U hlacama
U kosulji
U jakni
U futroli oko hlaca
Vezica oko vrata
Torba/torbica
U dzepu hlaca.
Najgore kad se obuku uze farmerke, mob u desnom dzepu, sjedim, mirno svuda okolo, ugaseno zvono i krene da vibrira, prilicno stisnut dole... Kompanija hoce da otpadne od vibre, a ja bezuspjesno pokusavam da odbijem poziv...![]()
|Think again.|
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
u hlacama u desnom dzepu, nekad i dva u istom, a nekad jedan desno jedan ljevo.. ovisi di je sitnis, i kljucevi.. il ak se pise neki test pa moram selit za salabahter posto sam ljevak, pa mi ljeva strana bolje pase![]()
Uvijek u hlačama u desnom đžepu. Navika
THE POWER OF DREAMS
u hlačama ...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 18-04-2007 u 21:24
Ja moj u desnome đepu ..
Ja je obicno nosim u pojasnoj torbici ili u hlacama..Jednom sam imao tako velik mob. da mi nije stao u dzep hlaca pa sam ga morao nosit u ruci...
U torbi, odnosno u pretincu za mobitel
u dzepu od hlaca a ako imam jaknu naravno u jakni,ali uz uvjet da gdje je mob nesmije biti nista zbog jednostavnog razloga,da ga nesto ne ogrebe
fizz>mc912>mc912>s35i>bosh>5110>3310>T10>C250>t191 >myc3b>af51>c100>5210>VS3>K608>P900i>D600>v3i>X820 >t630>6280>v360v>3120>8310>k800i>6230>e250>k550i >
uvjek u djepu.... kad vidim mob oko vrata lici mi na pederluk hehe
Na trakici oko vrata
to oko vrata ne znam tko je isfurao..no proslo ljeto su si ih svi vjesali..![]()
kako imam 6515, nije za djep,ali zato ima dobru futrolu koja ide na remen ili hlace i ni najmanje ne smeta..sto se tice 6600 ona ima svoju torbicu..i stane gdje se nadje mjesta..
![]()
Uvijek držim mobitel u džepu, tu mi je najsigurniji, na vezici mi je neš bezveze, ak imaš dobar mob, neko ti doleti i samo ti ga strgne i pobjegne , pa se moš fućkat...
Tak da mob u džepu rulez...![]()
![]()
imas pravo..hehe..
![]()
Mob nosim uvjek u prednjem desnom džepu
Uvjek u desnom đepu, makar sam ljevak, al je u ljevom maramica koja mi češće treba![]()
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
uvijek u prednjem lijevom depu hlaca
u desnon depu ... najprakticnije a i osjetis vibration
U can only do what you allow yourself to do ...
u desnom djepu jedan, u ljevom drugi (vazniji mobitel je u desnom...)
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
od kada sam uzeo tele2 sam kupio i pederusureko neizgledaju mi lose one lacostine pederuse i taq
![]()
Ja ga fino piknem u dzep.Ja sretan on sretan..=)
Ponekad ga nosim u torbici oko pasa, ponekad oko vrata u sportskoj torbici, a ponekad u torbici (pederuši), ali obavezno u torbici, jer mi je jednom ispao i oštetio se i to ne želim opet doživjeti.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks