kako si mms aktivirat dali postoji jos ona Tele2 Go stranica???
Sry za OFF!!
briši post smsfreak već odgovorio
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kako si mms aktivirat dali postoji jos ona Tele2 Go stranica???
Sry za OFF!!
ako sam ja dobro shvatila, iz sms freakovog posta, preko poruke:
- slanjem SMS poruke sadržaja Tele2 na broj 777. Samo trebaju pratiti upute koje će primiti na svoj mobilni uređaj putem SMS-a u kratkom roku-
- ili naručivanjem putem Tele2 web stranice na www.tele2.hr
- ili pozivom u Službu za korisnike na 095 1000 444.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Radi...evo ja sam maloprije sebi poslao postavke
http://selfwap.tele2.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ajd ti molim te fino smiri svoje antitele2strasti. Nema osobe koja se više žili na Tele2, a koristiš njihove usluge. Tko je onda pao s kruške?
Ništa, trebam zvati sestru, da bar ona ubere kakve pogodnosti od svega toga.
Kolko vidim još nije aktivan gprs. To tek od sutra? Jel radi nekome ili još nigdje nisu aktivirali?
Zadnji uredio ojpi : 01-05-2007 u 19:24
dobro mislim bilo bi super da sad kazu da mms i wap imaju samo korisnici te nove tarife, nebi se cudila
bas me zanima oce taj gprs proradit i gdje!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ne kužim zašto se bune pretplatnici pod ugovorom?! Nigdje se ne mogu kombinirati pogodnosti, pa tako ni u Tele2. Vi bi uzeli dobar mobitel u pola cijene i onda razgovarali po 49 lp/min ! E neide to tako momci![]()
![]()
Nije ovo za mene ...
Ma da? Daj mi molim te konkretne primjere. Jer to nema veze sa tim, već za navlačenjem novih korisnika.
meni gprs radi 100% provjereno.samo treba unijeti postavke.
Vidim da si stvarno nezahvalan, ovaj forum u velikoj mjeri služi za nagađanja i isčekivanja što će se dogoditi slijedećeg prvog u mjesecu... a kad iznesem podatke koji su, uzgred rečeno, vrhunska poslovna tajna, onada se nađe nezadovoljnika... tko te tjerao da potpisuješ ugovor na 18 mjeseci? Zar ne poznaješ osnovno pravilo telekomunikacijskog tržišta; ništa ne potpisuj i na ništa se ne obvezuj! BTW nisi ni u pravu kad tvrdiš da je ovo samo za nove korisnike, i stari prepaidovci kao i postpaidovci bez obveze mogu prijeće na ovu knock out tarifu...
Nije ovo za mene ...
Jeltko presao na tu tarifu
ja sam poslao sms ali se nist ne dasava jos mi nisu aktivirali tu tarifu
KISI KISI
Koji je broj od SZK
KISI KISI
Bookmarks