U desnom džepu od hlaća, a po zimi mi je gotovo uvijek u jakni
U hlacama
U kosulji
U jakni
U futroli oko hlaca
Vezica oko vrata
Torba/torbica
U desnom džepu od hlaća, a po zimi mi je gotovo uvijek u jakni
desni džep hlača uvijek.po zimi,ljetu,proljeću,jeseni.
Nosim ga u hlačama,iako znam da nije pametno jer ti ozrači muda,ali to mi je jednostavno naj jednostavnije i uvijek na dohvat ruke...ipak bi bilo pametno kupit neku futrolicu pa bacit na remen kako se nebi desili neki problemi ...ali ko zapravo i misli na to sve dok se jednog lijepog dana probudimo i odeš kod cure a tada shvatiš da mal ne funkcionira kao u stara vremena![]()
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Hehe, to i mene brine![]()
Mislim, ono, jos sam mlad, treba mi to jos neko vrijeme...![]()
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Uvijek u lijevom džepu od hlača ili ga čujem ili osjetim
pičke pričaju ljudi rade
Večina nas nosi tel.u džepu da nam prozrači testise...šala.Istina,ako ne čuješ slučajno zvono osjetiš vibru.
Ja svoj ponekad znam objesit za uho onak na onaj 'hand strap' sto sam dobio uz telefon, pa tak kad me netko zove da mi cijela glava odzvanja..![]()
![]()
![]()
nosim ga u dzepu hlaca, jakne ili ponekad oko vrata s vezicom..![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
....In da pocket.....
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
u đepu .... i ja isto jer tamo se najbolje osjeti kad vibrirra .... a kad nesim rifle onda u jakni
nosila ga u torbici i sad ga u torbici nosim ali ga zabarikadiram skorz jer su mi ukrali mobitel iz torbice i vise ne nosim one pederuse na guzici jer su mi i tak ukrali mobitel...sad mobitele cuvam ko oko u glavi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
U džepu, naravno. Oko vrata mob samo smeta, lupa okolo, i tako to. U torbici (nemam torbicu, nego razmišljam na glas) bi se lako mogao izgrebat. A i hand-strap je malo nezgodan, baš radi lamatanja, lupanja, grebanja itd.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pjesice u jakni, u autu na stalku, na motoru u dzepu hlaca. Sve iz prakticnih razloga![]()
U torbici ali kada je nemam sa sobom onda u hlačama. U torbici mi je praktično u mali džep staviti i u ostalom ne zrači me tolko(bar se tješim).
u žepu di drugo
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
cca 15 sati dnevno mi je u dzepu
ja ga nosim u desnom depu al malo malo mi padne il kad se u skoli pokefam s nekim zna mobitel dobit po picki !!!!
gdje ste cure prodao sam kravu)-:-)
Respect
U džepu i nigdi drugom,ne da mi se nosat nekakve torbice,futrole...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Jedan u desnom, drugi u lijevom džepu hlača.. U desnom (vjerojatno zato jer sam dešnjak) uvijek onaj koji češće koristim u smislu kamere, povoljnih (besplatnih) razgovora s nekim osobama itd
Pa u đepu od hlača najčešče ali nekad u jakni.
jedan u desnom , a jedan u lijevom dzepu hlaca...ako je ljeto, onda u lacoste torbici pederusi ponekad ;-)
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
U kožnoj torbici jer jako pazinm da mi nebude ni jedna crtica na njenu i u slučaju pada,šta mi se več događalo ovo če mu ublažiti pad !
U džepu..ali ne pokraj ključeva, možda nekad kad zaboravim![]()
u hlacam u ljevom dzepu, a u desni trpam ostalo kljuceve, cigare, mp3... a zimi vecinom u unutarnjem dzepu u jakni.![]()
evo u zadnje vrijeme ga nosim na vezici oko vrata.
totalno je kul, i vezica se na kraju da otkaciti tako da kad se pozelim odvojiti od mobitela nemoram skidat cjelu vezicu sa vrata.
malo je tezak za nositi tako ipak je to p910 ali ne smeta mi.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks