Tak je. U Zagrebu nikad nisi mogao koristiti VIP-ov signal (izuzetak su rubovi grada npr. Donja Dubrava), a izvan Zagreba roaming s VIP-om još nigdje nisu ukinuli. Dakle u Splitu (a i drugdje) manualno prebaciš na VIP i nemaš problema ...![]()
Nije ovo za mene ...
Već smo 100 puta to ponovili, ali ne mogu se oteti dojmu da to pokrivanje ide presporo. Sam Mats Tilly izjavio je kako pokrivanje naselja "nije problem" jer se sa stanarima lako može dogovoriti, dok najveću poteškoću predstavlja dobivanje dozvola za tzv. "greenfield" baznu stanicu, tj. onu koja se gradi na samostalnom stupu.
Ali ni pokrivenost samog Zagreba nije zadovoljavajuća jer ima previše mjesta gdje je signal loš, i kao takav neupotrebljiv za zvanje.
Pitam se hoće li Tele2 ikada imati pokrivenost u Hrvatskoj kao VIP i T-Mobile?
Definitivno se slažem da pokrivanje ide puno presporo. Recimo u vž-u još uvijek imaju samo 2 bazne stanice u cijelom gradu, u zg-u nisam primjetio nove bazne stanice i tak... Stvarno ne znam koji je razlog ali sve to ide užasno sporo.
Relativno nove su one na zgradi (u Sopotu) preko puta budućeg "Avenue Mall-a" u Sigetu, dakle na onoj dijagonalno od INA-ine zgrade.
Mislim, nastave li ovim tempom, Hrvatsku će možda pokriti kako spada za 10 godina.
Zbog čega se toliko vremena ignoriraju frekventne točke kao npr. Importanne centar??? Ajde, mora se priznati, City One su riješili, sad je svugdje signal full.
O roamingu da ne pričamo...zbilja: ono što valja su cijene, ali njihov je moto "barem ista kvaliteta" kao i konkurencija, a cijene najniže.
BTW ,ako eventualnio nekog zanima, SZK Tele2 preseljena je u Osijek.. u Vukovaru je ostao tehnički dio
Nije ovo za mene ...
Bookmarks