get ritch or die trying 10/10pogledao ga zahvaljujući hell blazeru
fenomenalan film za mene
v fOR vENDETA odlican film!!! 9/10
get ritch or die trying 10/10pogledao ga zahvaljujući hell blazeru
fenomenalan film za mene
"Laku noć. I, zbogom" (Good Night, And Good Luck) - film koji se bavi tematikom lova na vještice 50-ih godina prošlog stoljeća u SAD-u, odnosno lova na "komuniste" i njihove simpatizere. Jest da je takvih filmova bilo, ali najveća prednost ovog filma je odličan cast i samo trajanje... Sve zapakirano u skoro sat i pol...
8/10
"JaHuckabee" (I
Huckabees) - ako ste gledali filmove poput "Biti John Malkovitch" ili "Adaptacija" i shvatili ih, onda bi se još možda i mogli snaći u ovom filmu. U suprotnom, zaobiđite ga...
Filozofija i konfuzija...
6.5/10
The Dukes of Hazzard 9/10- Baš sam opet gledao po 4 put taj film, super mi je , pogotovo onaj auto (Dodge Charger) baš bi si kupio taj auto
meni su ova dr. dva ok,ali ovaj katastrofa....ne preporučujem gledati...Izvorno postao frish-KI
Upravo pogledan film Flight 93...
dakle film napravljen u cast putnicima i osoblju iz leta 93 koji je jedan od 4 aviona koji nije pogodio destinaciju...
(sjecate se? 2 aviona u wtc, jedan u pentagon...)
film je potresan... sa THXom i slikom na ogromnom ekranu, ostao sam bez daha, i osjecao se ko ljudi u tom zrakoplovu...
10/10, svaka cast putnicima, treba ogromna hrabrost za ovako nešta
mislim da odsad mijenjam misljenje o šalama vezanima za te avione...
"Cmok cmok bang bang" (Kiss Kiss, Bang Bang) - odlični Robert Downey Jr. i Val Kilmer u odličnoj krimi komediji... Čuo sam dobre kritike, pa sam jedva čekao pogledati ovaj prvijenac i za sada jedini film redatelja Shanea Blacka... Kako bi Roger Ebert rekao: Two thumbs up...
8.5/10
Bilo jednom u americi - 9.9/ 10
"Baš kao ona" (In Her Shoes) - lagana komedijica/melodrama bez neke posebne pretencioznosti. Shirley očigledno odradi svaku svoju ulogu kao "dobar dan"...
6.5/10
"Doručak kod Tiffanyja" (Breakfast At Tiffany's) - već kultni film koji sam tek danas prvi puta pogledao. Zapravo, očigledno da sam prije naletio na neke dijelove obzirom da su mi bili poznati. Po meni malo nekonvencionalniji film za '61. i baš je u tome jedan od šarmova ovog filma. Drugi je sama Audrey Hepburn...
9/10
Brda Imaju Oči - iako nisam očekivao puno od filma, ostao sam ugodno iznenađen...odlični efekti, nekoliko scary situacija i puno krvi dovoljan su razlog da ljubitelji horora (i oni koji to nisu) odu pogledati ovaj film u kina - 7.8/10
Bom Chicka WahWah
"Jeepers Creepers" - teen horor, ali ne bih ga trpao u isti koš sa većinom filmova iz tog žanra. Zanimljiva priča sa odličnim početkom, te sasvim dovoljno creepy i scary trenutaka...
6.5/10
Odgledah It, prema knjizi Stephen Kinga
Je da je film tj to je bila TV serija, iz 1990, al opako je dobro, za one koji nisu ljubitelji King, ovaj film bi mogo biti mozda spor i stravnican
Al za njegve ljubitelje je prava poslastica
9/10 (samo zbog efekta na kraju)
http://www.imdb.com/title/tt0099864/
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Točno tako. Da ga nisu zasrali sa tim monstrumom na kraju, film bi bio puno bolji... Inače su mi klaunovi nakaradni i prestrašni, a posebno u ovakvom izdanju...
joj pročetao sam cijelu knjigu (1000 stranica) i baš me zanimalo postoji li film
e sad jel to videoteka ili kino ili torent
Jučer pogledao DA VINCIJEV KÔD (u kinu, naravno) i sasvim je solidan film. Naravno da se nije 100% držalo knjige, no to je i razumljivo kako bi se dobilo na filmskoj dinamici. Neke stvari su čak ispale onako kako sam si i zamišljao dok sam čitao knjigu. U početku mi Hanks nije sjeo kao prof. Langdon, no dobro je odradio ulogu. Uglavnom film je dobro snimljen. Usput, film vrvi Sony Ericsson telefonima (i to nekima tek predstavljenima)...
Sve u svemu - 9/10
Zadnji uredio whiteboy : 19-05-2006 u 17:23
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Grandma's Boy 9/10
Odlicna komedija
"Fatalna nesreća" (Crash) - neki su ga kritičari nazvali precijenjenim i mada nisam pogledao ostala četiri filma nominirana za najbolji film, mislim da je zaslužio nagradu. Prvi puta sam Thandie Newton vidio u "Nemogućoj misiji 2" gdje mi je djelovala totalno plošno, ali ovdje je dokazala suprotno... Zapravo, svi su odlični, pa čak ni jedan Ludacriss nije loš...
8.5/10
"Braća Grimm" (The Grimm Brothers) - skroz solidna i pomalo bizarna bajka jednog od monitpajtonovaca... Nimalo loše...
6.5/10
da vincijev kod-tko nije čitao knjigu i ne zna o čem se radi,film će mu predobar biti....a i ovako je više nego solidan filmić...
"Frka s Dickom i Jane" (Fun With Dick & Jane) - foršpan koji sam vidio prije cca godinu dana izgledao mi je relativno obećavajuć, ali nakon prilično hladnih kritika i nakon pogledanog filma i ja sam sam se ohladio... Odprilike, skoro sve (dobre) fore koje su u foršpanu su i u filmu... A i prekratak je...
6/10
"Žuta minuta" (Chicken Little) - očito je da su animirani filmovi se počeli masovnije raditi, pa sukladno time, pala je njihova kvaliteta... Nakon Incrediblesa nisam vidio crtić koji bi me zadovoljio, a kamoli oduševio... Inače, prasac u crtiću je totalni homogej...
5.5/10
Batman Begins
Odličan film, iako sam ga gledao bez titlova i nioam baš sve shvatio
ocijena 9/10...
Davinčijev kod(kino)....hm 7,5/10
X-man 3 (kino) - očekivano,kome su se svidjela prva dva neka pogleda, ono što me sve češče živcira je što na samom kraju naprave scenu koja ima daje mogučnost nastavka,več tipično holivudski.
Možda, ali X-Men ima 3 dijela i dalje se više neće snimati... Ovaj ja završni...Izvorno postao sodom
Bookmarks