Ponuda im je po mom mišljenju sasvim ok. Samo ovi silni Discoveryi su mi dosta za ovisnost. Inače vidio sam pakete u Mađarskoj i Rumunjskoj i više manje su isti: gomila lokalnih i nacionalnih programa + Discovery, ViVa, Romantica.....
A hoće li nuditi HBO?

pa bi ovo bilo super za mene...moji placaju za TV dole sebi (i meni
) a ja sebi dodatno placam tih 65kn za ove dodatne programe...samo kad bi bilo onog VH1 sa adult sadrzajem

broj korisnika kabelske je veći od korisnika adsla. Istina adsl ima veću dostupnost, ali upravo su potencijalno ponuđačima najatraktivnija mjesta/gradovi pokrivena kabelskom, a nenudeći ni cijenovno ni sadržajno ne mnogo više od kabelske MAXtv jednostavno nije atrakcija. S cijenovne strane dapače prolazi mnogo gore, recimo korisnik koji nema potrebu za adslom, za uvesti korištenje maxtv treba uvesti adsl (trošak), treba plaćati mjesečnu naknadu za priključak i minimalni paket prometa (trošak), treba uvesti maxtv i kupiti box (trošak) i na kraju treba plaćati mjesečnu naknadu za maxtv (trošak)... E sad pogle samo tu razliku gdje imaš nasuprot priključak za kabelsku od 400kn i mjesečnu naknadu od 65kn bez ikakvih ropskih ugovora, a vamo višestruke troškove. Reci gdje je tu povoljno? S time ako imaš mogućnost uvođenja kabelske a ti je nisi uveo ti definitivno nespadaš u skupinu na koju je T-Com računao pri pokretanju usluge.

Bookmarks