Jumper - 10/10
Dugo nisam pogledao ovako dobar film. Za sve koji vole malo avanture pomješano sa malčice SF-a.
Frajer se može teleportirat, pa ga zato ekipa oće ubit... Svakako za pogledat!
Pans Labyrinth(El laberinto del fauno)-..nekako osvježenje od filma(žanrovski miks), kontrast u filmu dobar (realnost i bajka), dobra poruka filma, dobra gluma i po malo čudan tužan kraj...
LIK u filmu koji ima oči na rukama,sjajan
preporučujem
ocjena 8/10
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
vantage point 3/10 ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Biti će krvi (There will be blood)
Nije mi baš nešto film...
s obzirom na naslov filma, očekivao sam nešto bolje...
Ocjena: 5/10
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zadnje pogledano 30 days of night 5/10
Podvalili su mi drogu u heroin!
"Suspiria" - talijanski horor iz 1977. o Amerikanki koja dolazi u Berlin na školovanje u poznati školu baleta, ali od samog dolaska vrlo se čudne stvari počinju događati. Zanimljivo je vidjeti poznati Argentov horor nakon toliko vremena po prvi puta i koliko god neke scene izgledaju naivno i smješno, opet izgledaju bolje od mnogih današnjih kvazi-horora. Glazba je... brrr
6.5/10
1408 - bolesno![]()
8/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
The Golden Compass-po meni film ništa posebno, dobra ideja(tematika), a nekako loša realizacija.Nicol Kidman odlična u filmu. Još mi je najbolja uvodna scena u film u kojem zaranjamo u svemir...
al eto, za pogledati..
ocjena 6/10
"Soba smrti" (Vacancy) - jedan čisto solidan suspense thriller koji ima nekolicinu poveznica za kultnim Psihom (lokacija ponajviše). Stara je izdržala prvih pola sata.I dobro je što ga nisu nepotrebno rastegnuli, jer je 80-ak minuta čisto dovoljno.
6.5/10
Juno-ja ne znam što je toliko super u tom filmu...sve već viđeno na neki sličan način...najveći utisak u filmu na mene je ostavila glazba i glavna glumica koja je u filmu odlična...
al eto, film za chill out...
ocjena 6/10
Shattered/Buterffly on a wheel-film koji me ugodno iznenadio, dobar, napet triler...svakako pogledati
ocjena 7/10
Što više dodati. Ellen Page odlično odigrala ulogu tako da sam čak izgubio dojam da se radi o 16-ogodišnjakinji. Ima odličan tekst, dijalog, kako bi to nazvao.. Naoko jednostavne rečenice zakomplicira i ispuni epitetima, metaforama i sl. ukrasima tako da sam se u nekim situacijama i sâm prepoznao
Soundtrack -Odlično paše njenoj ulozi, a i natjerao me da izvučem Kimyu Dawson iz formalina.. Sve u svemu:
Juno - 7/10 (ipak film djeluje presavršeno u odnosu na istu takvu realnost)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
aristocats
"everybody, everybody wants to be a cat..."![]()
"Magla" (Stephen King's The Mist) - ovaj je film mogao doći bar mjesec-dva ranije, ali ok. Ako ste vidjetli trailer za film, znate manje-više što vas može očekivati na platnu, ali bez obzira na to, film isporučuje i više od toga. Jest da su u pitanju nekakva stvorenja koja izlaze iz te iste magle, ali osim toga važni su i odnosi među ljudima, kojih u filmu na jednom mjestu ima mnogo, te u što se ljudi pretvaraju u opasnim i naoko bezizalznim situacijama. Postoji jedan lik u filmu koji me je u jednom trenutku toliko iživcirao da sam poželio se ustati i izaći iz kina. Ne zbog filma, već zbog samog lika, jer sam bio bespomoćan kao gledatelj da išta učinim. Smješno, znam.Također, kraj je poprilično netipično holivudski.
7/10
Zadnji uredio frish : 15-03-2008 u 20:14
the mist - vrlo kompleksan film. vrlo kompleksni likovi, odnosi. situacija beznadna...
kraj... kingovski![]()
10/10
najbolja scena --> metak u čelo![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Več sam mislil da se radi o još jednom lošem remake-u originalne Magle. Makar, ideja je dost slična.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
American Gangster - 8/10
Zgodan film koji me privukao zbog radnje bazirane na istinitoj priči. Dugo traje, u međuvremenu sam morao nešto i prigristi, ali nije mi bio dosadan. Radnje bome ima i previše što u globalu nažalost ostavlja nepovezan i nezavršen dojam. Denzel odlično odglumio, rasplet filma također odlično napravljen.. Po meni zanimljiv film koji se ne gleda na tašte![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nije da ga nemam na cd,al gledala ga na tv.Bournov indentitet-8/10..nekak pred kraj su ga sfusali,al ima nastavaka pa mozda bude bolje..![]()
asterix i obelix-na ol. igrama - kad bi se srezalo prvih cetrdesetak minuta= 6/10
-osim šarmantnog žerarda(obelix), glume shumaher i zinedine zidan. najjaca scena mi je sa shumijem & Jeanom Todtom. predobro! hah
Bookmarks