugovor na min. 12 mj. dok u vipu na min. 3 mj, naravno pretplata se odnosi na podatkovne tarife.
Krivo! Na T-Mobile-u možeš potpisati ugovor bez obveznog trajanja preplatničkog odnosa!
Posjeti http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-30-00.asp
Skrolaj na samo dno!
I pročitaj!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Zadnji uredio no name : 11-06-2007 u 11:28
Je li netko skuzio ako se moze pratiti potrosnja paketa w'n'w? Otprilike znam jer pratim sa spb gprs ali nesto sluzbeno bi moralo postojati.
Mozes pratit na online pregledu racuna, ali moras sam zbrajat jel se debili nisu sjetili napravit da ti sam izracuna..![]()
Bas im je bilo tesko napraviti stanje racuna putem SMS poruke
Online pregled računa, klikneš na ispis u excell tablici i na filteru zbrojiš tj. dobiješ sumu potrošnje. A dobiješ i sms poruku kad potrošiš paket....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Hm, malo sam zbunjen kao i ovi u SZK!
Zvao sam za wnw i rekli su mi da moram potpisati ugovor, a za mobile internet da vrijedi samo za laptop tj za podatkovne kartice. Uostalom neda mi se zezat sa t-mobile kad u vipu su mi jasno rekli da je kod njih min. 3 mj. i to je ok, a uz to imaju u suradnji s carnetom 50 % popusta, medjutim tada je 12 mj. min. ali je jeftino pa se isplati npr uzet 128 mb za svega 45 kn + naknada za zrakarinu....
Bookmarks