Jutros mi je dosao MaxTV, pa ako nekoga nesto zanima neka pita![]()
Dosad sam jedino nezadovoljan sporim suceljem, ali sve ostalo je prilicno dobro.
Jutros mi je dosao MaxTV, pa ako nekoga nesto zanima neka pita![]()
Dosad sam jedino nezadovoljan sporim suceljem, ali sve ostalo je prilicno dobro.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
E sta je to Max TV!!!!!
Zadnji uredio sodom : 03-07-2006 u 14:37
Daj slike neke, malo detalja nabaci...
i daj reci koliko to sve plaćaš i kojom si brzinom spojenIzvorno postao rospaya
Seriously?
Trenutno 0 kn, no biti ce oko 70 kad dode u pogon. Nije vazna brzina, jer dobivas oko 6 mbit vezu koja se dijeli na 5 za IPTV i VoD i ostatak na internet, ovisno koliku brzinu imas. Tako da u praksi ne mozes koristiti vise nego sto placas.Izvorno postao damgol
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e pa to me i je zanimalo,jesi li ograničen s brzinom ili je možeš koristiti za internet
ŠTO JE MAXtv?
MAXtv je usluga digitalne televizije koja Vam omogućava još bogatiji televizijski programu Vašem domu. Na raspolaganju će vam biti brojne serije, informativne, glazbene, sportske, edukativne i slične emisije, dokumentarci i drugi sadržaji domaćih i svjetskih TV postaja. Raznovstan izbor ostavit će Vas bez daha, a svaki član Vaše obitelji, bez obzira na svoje interese, uz MAXtv pronaći će program za sebe.
Ono što MAXtv čini posebno interesantnom, osim pristupa nizu domaćih i svjetskih TV programa, je i pristup digitalnoj Videoteci. Uz MAXtv, nema više posuđivanja filmova, trčanja u videoteku, plaćanja zakasnina, suvišnih reklama za vrijeme trajanja filmova i sličnih stvari koje su Vas uvijek živcirale. U sklopu Videoteke na raspolaganju će vam biti niz domaćih i stranih naslova kada god to poželite. Zasigurno ste i Vi uvijek sanjali o posuđivanju filmova iz naslonjača, jednostavnim klikom na daljinski upravljač.
Jednostavan i brz interaktivni vodič kroz sadržaj omogućit će Vam i pregled ponuđenog sadržaja s opisima emisija i filmova. A iznenadit će Vas i mogućnost pretraživanja sadržaja po ključnim riječima, žanrovima, favoritima i sl. Tu je i zaštita djece od pristupa neželjenom sadržaju i još puno više.
SPAJANJE
Za funkcioniranje MAXtv usluge u Vašem domu bit će potrebno sljedeće:
Spajanje TV prijamnika
Uređaj je vrlo sličan satelitskom receiveru, a prima video signal i šalje ga na TV. Zajedno s njim u paketu dolazi i daljinski upravljač. U testnoj fazi uređaj Vam ustupamo na korištenje potpuno besplatno. Ukoliko se nakon isteka testnog perioda odlučite za daljnje korištenje MAXtv usluge, T-Com će Vam omogućiti sklapanje komercijalnog Ugovora o korištenju MAXtv usluge. Pri tome ćemo Vam, cijeneći Vašu vjernost i sudjelovanje u testnom periodu, omogućiti i posebnu pogodnost - otkup MAXtv prijamnika pod uvjetima povoljnijim od važećih tržišnih uvjeta. Ovu posebnu pogodnost moći ćete ostvariti u roku od 30 dana od početka komercijalnog pružanja usluge.
Promijena ADSL modema
Ukoliko ste korisnik žičnog ADSL Combo USB/Ethernet modema, novi sa IPTV funkcionalnošću Vam omogućujemo za samo 0,50 kuna, uz opciju razdoblja obveznog trajanja ugovora za ADSL uslugu od 12 mjeseci koju ste i do sada imali. Ukoliko ste korisnik WLAN-a, novi bežični modem sa IPTV funkcionalnošću dobivate za samo 1 kunu jednokratno, uz opciju razdoblja obveznog trajanja ugovora za ADSL uslugu od 24 mjeseca.
Instalacija i kabliranje
Instalaciju i kućno kabliranje za Vas će obaviti T-Com. U ovoj fazi omogućavamo Vam potpunu korisničku podršku koja Vas također neće ništa koštati. T-Com monteri će Vam donijeti spomenutu opremu i prema Vašem zahtjevu sve spojiti po sistemu «ključ u ruke». Nije naodmet spomenuti da kabliranje ne uključuje bušenje zidova i slične neželjene aktivnosti u stanu.
Trenutno im nije baš nešto izbor kanalaa i nisu mi baš jasni ovi modemi s "IPTV funkcionalnošću".
Zanima me ako znas da li se bilo koji program moze snimiti na vhs ili dvd recorder,jer npr.nesto mi je interesantno a nisam doma???!!!ThanksIzvorno postao rospaya
Nisam isprobavao, no ovisi o programu; dal ima zastitu ili ne. No teoretski je moguce.Izvorno postao chiraz
www.gadgethive.com
Interesira me, dali oni planiruju dodati jos programa u maxtv ili je to to?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e super onda. ja cu si upiknut taj maxtv cim bude bilo programa koji mene zanimaju jer ovo sto sada nude je katastrofa...zapravo, pohvalno je sto ima toliko nasih tv postaja, ali od ovih stranih je losa ponuda, a sportskih programa i nema. (ono ne ubrajam u sportske programe)
vele neki da mogu isključit tv i surfat 4Mbps ako užtekaju tu žicu što ide u reciver u komp... još da imam flat![]()
Seriously?
??? mada?nezezajIzvorno postao Compov
pa pročito na pc expertu http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=42Izvorno postao flOorKilla
ali po meni je i logično da ako uštekaš onaj od tv-a da je na toj liniji 5Kbps jelda![]()
Seriously?
To nije moguce, tvrdnja je prilicno glupa i napisao ju je netko sa 0 znanja o maxtv-u ili samo provocira.
www.gadgethive.com
viš moguće... si probao... e da zanima me jel ti stave modem u router mod?Izvorno postao rospaya
Seriously?
Ma ne mogu oni pogoditi 5%, a kamoli 70%
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
konacno meni dosao i prilicno sam zadovoljan,zasad!
pitanje - onih 300kn za prikljucak, da li to dodje na prvom racunu ili se placa nekako drugacije?
Bookmarks