Taking lives - U tuđoj koži 8/10 a jest dobra angelina......
Taking lives - U tuđoj koži 8/10 a jest dobra angelina......
Pianist 9/10, drama ali odlična!
e pianist je i meni odlican film,....(-----cenzurirano----)![]()
Zadnji uredio sodom : 16-02-2005 u 12:12
Super, sodom. Oni koji ga nisu pogledali, sad skoro pa ni ne moraju. Jao....
c-c-c-c....
jučer ,we were soldiers po 10 put- 7.5/10,i zabunom mi je dala u videoteci jersey girl sa affleckom 3/10+ patriot po 13 put 9/10....ne da sam filmofil,nego,ne znam nema ime još za to...
...zadnje gledah Studengoru - mojoj dragoj je 11/10 ja odustao na pola (naravno njoj nisam rekao da sam paou komu...
Koliko se sjećam, tvoja draga veli da ne odustaješ na pola samo kod filmova...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hahaha,dobra!
...a kad sam brzopucajuči - nikada ne odustajem na pola (bilo bi to prije samog čina)...
a pas mater, danas se samo smijem, cijeli dan. Ekipa me gleda na poslu ko da sam lud
![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Tek toliko da vas vratim na topic:
Kralj Arthur (kino verzija)
6/10
Nepovratno (Irreversible) - brutalno realistično snimljen; gledati na vlastitu odgovornost
8/10
Pazi, lopta/ (Dodgeball) - očekivao nešto na tragu Zoolandera, dobio mlaku vodu. Bolji dodaci nego sam film.
3/10
U zamci (Trapped)
6/10
Sve za Helenu (Raising Helen)
4/10
Praznici s April (Pieces Of April)
8/10
Razbijač (Walking Tall)
2/10
autocesta, 1. od Spielberga...zakon 10/10...samo ne znam di ćete nabavit, stari je film...u filmu se progovori tri riječi, al je napet ko puška.
Meni taj film i nije bas nesto iako nisam gedao zadnjih 10min jer mi je stopo previseIzvorno postao tomo
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Vlak u snjegu 9/10
Valter brani Sarajevo 8/10
dobar grah daleko se čuje
nerede nemoj pisat koji su ti filmovi bili dobri dok si bio u
šestom c nego koji su ti sad dobri![]()
pa tko kaže da mu ti filmovi i sad nisu dobri?Izvorno postao damgol
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja obično kad nekom čudnom silom uspijem pogledati 10 minuta te über debilne serije,nikad nevidim da razbijaju neke dobre aute. obično su passati,golfovi 1 & 2.prastari audiji i slična vozila ti koji najebu. priča mi stric,da je kad je radio u njemačkoj,kupio golfa 1 za jednu marku!Izvorno postao floorkilla
dobro,to je bila zajebancija-kupio ga je od frenda. ali nebi ga puno platio da je išao zaozbiljno kupovati.
jeste skužili kako u svakoj njemačkoj seriji ili filmu,najvažniji akcijski dijelovi se uvijek događaju na autobahnu? fixacija autocestama
zadnje gledao-carstvo sunca
nisam dugo. 9/10 jedan od najdražih mi filmova
Bogomdan (Godsend)
2/10 - prije "Božemesačuvaj"
on je bio 6d
nacionalno blago 7/10,baš je ok film,očekivao sam dosadni američki spektakl sa puno efekata,ali ovaj film je za pogledati
Ma kakav šesti? pa nije on do šestog ni stigo...![]()
E da smogovac, slažem se, ja isto nisam puno očekivao od tog filma, a na kraju me je full iznenadio, baš mi je super... 8-9/10
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo mozemo sad i o serijama, jelda
cobra 11,specijalci sa autoputa 8/10 posto je svaki dan na rtl-u nekako sam naviko to gledat. samo mi nesto nije jasno, oni u svakoj epizodi slupaju najmanje 20 auta par kamiona... a vidi se da nije kompjutorska simulacija vec zapravo pa ko im to financira
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ako ćemo serije
OZ 9/10 gledam svaki dan i serija je odlična
recimo da sam malo priglup nepada mi napamet sto bi moglo biti OZIzvorno postao zeus
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to ti je jedna serija o životu u zatvoru,serija je stravaIzvorno postao flOorKilla
Bookmarks