džep jakne/hlača... a nekad i na onoj vezici za oko vrata.... prije mi se to činilo malo blesavo (kao da se ideš sad malo qurčit) al kad sam probao vidi stvarno pa ovo je i praktično
![]()
U hlacama
U kosulji
U jakni
U futroli oko hlaca
Vezica oko vrata
Torba/torbica
džep jakne/hlača... a nekad i na onoj vezici za oko vrata.... prije mi se to činilo malo blesavo (kao da se ideš sad malo qurčit) al kad sam probao vidi stvarno pa ovo je i praktično
![]()
đžep hlača uvijek,ponekad đep jakne kad idem drva kalat
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
hlace, jedan u lijevi dzep, drugi u desni, problem je uvijek gdje stavit treci, a posto uvijek nosim kljuceve i novcanik, onda nekak pokusavam kombinirati
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Unutarnji džep od jakne,a ljeti u džepu od hlača (makar to ne volim zato što se dosta prašine skupi unutar moba). Jedno vrijeme oko vrata,al sam izgubio vezicu pa sam odustao![]()
ah.. sumnjam da je tak štetno da vam jajca otpadnu... ali dlake bi se zato mogle značajno prorijediti pa čak i potpuno otpasti, a to je ionako sad IN![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
u jakni jer mislim da mi je tamo najsigurnije a ni ne smeta mi
u dzepu od hlaca..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
u desno đepu ili nekad na vezici
a gdje drugdje nego u dzepu
After all...
onaj glavni pokusavam u desnom đepu gdje nema niceg vecinom...a drugi naguram s kljucevima i nije mi greda ak se malo ogrebe
bio nekad oglas...
Glavni mob nosim u obavezno praznom dzepu na glacama ili ako nosim mp3 player onda je u vanjskom dzepu jakne, a na njemu je uvijek vezica pa ga jako negdje "zahaklam" da ne ispadne. Onaj sporedni je obicno velik pa ide u unutrasnji dzep od jakne ili nekada uzmem tzv. pederusu pa unutra nosim hrpu gadgeta...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...u hlačama - jedan u lijevom a jedan u desnom džepu...treći ostaje kod kuće il u autu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u farmerkama ili u jakni...ovisi...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nosim mobitel u hlačama , u jakni , ali nikad oko vrata , to mi se nekako ne sviđa
U desnom džepu od hlaća, a po zimi mi je gotovo uvijek u jakni
desni džep hlača uvijek.po zimi,ljetu,proljeću,jeseni.
Nosim ga u hlačama,iako znam da nije pametno jer ti ozrači muda,ali to mi je jednostavno naj jednostavnije i uvijek na dohvat ruke...ipak bi bilo pametno kupit neku futrolicu pa bacit na remen kako se nebi desili neki problemi ...ali ko zapravo i misli na to sve dok se jednog lijepog dana probudimo i odeš kod cure a tada shvatiš da mal ne funkcionira kao u stara vremena![]()
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Hehe, to i mene brine![]()
Mislim, ono, jos sam mlad, treba mi to jos neko vrijeme...![]()
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
U džepu, da osjetim vibru.![]()
Desni džep od hlača,nema šanse da propustim poziv ako ne čujem zvono osjetim vibru.
Uvijek u lijevom džepu od hlača ili ga čujem ili osjetim
pičke pričaju ljudi rade
Večina nas nosi tel.u džepu da nam prozrači testise...šala.Istina,ako ne čuješ slučajno zvono osjetiš vibru.
Bookmarks