meni bi bilo bolje da se placa mjesecnojer 500kn bi tesko skupila, a 40kn mjesecno ne bi bio problem
s obzirom da stara placa onih 65kn
hehehe
40 kn mjesecno ako uzmes preplatu na 12 mjeseci. sad neznam kako naplacuju, dali mjesec po mjesec ili odma na godisnjoj razini (pa odma naplate 480kn)...
u svakom slucaju dođe na isto, mada bi recimo meni osobno zgodnije bilo da se moze birati pa da platim (ako bi se odlucia na takvo sto) odmah za cijelu godinu...
maraschino - PTICICA
meni bi bilo bolje da se placa mjesecnojer 500kn bi tesko skupila, a 40kn mjesecno ne bi bio problem
s obzirom da stara placa onih 65kn
hehehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
bar da tih 40kn nesto i vrijedi.meni ova ponuda na HBO-u i nije bas nesto.![]()
treba pricekati i viditi sto ce biti u ovim paketima koje ce ponuditi, a prica se o paketu film, za odrasle i sl. naravno treba viditi i koliko ce to sve skupa kostati...
realno je za ocekivati da ce uskoro povecati broj kanala u ovom osnovnom besplatnom paketu. sad je samo pitanje koji ce to programi biti, ali mislim da ce to biti slicno kao sto nude i drugi satelitski provideri...
maraschino - PTICICA
a ima li koji adult program???mislim, tipa kombinacija vh1/hustler ili nesto slicno![]()
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a hbo mi ionako nije nista posebno... neznam kako vama.. glavno da je discovery channel tu.
danas cjeli dan imam problema sa prekidom signala..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni sve radi bez problema![]()
R.I.P.-16.10.2007.
hbo ne gledam nikad, discovery tu i tamo zatitra, ali mi se na national geographicu u svakoj emisiji barem jedanput slika smrzne (zvuk i prijevod idu dalje ,a slika stoji)
max mi još nije došaoi jučer ja zovem szk. i ljubazni striček mi objasni da jednostavno nemaju dovoljno uređaja, da je navala velika i da jednostavno moram biti strpljiva i čekati. ok...
međutim kažem kako sam zahtjev predala još prije nove godine, a na onom papiru što mi je došao doma piše da sam zahtjev podnijela 2.1. kako to i da li ja ulazim u promotivnu akciju? on me stavi on hold i nakon nekoliko min mi javi da nažalost ne ulazim u promo akciju.
i šta reči?!?! napisali su datum kako im se sprdnulo. možeš im staviti soli na rep. ljuta sam... gadovi![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
meni sve rijedje trza.animal planet mi je zakon,a hbo zasad nista posebno.
nemrem vjerovati nan da ti jos nije stigloja sam poslala zahtjev oko 10.1.,mislim da je tak negdje bilo...mozda cak i kasnije...i jucer mi je doslo...
cak se frajer cudio da kako to da mi je tak brzo doslo, jer svi cekaju minimum mjesec i po-dva...
R.I.P.-16.10.2007.
nemrem ni ja vjerovatistarci mi doma pizde jer gledaju telku na sobnu antenu koja od silnih zgradurina i ostalih smetnji daje jako slabu sliku.... da nije ovakva situacija ma bila bi strpljivi koliko treba, ali....
kako sam vec rekao nemam problema sa zamrzavanjem slike, ali od sinoc ne mogu pristupiti menu-u. dakle klikom na menu tipku na daljinskom nista se ne događa. ista je stvar i sa tipkom videoteka i internet. sve drugo radi bez problema??
zovem szk, ali ne mozes ih dobiti...
maraschino - PTICICA
probao sam sinoc, nije islo, danas ponovia pa proradilo ?? Ali dobro, sad sve radi...
THX
Zadnji uredio 3aTmr : 08-02-2007 u 17:41
maraschino - PTICICA
e i meni se isto zblokira taj menu...ono,slika ostane u kutu a nista se ne pojavi...i onda se nemrem ni vratiti na normalnu sliku niti ga mogu ugasiti ni nis...ja pustim da stoji,i onda se za jedno 30ak sekundi dignem da ga iskopcam iz struje i onda ko za prokleto se popravi...i tako...
valjda me trenira![]()
R.I.P.-16.10.2007.
copy/paste sa drugog foruma
Od 20.Ožujka u ponoć moći će se uključiti usluga SNIMALICA odnosno snimanje na server u MAXtv-u.
Usluga će se nuditi u tri paketa:
1. Maksimum 10 sati snimanja - 20 Kn
2. Maksimum 20 sati snimanja - 30 Kn
3. Maksimum 30 sati snimanja - 40 Kn
Snimati će se moći putem tipke REC ili putem TV Vodiča, ali isključivo po emisijama, a ne po vremenu snimanja. Baš me zanima kako će to u praksi izgledati!?
Snimati će se moći većina programa.
Bit će još novosti, kažu.
maraschino - PTICICA
bzvz...mogli su dati da je do 10 sati free a onda kasnije da se naplacuje...
R.I.P.-16.10.2007.
nece izgedati nikako jer naravno...sve kasni...tako sam ja sinoc snimila film i na kraju mi je odrezao kraj i nisam ga vidla
jedino je dobro to sto mozes pbrisati emisije koje si snimio pa ono...10 sati je ok...jer cim nest snimis i pogledas mozes obrisati i opet ti se poveca broj sati snimanja![]()
R.I.P.-16.10.2007.
meni se još nije desilo da fali kraj, dapače još ima oko 15 minuta viška
Ako pocnete snimati na kraju nekog filma snimiti ce vam cijeli. Zgodno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jel vi možete vjerovati da ja još uvijek doma nisam dobila MaxTv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zvala sam, pisala mejl, opet ih zvala, prijetila i režala na njih ali... eto... nećeju me
![]()
Nista cudno,znam jednog tipa koji ga je narucio jos prosle godine i nije ga dobio,naravno adsl vec ima tako da im je brzina "teska vrlina"![]()
da, to je zgodno... dođes doma i skuzis da jš super film na tv-u, ali vec je skoro gotov, nema beda, kliknes rec i imas ga cijelog odmah isti tren u snimalici...
nije se ni meni jos desilo da fali kraj ili pocetak filma, ali to njihovo 15 min prije i 15 min kasnije snimanja vas "kosta" extra pola sata u snimalici, pa sad, koliko je to za nas pogodno...
super je zamisljeno da se snima emisija bez obzira na vrijeme, ali mislim da to jos nije do kraja iskristalizirano...
maraschino - PTICICA
jeli moguce samostalno prekinut snimanje? i jeli moguce namjestit da snima nesto u odredjeno vrijeme?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks