Evo da se samo nadovezem na sve ovo! Jucer popodne sam predao zahtjev na netu za MAXtv i danas ujutro me zvali da ce mi popodne doci instalirat! Malo mi je zacuđujuce da je tako brzo jer sam za internet cekao vise od mjesec dana!Al vidjet cu popodne kak ce to sve izgledat!
Evo covijek mi sve to slozio i sve super radi i kaze da sam ja među zadnjima i da vise nema ovih uredaja i da ce od sad novi korisnici morati cekati dok ne dodu novi!
Zadnji uredio casper1 : 11-04-2007 u 14:31
nema potpisa
Točno tjedan dana od kad sam predao zahtjev i došli mi instalirati MaxTV. Samo kaj me malo nervira je to podizanje sustava ako uređaj ostane bez struje. Sva sreća da sam imao svoj mrežni kabel od 30-ak metara neiskorišten pod krevetom, jer inače mi je modem u sobi u potkrovlju, a TV kat i pol niže u dnevnoj.![]()
to se nemože spojit u 2 televizije?jer planiram uzeti, a treba mi na 2 TV-a..
za sada ne moze na dva TVa...a kasnije ce se ponuditi ta opcija ali ce se dodatno placati...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a shit.. onda teško da uzimam.. ali me ovaj DCM izživcira, neznate što je bilo u zadru tu..
uglavnom, neznam što ću od tv-a onda, valjda ostat na ovom![]()
imam jedan problem....pojavio se prije 2 dana...
slika na tv-u je blago ljubicasta. dakle ono sto treba biti bijelo na slici je blago ljubicasto.
prvo sam pomislio da je stvar u samom tv-u i da polako odlazi... no na normalnoj zemaljskoj anteni je slika sasvim normalno. dakle samo na maxtv-u je tako.
sve je dobro ukopcano, scart takodjer..
hm??
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a jel netko zna kako programirati daljenski za quadro televizor?Na njihovim stranicama postoje svi moguci kodovi za sve poznate i nepoznate marke a za quadro nista!
nema potpisa
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Eh, bar sad znate zasto ovi drugi uredjaji kostaju vise. LoL, shalim se.
Lijenstine, a znaju da su Quadro najprodavaniji televizori u...Getrou?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja neki dan primjetio da su maknuli E! kanal. Koje su im sad to fore? Počeli smanjivati broj kanala?![]()
Meni E! normalno radi.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Zbog razvodnjavanja teme, te prenatrpanosti iste, molim vas da sve vezano za MAXTV pišete u odvojenim temama, samo stavite u naslovu jasno da se radi o toj usluzi, da bismo svi kasnije lakše našli ono što trebamo.
Hvala na razumjevanju
Bookmarks