Inače nosim u džepu,nadohvat ruke!Ali imao sam par događaja,koji me podsjete da ga stavim na neko drugo mjesto.Imao sam nokiu 3310,u džepu išao sam na more,došo ja na more i odmah u vodu! pri ulasku u more voda mi je došla do trbuha,kad sam se sjetio da mi je mobitel u džepu kao da me je netko udario padelom po glavi!osjetio sam vibraciju (zadnje riječi) mobitela izašao iz vode i pogledao ga.mob je otišao samo tako!vjerujem da je u nokiRAJU.drugi mobitel mi je bio siemens cv 65,bio sam vani sa ekipom,i osjetio da nemam mobitela u džepu a prije toga sam trčo po parku!vratio sam se u park i vidio da mobitela nema,bio sam lud!ali bilo kako bilo,mobitela više nema!i sada predzadnji mobitel koji sam imao samsung sgh-d600 mi je bio u džepu,išao sam po prijajtelja koji je izašao iz zgrade sa lopticom i reketom za stolni tenis!rekao sam mu da mi baci lopticu,i onda sam malo glumio ronaldinha,kada mi je mobitel ispao iz džepa pao na pod,i nakon toga još sam slučajno stao na njega!OVIM DOGAĐAJIMA SAM HTIO REĆI DA MOBITELU NIJE MJESTO U DŽEPU!A ja to nisam shvatio sve dok mi se ovo sve nije dogodilo!

Odgovori uz citat
Bookmarks