gornji lijevi đep vijetnamke. ljeti u futroli, u đep od hlača nestane iz opravdanih razloga.
U hlacama
U kosulji
U jakni
U futroli oko hlaca
Vezica oko vrata
Torba/torbica
jas mojot mobilen si go nosam vo ranec!pozz..
gornji lijevi đep vijetnamke. ljeti u futroli, u đep od hlača nestane iz opravdanih razloga.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
.. u desnom dzepu hlaca![]()
Ja ga nosim u džepu,ne da mi se nosat ona vezica oo glave il nešto takvo
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
u dzepu od hlaca, oko vrata mi vec visi mp3
U džepu!![]()
Kopiraj moj potpis!
u ruci uglavnom :]
vidim da svi nosite u hlacama..eh, sad dok jos nije kasno pohranite svoje sjeme u bazu podataka, jer ne pise se dobro.
Ja ga nosim u vodoravnoj kožnoj torbici koja se kači na remen. S obzirom da bez remena ne izlazim iz kuće, to mi savršeno odgovara. Mobitel se nalazi na pristojnoj udaljenosti od spolovila, brzo ga mogu izvaditi ako zazvoni (torbica ima magnetni zatvarač), to mi se čini kao najoptimalnije rješenje. Prije sam stari mobitel nosio po džepovima od hlača, jakne i slično, a sad kad sam kupio novi ne želim da ubrzo poprimi izgled staroga pa ga nošenjem u torbici i čuvam od oštećenja![]()
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
u hlacama.
S obzirom da imam 2 cigle ponekad mi teško pada nošenja 2 moba. Inače stane u džep ali kad se radi o 2 moba jedan moram nositi ili oko vrata ili u torbici oko pasa... Torbica imam 5-6 za mobitele i 3 oko pasa (popularne pederuše)...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
nosim ga u torbici oko pasa,tamomi je najsigurnije
U desnom džepu hlača, uvijek... Podrazumijeva se da u džepu bude samo mob i ništa više![]()
uvijek u desnom džepu..
ako ga spletom situacija moram stavit u lijevi džep, kasnije je panika kad osjetim da ga nema u desnom jer znam da sam ga imao sa sobom (tj. da ga imam) i onda se sjetim da je u lijevom i odmah ga premjestimpadne kamen sa srca..
nosim ga na onoj malo se vezici u dzepu lijevih hlača i samo tamo
Uvjek ga nosim u desnom džepu hlača...mislim mobitel...![]()
Bez obzira kaj imam K800i koji ima grbu na leđima i bez obzira na moja jaja...![]()
Kad sam koristio Nokiu 3510i nosili smo je u dvojicu ja i frendSad je u autu u pretincu. Sluzi za hitne slucajeve (tele 2),a motorolu u futoroli okacenu na remen...
![]()
U dhzepu hlacha, a kako drugachije
Istina, imam i jednu kozhnu futrolu no u njoj drzhim mobitel samo kad sam doma - chisto da mu pruzhi kakvu-takvu zashtitu u sluchaju....pada, jer najvishe padova mi se dogodi - doma (nemam pojma zashto).
kad ne idem na kupanj onda je u dzepu hlaca,a kad sam na kupanju zamotam ga u bokserice da mi ga tko ne ukrade(mislim tko ce gledat u bokserice) i da mi se ne osteti...![]()
![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Najcesce dzep hlaca. Po zimi cesto u dzepu na ramenu spitke.
Inače nosim u džepu,nadohvat ruke!Ali imao sam par događaja,koji me podsjete da ga stavim na neko drugo mjesto.Imao sam nokiu 3310,u džepu išao sam na more,došo ja na more i odmah u vodu! pri ulasku u more voda mi je došla do trbuha,kad sam se sjetio da mi je mobitel u džepu kao da me je netko udario padelom po glavi!osjetio sam vibraciju (zadnje riječi) mobitela izašao iz vode i pogledao ga.mob je otišao samo tako!vjerujem da je u nokiRAJU.drugi mobitel mi je bio siemens cv 65,bio sam vani sa ekipom,i osjetio da nemam mobitela u džepu a prije toga sam trčo po parku!vratio sam se u park i vidio da mobitela nema,bio sam lud!ali bilo kako bilo,mobitela više nema!i sada predzadnji mobitel koji sam imao samsung sgh-d600 mi je bio u džepu,išao sam po prijajtelja koji je izašao iz zgrade sa lopticom i reketom za stolni tenis!rekao sam mu da mi baci lopticu,i onda sam malo glumio ronaldinha,kada mi je mobitel ispao iz džepa pao na pod,i nakon toga još sam slučajno stao na njega!OVIM DOGAĐAJIMA SAM HTIO REĆI DA MOBITELU NIJE MJESTO U DŽEPU!A ja to nisam shvatio sve dok mi se ovo sve nije dogodilo!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 15-08-2007 u 10:47
pa gdje ga onda nosis?
mislim da je mob pak tu najsigurnij.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
i da zaboravio sam još reći da kada sam bio u školi isto mi je bio u džepu,i sa nogom sam udario u rub klupe slučajno i ode ekran!pa staviš ga u pederson,ili na onu vezicu za oko vrata!
Bookmarks