Dakle, eto, cisto me zanima kako nosite mobach?
U dzepu, u torbici, na vezici oko vrata, u futroli oko hlaca?
I eventualno, zasto?
U hlacama
U kosulji
U jakni
U futroli oko hlaca
Vezica oko vrata
Torba/torbica
Dakle, eto, cisto me zanima kako nosite mobach?
U dzepu, u torbici, na vezici oko vrata, u futroli oko hlaca?
I eventualno, zasto?
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
U futroli oko hlača. Nosio sam ga prije 4 godine u onim kožnim futrolama, ali mi sada to izgleda nekako seljački, a vidim da ih gotovo više i nema za kupiti.
Ovo na remenu mi je zgodno jer mi je na dohvat ruke, a znam da je relativno dobro zaštićen od udaraca, kiše itd.
Jedno vrijeme sam mob nosio u džepu hlača, ali kako se ljeti jako znojim, odlučio sam odustati od toga...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
uvijek u dzepu da ak ne čujem da osjetim![]()
...manje je više...
Uvijek u desno džepu koji obavezno mora biti prazan da se mob ne bi ogrebao i da se vibra osjeti![]()
Prije uvijek u desnom džepu da bude na dohvat desne ruke, ali zbog ogrebotine na ekranu uzrokovane rebatinom na onom malom džepiću na trapericama, preselio se u lijevi džep.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
glavni mi ne stane o đep, pa moram u futroli, a sporedni su u đep (s ključevima isl.).
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ko i vecina, nosim ga u desnom džepu, i ima na sebi vezicu fakulteta koja visi sa džepa tak da me netko slucajno prebije. . . (zeljan sam akcije)
U džepu traperica / hlača, nasuprotno onoj drugoj nogavici
Ili u unutarnjem džepu kaputa..
Evo, da i ja kazem.
Dosad uvijek u dzepu. Lijevom. Posto sam imao male i tanke mobitele.
A sad imam k800 i vise ne stane. Pa ja oko vrata. I svidja mi se tako, dosta je prakticno. Odma je pri ruci. Jedino nije bas za trcanje.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
u dzepu ili u torbici za hlace
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
u desnom džepu hlača i nigdje drugdje
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
u hlačama. samo zato što mi je stalno na vibri pa ga tako osjetim kad vibrira...![]()
nosim ga najčešće u torbi ili u jakni ako ima ima unutrašnji džep: otkad su mi maznuli jedan mob, drugi držim što dalje od drugih ljudi...![]()
u hlačama ga nikad nisam nosila...ne stane mi u džep.:bunny:
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
mob mi je većinu vremena u džepu od trapki...
A nekad ga znam nositi i u džepu u unutarnjoj strani jakne...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U hlacama u dzepu, ali u onom crystal jacketu...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
U hlačama ne nosim jer nema mjesta za obojicu!
Uglavnom u jakni, u torbici za pojas od prevrnute kože sa nevidljivim magnetnim zatvaračem (magnetna traka), bilo jeftino nekih 35kuna a izgleda kao da košta najmanje 200kn.
..crystal jacket u postupku :i
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
uglavnom u djepu hlaca ak nosim neke sire,ak nosim neke uske trapke,a onda se snalazim,sad imam tanak mob pa ok,inace ga vrtim po ruci,ili u hladnijim vremenima u djepu jakne
ja u hlačama zato što nemam gdje drugdje.Il u ruci il u đžepu
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
U jakni. Imam neki dzep s zastitom od zracenja pa koristim to, po ljeti u dzepu na hlacama...
u torbi ili ako ne nosim torbu onda u džepu od jakne![]()
dečki, nebuju vam se jajca ozračila kad nosite mobitel u džepu od hlača?!?!![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks