zadnje sam gledao
Second in command i Untill death.
filmovi su dosta dobri. Glumi Van Damme![]()
zadnje sam gledao
Second in command i Untill death.
filmovi su dosta dobri. Glumi Van Damme![]()
čekamo od van damma kumite...+asterix i obelix![]()
E, onda ako ovo ne pomogne, onda ti pomoći nema.![]()
hehe pomoglo je,jos samo treba nac torente za filmove![]()
Heartbreak Ridge [1986] Clint Eastwood -film: savrsen, Clint u najboljim godinama, nikad nije bio veća faca u filmovima kao u sto ovom filmu.
Breach - Triler/drama po istinitom dogadjaju, vezana za najvecu izdaju FBI-a, od strane jednog 'patriote'.
Film je relativno nov (iz ove godine), a naletio na njega slucajno. (Link)
Zanimljiv, bez velikih "twistova", dinamican i opustajuc.
Vrijedi odgledati, da se malo odmorimo od ovih smarajucih kino hitova koji paradiraju u posljednje vrijeme.
8/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Amazing. Brilliant.
Ovaj film je tako 'sarolik', dobra prica, interesantni karakteri i jos malo odmora od smeca.
Jako me je podsjetio na "The Notebook", na jednu stranu. U drugu stranu, ulazak u njegovu psihu i zivot, prikazivanje svih onih opustajucih i zivopisnih scena, na isprepleten nacin, doima se takodje zanimljivim.
Svakako odgledati.
10/10
Takodje odgledah nekidan i drugi dio Fantastic Four-a, ali nije vrijedan pomena. Inace, dao bih mu negdje 3,5/10.
|Think again.|
hot fuzz-od redatelja shaun of the dead,pa znate kaj možete očekivati...genijalna zabava i likovi..8.5/10
krvavi dijamant - sve ok, radjeno prema istinitim dogadjajima, sam ne pase glumac-leonardo di caprio-ne nemre on sad bas glumiti nekakvog opakog momka, kad ga gledam, uvijek vidim onoga djecacica s brodoloma ..kako ga je titanik proslavio, tako mu je i upropastio karijeru u buducnosti. steta. inace ok je film. s gustom sam ga pogledao,jos hladna kisa pljusti vani.. ne moze biti bolji ugodjaj!!
ne bi rekao..di caprio je jedan odlićan glumac..titanic mu je samo pare donio...dnevnik jednog košarkaša,pokojni,aviator,uhvati me ako možeš,bande nju jorka,marvinova soba..pogledaj neke od tih filmića,pa se ispravi![]()
vijetar koj povija jecam - odlicno je snimljen ali mi se ni malo nije svidjelo kako su irce prikazali, ispali su gori od je*enih britanaca...
vjekica kažeš da mu je titanic upropastio karijeru..ja sam napisao filmovima da nije(od svih onih 2x su prije titanica)..nemre glumiti opakog-pogledaj pokojne i dnevnik jednog košarkaša=...kaj ti sad nije jasno?
znast da je vjeko uvjek kontra svih,jedini on tvrdi da je modric za qurac![]()
The Warriors - jucer na novoj9/10, ja sam fasciniran ovim filmom (jos od igre za ps2
), jedino zamjeram sto na kraju nije prikazano sto se dogodilo s ostalim likovima
Goodsdemit, kaj su Warriorsi bili jucer?, psmtr, legendarni film, gledo ga ko klinac...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
dream girls--tako,tako...eddie m odlićan,ostali onak,dobra mjuza,ali filmek je onak...6/10
Oceanovih 13 -> 6.5/10
Pogledao ponovo Trainspotting -> inače sjajan film -> 10/10
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
čarlotina mreža...za klince izvrsno..7/10 ..sve skupa odlićno zgleda i preporučam onima koji imaju kućne ljubimce..
Veliki film, neki dan u kinu, sve ok iako dosta izlizane fore...
ali jos uvijek smjesno
7,5/10
Tesna koža 1 - - pocetak bas i nije obećavao , ispao je sasvim ok film za pogledat.Komedija naravno .
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Mi nismo anđeli 3
7/10
Mi nismo anđeli 3 1/10
neg da pitam jel serijal rocky sniman po istinitom dogadaju ili.....(kladio sam se sa frendom da je izmisljeno a on tvrdi da je istinito)
Bookmarks