da, ista veličina je kad ih seliš na karticu ,treba ti 2 gb za novije igrice
@marko malo hrabrosti, isplatit će se![]()
lol, predpostavljam da imas psp jel mozes bar pokusat odgovorit na moja pitanja
npr ovo za igre jer ih vec skidam pa da nebude bezze
da, ista veličina je kad ih seliš na karticu ,treba ti 2 gb za novije igrice
@marko malo hrabrosti, isplatit će se![]()
angels might have been eaten.
meni je 2gb sasvim dovoljno
@WANKoner1
test driver je jedna od najboljih auto simulacija na pspu,barem meni
a sto se tice GTA, valjda si igrao i znas kakva je igra![]()
ma znam ja da su odlicne igre zato i skidam nego pitam jel dobra verzija ovo ono ne kuzim se jos pa pitam jel valja taj torent da ga skinem al sad je kasno skoro gotovo nadam se da ce raditi
svaka verzija piratske igre u biti trebala bi ti radili jel dolaze u .iso ili .cso formatu
angels might have been eaten.
a za ovaj drugi
sta je s psp GPSom, gledao sam na youtubu da ga ljudi vec posjeduju, a kod nas ni n od navigacije...
.....cute but psycho.....
Još malo ga neče biti
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
compov svaka cast.i ja mislim da je precijenjen.svi oko mene joj kak je dobar,ovo ono,ja reko kaj brijete zivo sr...![]()
psp je super ja sam ga platio oko 2000 kn ali on vam je mp3,video player,konzola,mozete ici na net sa njim,a kada dodamo OE i homebrew i iso\cso pa di su mu granice posudite od nekoga pa vidite![]()
sve mi to znamo i ja sam ga bio kupio unutar 5 dana kad se kod nas počeo prodavati...uglavnom to je za djecu...tak do 15god...
Ja sam razmisljao o kupnji psp-a ili GB Micro, al odustao sam od oboje zato sto sam malo razmislio i skonta da mi ne treba ni jedno... Nakon nekog vremena samo bi pocelo skupljati prasinu...
...TISUCITI POST...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja sigurno kupujem psp , pa me zanima isplati li se kupit za te pare ako je istina da toliko košta . npr. zanima me koliko MB ima jedna igra da je skinem s interneta npr. gta vice city stories ?
nadam se da ovo nije offtopic u ovoj temi![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks