ma ne treba meni tako skupa kaciga...ja mislila neko oko 150kn...a i to mi je previse...cak sam mislila mozda uzet onu za bicikl..
ne vozim ja skuter a i necu se svaki dan voziti pa ono...hehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
dobro..sad kad ćemo o apncu..dodaš mu brzinu cilindar ubaciš od one mješalice 80ccm..ide on ko iz pi... 120 samo stani ti onda....
tutlek..probaj onda bolje uzeti neku za 500titanj kuna..nikad neznaš ta se može dogoditi..pukne te slučajno auto..i kaj ti ta kaciga za bicikl onda vrijedi..padne negdje..nisu kacige bzvz izumljenje..
pročitaj si tutlek...: http://www.svijetskutera.com/index.php?f=37&a=601
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ajd da vas pitam za ovaj skuter dal netko zna gdje se ima za kupit
baotian 50QT-11...moze i rabljeni. Hvala
bas sam isla gledat ako nesto nadem...nazalost, nisamali ti mogu reci da je presladak
nasla sa u nekoj rozoj boji i bas je fora
e da..negdje ti ih zovu i italscooterima...pa ono...mozda nades neki linkmeni se nije dalo biti previse temeljita
![]()
Zadnji uredio tutlek : 06-03-2007 u 17:36
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
e ovo je strašno kaj netko hoće kupit baotiana???!?!?!?!?! di vam je pamet!! ja sam ga imao pa to je zloo od motora a ne skuter pa to zloo može razviti brzinu do 60km/h i zadržati 2.5sec.ja sam ga prodo prije godinu dana za 2800kn s 1300km previše sam i dobio!!!!!
★★★★★
Baotian sluzi svojoj namjeni,nije za trke po gradu.
ovo tema skutera..ovo nekam drugam hiti..probaj u recycle...hehe
lilac nemoj to rabljeno kupovat
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
POMOC!!!!!!!!!! Kakve blokade i gdje se nalaze, kako ih skinuti, ovlasteni servis mi je predaleko, imam PIAGGIO ZIP 50 4T.............. Inace nemam pojma o skuterima, al ovaj nije los, pali se na kljuc i ide polako ali sigurno....
ne bi ih sam skidao, samo me zanima da li je to komplicirano i koliko šteti motoru, da li je pametno to skidati, pogotovo ako nije u ovlastenom servisu
vat a fak..kaj bu više trošil??si ti lud?i kaj bu 4-t trošil..litru na soma kilometara to troši..
nego ovisi za kog je komplicirano..vish za mene nije za tebe je.
Ajd da mi neko kaze ako zna: gdje je ta blokada na zipu 50 4T, u tocku, u faru, ispod sica, na kurbli, mjenjacu, kacigi, gdjeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeee..........
decki nemojte vozit te koslilice prijedite na nesto bolje!!
Kak je glupo, skinio sa zipa neki mali prsten s variomata i sad ide bjednih 5km/h vise, jel postoji jos sta za skinit il je to to????????
Bookmarks