Jel tko probao ovo.
jeli dobio postavke.
znamo da nitko nije savrsen.
cini mi se da nije tema otvorena da pricamo o seljacima i ciganima.
pa zato otvorite novu temu i tamo pricajte o njima,a ovde o tele2.
tako je.ova tarifa i jeste da privuce nove korisnike koji zele razgovarati jeftino.
A ne mogu vjerovat! Pred tjedan dana sam produžio ugovor i uzeo mob od tele2!!
AAARGH!!!!
Ovo nije ciganski, neko kurvinski![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Opet ista stvar: mi koji ima uredno već više od godine i pol plaćamo račune smo zakinuti. Kupili smo povoljnije mob i koja bi još željeli?! Ma daj...
nerazumjem zasto se bunis...opce ja poznato da nije dobro u mućkama biti na pretplati.....to i vrapci znaju....
e sad bi ti i mobitel i jeftino...
ja sam presao u veljaci na pretplate na prepaid...i svako malo sve bolje ide...najprije kikiriki a sad knockout...
nikad se nije isplatila pretplata....
Od kada to vrjedi
Jel tko aktiviro tu tarifu
ja sam poslo sms ali mi jos nije aktivirana
KISI KISI
VAŽNO !!!!
Upravo sam zvao SZK i rekli su mi da kao prepaid korisnik ne mogu s ovim svojim postojećim tele2 brojem prijeći na KNOCK-OUT već moram kupiti taj novi start paket za 25 kn.
Znači od sutra trčim od kioska do kioska i tražim neki dobar broj![]()
Baš i nema smisla ako su ovo objavili:
- Postojeći "bla bla" korisnici mogu prijeći iz tarife koju koriste u KNOCK-OUT tarifu tako da pošalju SMS na broje 888 s ključnom riječi KNOCKOUT. Svi prelasci u KNOCK-OUT se naplaćuju 20 kn. Prelazak iz KNOCK-OUT tarife u druge pre-paid tarife se ne naplaćuje.
briši post smsfreak već odgovorio
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kako si mms aktivirat dali postoji jos ona Tele2 Go stranica???
Sry za OFF!!
ako sam ja dobro shvatila, iz sms freakovog posta, preko poruke:
- slanjem SMS poruke sadržaja Tele2 na broj 777. Samo trebaju pratiti upute koje će primiti na svoj mobilni uređaj putem SMS-a u kratkom roku-
- ili naručivanjem putem Tele2 web stranice na www.tele2.hr
- ili pozivom u Službu za korisnike na 095 1000 444.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Radi...evo ja sam maloprije sebi poslao postavke
http://selfwap.tele2.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ajd ti molim te fino smiri svoje antitele2strasti. Nema osobe koja se više žili na Tele2, a koristiš njihove usluge. Tko je onda pao s kruške?
Ništa, trebam zvati sestru, da bar ona ubere kakve pogodnosti od svega toga.
Kolko vidim još nije aktivan gprs. To tek od sutra? Jel radi nekome ili još nigdje nisu aktivirali?
Zadnji uredio ojpi : 01-05-2007 u 19:24
dobro mislim bilo bi super da sad kazu da mms i wap imaju samo korisnici te nove tarife, nebi se cudila
bas me zanima oce taj gprs proradit i gdje!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ma da? Daj mi molim te konkretne primjere. Jer to nema veze sa tim, već za navlačenjem novih korisnika.
Bookmarks