psp mi javlja.. the game could not be started 80020321 error.
to mi se sad pocelo javljat kad sam odnio na downgrade kaj bum igral preko sticka. radilo je jedan dan, i sad vise nece, u cem je problem?
evo tu sam slozio neke pozadine za PSP (tj. skinuo s neta i slozio neki best of) pa tko hoce neka sine, file ima 5,7mb i 87 pozadina.
http://rapidshare.com/files/24596486/Pozadine.rar.html
psp mi javlja.. the game could not be started 80020321 error.
to mi se sad pocelo javljat kad sam odnio na downgrade kaj bum igral preko sticka. radilo je jedan dan, i sad vise nece, u cem je problem?
a gle, to je uvijek rizik downgrejdanja.
stavi na 3.11, neces moci igrati pirate ali ces bar biti siguran.
hihihi... stvarno..
puno hvala! vec skoro pa isao trazit natrag novce za downgrade.
ajde decki....netko zna gdje se moze u ZG dobit polovne originalne igre za PSP???trazim hitno "GTA: Liberty City Stories" .....ima li shop`a gdje se dobi jeftino![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Imas dosta ljudi na netu koji prodaju igre, na www.pspcroatia.com imas oglasnik sa dosta igara.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
najbolja igra za psp ????
sta vi kazete ????
osobno nemam jednu jedinu...večinu igara koje mi se svide izigram do svog maksimuma i prelazim na nove
drag mi je ridge racer kao prva originalna igrica kupljena u vrijeme kada na pspu piratskih naslova nije bilo![]()
angels might have been eaten.
GTA VCS i LCS, Loco Roco, Killzone: Liberation...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
loco roco ... kao da ga je nintendovzabavno
Zato se u Japanu jos uvijek stoji u redovima za Nintendo DS, a Sony mora smanjivati cijena da proda koji PSP.
www.gadgethive.com
na nintendu ds sam igro samo nfs most wanted, usporediviši ga sa onime na pspu izgledao je kao da igram na n-gageu, osjecaj jeftine plastike u ruci i potpuno beskoristan touchscreen u toj igrici na kojemu se samo mogu vidjeti podatci iz igre ili karta trenutne mape
...moje jedino iskustvo sa ds-om i malo scroolanja po njegovom "meniju" dovoljno da zaključim da ga nebi poželio niti kad nemam pametnijeg posla...
no što se tiče prijenosnih konzola nintendo mi je bio i ostat će br. 1 odkad sam pokrenuo isporučeni tetris uz gameboy
Mozda smo malo OT...
DS je, kao i vecina Nintendovih konzola, napravljen za jednokratnu i jednostavnu zabavu. Ono; ubacis igru, rokas po necemu par minuta i ugasis ga, bez ikakvog vezanja za igre. Zato cu vjerojatno i nabaviti DS ako prodam PSP (iako jos nisam odlucio...).
www.gadgethive.com
pogledaj prvi post teme..nekad je u naslovu stajao i nintendo ds no zbog prevage psp-a u temi promjenio sam naslov
ovo što kažeš je istina,no od onoga što sam ja vidio ni to što on trenutno nudi od zabave vs psp nije meni zanimljivije od staroga n-gaga
vjerijem da je slična usporedbom ps3 i wii konzola,nintendova inovativnost (koja je na dsu upitna) protiv sirove snage,mogučnosti i multimedije od strane sonyja
ja sam ga malo isprobao na info sajmu u zagrebu,...to moze koristiti kao prvoklasan multimedija player,al za igre mi je koma,to je za igrati po sat vremena na dan jer se jako gubi vid kad buljis u taj ekran
za zajebanciju su mi no. 1# pleyka2 i komp
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
po meni je PSP jos uvijek najbolje silucia od PS+TV ....isto ako je ekran mali,ali se da super igrat snjim i grafika je stvarno super .....tak ne trebam stalno tv ukljucivat da se malo po igram....a kaj isto tak dugo igrati na tim...bolje se vani sa curom prosetat nego 10.sati nad tim buljit![]()
nintendo ds isto nije bas fora,ja sam ga isto malo probao,ali ne dode do PSP ...po mojem misljenu![]()
ima li negdje stranica gdje se dobije gotove nove PSP filme?isto na njemacki??![]()
Kupio sam jučer psp-oduševljen sam gadgetom,ali dok mi ne stigne memory stick iz hong konga,ograničen sam na surfanje internetom i igranje pokojeg dema.
Surfanje netom je odlično,ali mi se hrvatski znakovi na stranicama ne prikazuju.
Može li se ubaciti hrvatski character set u psp i kako?
Moras namjestiti u browseru hrvatski encoding: ISO-8859-2, UTF-8 ili Windows-1250.
www.gadgethive.com
imate orginalnih igara na PSP na www.gameplay.hr
uvik neko prodaje, + imate iskusnijih ljudi za pomoć oko problema...
također www.projectpsp.com
Nemam PSP ovdje pa ti ne mogu reci...
Inace, na www.pspcroatia.com imate odlican PSP forum, a mozete i prodavati / kupovati igre.
www.gadgethive.com
Ajde,budem tamo pitao. Danas sam probao postaviti topic tamo,al bilo je nekih problema sa serverom pa nije prošlo. Thx
Bookmarks