Ne kužim čemu toliko veselje za taj mobilni internet. 2 čune za 100 kb jeste tri puta manje nego kod ostalih, ali je opet previše.
Mislim, mogli su uvest neku razumnu tarifu poput w'n'w, pa bi onda to bilo za radovanje....
Ne kužim čemu toliko veselje za taj mobilni internet. 2 čune za 100 kb jeste tri puta manje nego kod ostalih, ali je opet previše.
Mislim, mogli su uvest neku razumnu tarifu poput w'n'w, pa bi onda to bilo za radovanje....
Je.. Ponuda za internet im je prelosa.. skupo je, a k tome jos i prespor..
ja nisam ni znao kolko kosta ja samo surfamups
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jel obični GPRS ili je EDGE?
ovo je mozda malo OT pitanje, ali dali netko zna kako podesiti outgoing server za slanje emailova? tip u szk se totalno zbunio nije imao pojma o cemu pricam. je netko to probao uopce?![]()
Dobra ponuda, čekam TM i VIP odgovor, unlimited 50 KN bi bio OK![]()
@Mile samo G !!
Sto se tice onih 20 kuna za aktivaciju Knock out tarife, da li onda ta tarifa traje ili se mora svaki mjesec tako...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kada koristite GPRS, kako izgleda stranica koja vam se stranica otvara?
meni se otvara nešto čudno, piše play now i ima neke melodije za dowload...
možda trebam ručno promijeniti početnu stranicu??
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Kad pokušam poslati mms na neki tele2 broj ne uspije poslati, ali mi skine lovu za prenesene podatke iako bi mms na tele2 trebao biti besplatan . Jel ja to imam nešt krivo podešeno ili to kod njih nešto debelo ne štima?
EDIT:
Ja sam sam kriv. Nešto sam mrdao po postavkama zbog onih prije i sad sam si još jednom poslao postavke i sve je ok. Radi i gprs i mms. Poslao sam mms sam sebi i uredno sam ga dobio.![]()
Zadnji uredio ojpi : 02-05-2007 u 18:44
vjerojatno je doslo do navale pa malo kasne...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@ojpi pa zovi SZK i reci ima, nemoj sutit, reci ima da im nesta ne valja!
Ja jos uvijek se ne mogu spojiti na wap!
Vec sam 3 puta dao poslati te postavke; kod spajanja greska u spajanju!
ja sam znao kako će to izgledati bilo je u zagrebu na testiranju i mogao si surfat besplatno...
sumnjam da ću ja to koristit... mms možda...
Seriously?
U Opatiji radi internet, ali ne i MMS, barem meni neće. Stalno dobivam poruku "queued"
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Evo cak sam i na E250 preselio postavke ufff kako sam lud!
Gle pod postavkam mi sve stima ko na snjuri Akualni Profil: Tele2 WAP ne kuzima sta bi bilo pogresno...
A mms postavke: Tele2 MMS ..hmmm...stvarno ne kuzim signal mi je na 60dB...![]()
meni postavke dobro rade. upravo sam uspješno poslala mms na 098.
da probaš ručno postaviti, možda to uspije?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks