E sta je to Max TV!!!!!
Jutros mi je dosao MaxTV, pa ako nekoga nesto zanima neka pita![]()
Dosad sam jedino nezadovoljan sporim suceljem, ali sve ostalo je prilicno dobro.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
E sta je to Max TV!!!!!
Zadnji uredio sodom : 03-07-2006 u 14:37
Daj slike neke, malo detalja nabaci...
i daj reci koliko to sve plaćaš i kojom si brzinom spojenIzvorno postao rospaya
Seriously?
Trenutno 0 kn, no biti ce oko 70 kad dode u pogon. Nije vazna brzina, jer dobivas oko 6 mbit vezu koja se dijeli na 5 za IPTV i VoD i ostatak na internet, ovisno koliku brzinu imas. Tako da u praksi ne mozes koristiti vise nego sto placas.Izvorno postao damgol
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e pa to me i je zanimalo,jesi li ograničen s brzinom ili je možeš koristiti za internet
ŠTO JE MAXtv?
MAXtv je usluga digitalne televizije koja Vam omogućava još bogatiji televizijski programu Vašem domu. Na raspolaganju će vam biti brojne serije, informativne, glazbene, sportske, edukativne i slične emisije, dokumentarci i drugi sadržaji domaćih i svjetskih TV postaja. Raznovstan izbor ostavit će Vas bez daha, a svaki član Vaše obitelji, bez obzira na svoje interese, uz MAXtv pronaći će program za sebe.
Ono što MAXtv čini posebno interesantnom, osim pristupa nizu domaćih i svjetskih TV programa, je i pristup digitalnoj Videoteci. Uz MAXtv, nema više posuđivanja filmova, trčanja u videoteku, plaćanja zakasnina, suvišnih reklama za vrijeme trajanja filmova i sličnih stvari koje su Vas uvijek živcirale. U sklopu Videoteke na raspolaganju će vam biti niz domaćih i stranih naslova kada god to poželite. Zasigurno ste i Vi uvijek sanjali o posuđivanju filmova iz naslonjača, jednostavnim klikom na daljinski upravljač.
Jednostavan i brz interaktivni vodič kroz sadržaj omogućit će Vam i pregled ponuđenog sadržaja s opisima emisija i filmova. A iznenadit će Vas i mogućnost pretraživanja sadržaja po ključnim riječima, žanrovima, favoritima i sl. Tu je i zaštita djece od pristupa neželjenom sadržaju i još puno više.
SPAJANJE
Za funkcioniranje MAXtv usluge u Vašem domu bit će potrebno sljedeće:
Spajanje TV prijamnika
Uređaj je vrlo sličan satelitskom receiveru, a prima video signal i šalje ga na TV. Zajedno s njim u paketu dolazi i daljinski upravljač. U testnoj fazi uređaj Vam ustupamo na korištenje potpuno besplatno. Ukoliko se nakon isteka testnog perioda odlučite za daljnje korištenje MAXtv usluge, T-Com će Vam omogućiti sklapanje komercijalnog Ugovora o korištenju MAXtv usluge. Pri tome ćemo Vam, cijeneći Vašu vjernost i sudjelovanje u testnom periodu, omogućiti i posebnu pogodnost - otkup MAXtv prijamnika pod uvjetima povoljnijim od važećih tržišnih uvjeta. Ovu posebnu pogodnost moći ćete ostvariti u roku od 30 dana od početka komercijalnog pružanja usluge.
Promijena ADSL modema
Ukoliko ste korisnik žičnog ADSL Combo USB/Ethernet modema, novi sa IPTV funkcionalnošću Vam omogućujemo za samo 0,50 kuna, uz opciju razdoblja obveznog trajanja ugovora za ADSL uslugu od 12 mjeseci koju ste i do sada imali. Ukoliko ste korisnik WLAN-a, novi bežični modem sa IPTV funkcionalnošću dobivate za samo 1 kunu jednokratno, uz opciju razdoblja obveznog trajanja ugovora za ADSL uslugu od 24 mjeseca.
Instalacija i kabliranje
Instalaciju i kućno kabliranje za Vas će obaviti T-Com. U ovoj fazi omogućavamo Vam potpunu korisničku podršku koja Vas također neće ništa koštati. T-Com monteri će Vam donijeti spomenutu opremu i prema Vašem zahtjevu sve spojiti po sistemu «ključ u ruke». Nije naodmet spomenuti da kabliranje ne uključuje bušenje zidova i slične neželjene aktivnosti u stanu.
Trenutno im nije baš nešto izbor kanalaa i nisu mi baš jasni ovi modemi s "IPTV funkcionalnošću".
Sad sam malo u frci, ali sam napravio kratki opis i nekoliko fotki i videa pa cu uploadatai![]()
www.gadgethive.com
Sad je u frci jer mora uživat dok još nije prethodno krenula čitava stvar u medijeHe he
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
cekaj sta ce onda onaj koji nema flat biti puska? ili ce se posebno racunat promet kada gledas tv??,ne razumijem kako bi se promet onda racunao
a to se spaja na tv ili se moze gledat na pc-u?
damn,a ja se vec ponadao da cu moci gledat na pc-u,nemam tv u sobi
a onaj u dnevnom se stalno gleda tako da... sam puska,thx cyber
vjerojatno će biti moguće nabaviti software za komp preko kojeg se može gledati.Izvorno postao cyberphere
Sumnjam, jer je zasticeno.Izvorno postao jay
www.gadgethive.com
Takav software nudi vodatel za svoj iptv pa zato kažem.Izvorno postao rospaya
Nego kako je sve to točno priključeno jer zbunjuje me ovaj modem s "IPTV funkcionalnošću".
Videoteka
EPG
Kreatel
Kreatel pozadina
Daljinski
Daljinski 2
Kutija
RTL VoD
www.gadgethive.com
Video (mijenjanje programa):
http://rapidshare.de/files/24846355/03072006_001_.3gp
300 kb
Video (EPG):
http://rapidshare.de/files/24846492/03072006.3gp
400 kb
www.gadgethive.com
Opcenito sam prilicno zadovoljan, sucelje je prilicno dobro, minimalisticko no jos uvijek je prilicno sporo. Nadam se da ce to rijesiti dok ne krene komercijalan rad.
Kvaliteta programa je super, kako sam dosad koristio DVB-T, razlika je uzasno mala i ide u korist IPTV-u jer se slika uopce ne trga, tj. nema prekida. IPTV je skroz razdvojen od interneta i nevazno je kolika vam je brzina ili koliko prometa trosite.
Nazalost, morate prodati dusu vragu ako cete uzimati MaxTV, jer morate uzeti pretplatu na 12 ili 24 mjeseca, ovisno o modemu koji uzimate.
Internet, tj. od splitera se spaja u modem i sa ethernetom u komp i onda u box pa scartom u TV.
www.gadgethive.com
I oni s tom ponudom programa misle privući ljude??![]()
Nema discoverya (science, civilization), nema niti jednog filmskog programa (npr. HBO koji se uz nadoplatu nudi u svim kablovskim sustavima susjednih zemalja - Mađarska i Rumunjska npr.), BBC prime.
Dali su hrpu bezveznih lokalnih programa i free-to-air satelitske programe. Svaka im čast.![]()
Bookmarks