kung fu panda-odlicno 8/10
kung fu panda-odlicno 8/10
There Will Be Blood - 6,5/10
Mislim da još nisam gledao film sa boljim aspect ratiom: 2.35 : 1![]()
The Doors - 6/10
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Zohan je zakon" (You Don't Mess With the Zohan) - ...pa, baš i nije.
3/10
a xlr samo 6/10 za The Doors....jojj jojjj kako možeš
ebate evo 3 mjeseca prošlo da nisam pogledala ni jedan novi film...
skroz sam ispala iz toka...
evo nešt zadnje što sam pogledala prije par dana
Candy (2006)- ne bih puno o filmu... tema- romantična drama, film o heroinu i ljubavi , samouništavanju, u biti dosta realan film, što mi se sviđa...
"Everything we ever did we did with the best of intentions"
ocjena 7/10..
The X Files: I Want to Believe (2008) - prijatelj me upozorio da ne tršim vrijeme, ali ja sam ipak odlučila potrošiti koji sat na muDlera i scully jer sam veliki fan x-filesa. film me potpuno razočarao i pomalo bacio u tužno raspoloženje. vidjeti omiljenog muldera i scully koji su sad već ofucani i stari i nategnutu priču koju su smislili nebili ih vratili na scenu i zaradili još koji dolarčić.... patetičnoa vrhunac filma mi je bio "iznenadni" dolazak skinera. dobro da se nije pojavila nestala sestra, davno izgubljeni scullyjin sin i pčele ubojice. e da, i pušač
film je sniman u maniri x-filesa i vratio mi je sjećanja na tu odličnu seriju, ali mislim da bi bilo bolje da su stavili neke "nove" glumce nego vratili poznati par na ekrane. više bi ih voljela pamitit onakve kakvi su bili... ovo je bio prebjedni pokušaj oživljavanja.
3/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Prije par minuta pogledo Zorro-a, gledo sam ga prije već par puta, dosta dobar film, dobra glumačka ekipa... Bolji su mi ovi "stariji" filmovi s mačevima i konjevima nego oni s bazookama i sačmaricama...
9/10
nevjerovatni hulk-uopce nije los,bolji mi je od prve verzije...6.6/10
Apocalypse Now Redux - 9/10
Davno sam gledao "običnu" verziju pa je bio red da se malo podsjetim. Tri sata čistog klasika u HD rezi![]()
Neki dan sam gledao:
Mamma Mia - snimano po istoimenom mjuziklu, tako da je i film mjuzikl. klasika, ljubavni film uz malo komedije. pjesme su mi super. 8/10
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Batman: The Dark Knight - inaće nisam fan batmana i darkerskog gothama, ali ovaj film me zaista oduševio. christian je kao stvoren za ulogu batmana, a ledger je odigrao ulogu života. film je napet, pun preokreta... čista 10-ka
10/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Schindler's List - 9,5/10
Još jedan klasik..
Ironman - čist ok razbibriga - 8/10
Cleaner - dobar triler u stilu uradaka s Denzel Washingtonom - 8/10
Teeth - doza humora u eksplicitnim scenama čini ovaj film zanimljivim (dobro, možda nekom ne) - 7/10
Tideland: moram još jednom pogledati trijezan-/10
Zombie Strippers! - trash, good trash5/10
Street Kings - prljava murja, dobar triler - 8/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Get Smart - 9/10 - odličan, stvarno sam se nasmijala, gl. glumac genijalan, za preporučit definitivno![]()
"Hellboy 2: Zlatna vojska" (Hellyboy 2: The Golden Army) - prvi me se dio puno više dojmio, odnosno bio zabavniji i inteligentniji. Ovdje jedini poseban plus bih spomenuo mnoštvo likova koji se pojavljuju u filmu. Guillermov potpis je očit.
6/10
hellboy 2-dobar,na momente odlican i na momente savrsen..
8.2/10
hell ride 5/10
prvotno uvidjevsi naslov ovog filma te nabrzinu procitani sinopsis mislio sam evo napokon jedan film po mom ukusu, s obzirom da volim motore i tako to.. kad sam vidio da tarantino ima prste u tome odma mi je bilo jasno otprilike na sta ce licit film.. inace volim taj njegov zanr, ali ne prolazi to bas uvijek.. nista nakraju mogu samo reci da sam ostao debelo razocaran, dosadna radnja iako je sve to onako tarantinovski lijepo usnimljeno, sve se vucara nema nikakve akcije i steta da nije napravljen neki bolji film sa slicnom radnjom i takvim motorima koji su predivni /tipa stari indian/. pamtim jedinu scenu koja na trenutak natjera srce da brze zakuca i to je to. /gang motorima da obore frajera/ + prekratko traje.
sve u svemu, steta, jer volio bi da se napravi jedan dobar bajkerski film.
the promotion 2/10
neznam sto mi je bilo da sam krenuo gledat ovaj film valjda zelja za komedijom (koje ovdje nema) i za necim slicnim kao sto sam vec gledao (employee of the month) no ovo nije ni blizu, zaista neznam cemu se rade ovakvi filmovi mislim ono, shvacam neku poruku tipa moram radit moram napredovat da bi familiji osigurao bolji zivot, ali ovo je bezvezarija od filma.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
love guru...iznimno glupo... 1/10 i to samo zato kaj se je ipak neki minimalni trud ulozen da se snimi film...
Zadnji uredio smogovac : 30-09-2008 u 11:51
wall-e 9/10
pixar radi sve bolje i bolje, spektakularnije animirane filmove. iako mi radnja filma nije zvucala nista posebno, vidio da je jako dobro ocjenjen i ima dobre preporuke pa ga pogledao, i to definitivno nije bila losa odluka..dapace..
dakle crtic je stvarno odlican.. moram reci da kad je rijec o crtanim ili animiranim filmovima ja sam klasicar i najdrazi su mi crtici kao tom&jerry i nikako ne volim ove nove neke high tech, sa robotima i sl. no ovaj film je drugaciji u svakom pogledu, tako je dobro sve napravljeno da ni u jednom trenutku 'nemam vremena' skinut pogled sa tv-a, toliko je jednostavan a opet na neki nacin kompliciran naravno sve do neke mjere da bi djeca mogla shvatit i tu nema problema, smijeh tuga radost dirljivi momenti pa eto cak i kad je rijec o 2 mala smjesna animirana robota ovi u pixaru su u stanju to napravit tako da se cak mozete i rasplakat u nekim trenucima.
super.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Stalker - 4/10
Film prema kojem je nastala i istoimena igra. Dobra atmosfera i užasno duge scene koje su mi pred kraj tko dojadile da sam više zaboravio što se uopće događalo prije njih. Sve u svemu konfuzno..
Ko to tamo peva
Sivi kamion crvene boje
Odlične komedije, šta više reći..
Pan's Labyrinth (Laberinto del fauno, El) - Ugodno me iznenadio9/10
Tropic thunder: 3.5/10
Film ima tek 1 ili 2 smiješna trenutka, scenarij je užasan te bi ga i moji vršnjaci bolje snimili (za te novce).
Doduše, iznenadio sam se kad sam prepoznao Toma Cruisea - xD
Zadnji uredio Destroyer : 05-10-2008 u 21:34
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Teeth 6/10
prvih 50 minuta je lagano dosadan, ali nakon toga bum
jedan od najluđih filmova do sada
vrsta: Comedy | Horror
Bookmarks